Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


23.6.2017 |

Hyvää juhannusta!

Kun saavuimme juhannuksen viettoon Vaasaan, niin kurvasimme rannan kautta ulkoiluttamaan Valoraa. Tällaisia hauskoja puisia sinivalkoisia kukkia oli rantanurmikko täynnä.
En tiedä mitä ne ovat, mutta veikkaan, että ne liittyvät Suomi 100 juhlavuoteen. Olenko oikeassa vaasalaiset?

 

 

Minulla on päälläni sinivalkoinen jerseymekko. Tämä mekko on todella kivan mallinen, ihan erilainen kuin meillä on ennen ollut. Vyötärön kohdalla on vartalolle edullinen leikkaus. Mekon helma on leikattu viistoon eli se on hieman lyhyempi oikean polven päältä. Hiha tippuu aavistuksen olkapään alle ja kauluksessa on tummansininen resori. Mekon henkeä saa helposti muutettua erilaisilla kengillä.

 • Raitamekko PBO € 90,30 (129,00) hajakokoja XS-XL

 

 

Me suuntaamme veneen nokan kohti huvilaa. Meidän lisäksi sinne on tänään tulossa 21 nuorta. Lausahdin, että tuleepa niitä monta, niin poikani vastasi, että ei se ole monta. Viime vuonna heitä oli 39. Samassa muistuikin mieleeni, että viime vuosi taisi olla aikamoista hulinaa. Meillä oli uusi palju, jota miehet asensivat ja korjailivat koko juhannuksen. Toivotaan, että se tänään toimii, niin nuoret saavat saunoa, istua paljussa ja parantaa maailmaa. Minä istun takkatulen ääressä, syön hyvää ruokaa, maistelen rose viiniä ja silittelen Valoraa.

 

Sunnuntaina julkaisen toisen osan Miian kuulumisia. Hyvää juhannusta ja pitäkää huolta toisistanne!


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hej och tack för infon:) Blommorna är jättefina 🙂 Trevlig sommar, Kata

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi:) Minulla on koko S päälläni. Vaasasta kyseinen mekko on ihan loppu. DOPP Helsingistä löytyy muistaakseni ainakin XS ja M. Hyvää kesää, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Pirteä mekko pirtsakan kesäleidin yllä! Onko sinulla xs ja löytyykö sitä kokoa Vaasasta?
  Hauskaa Juhannusta! Marianne

 4. Anonyymi sanoo:

  Vasa Stads grönområdessektor har gjort blommorna i vinter,hör till "Finland 100 år" �� De små blommorna, lär dagisbarn få ta med hem, efter något jippo i parken, allt enligt Vasabladet ��

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *