Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitkä pliseerattu hame rentoihin menoihin

Nyt on kiva vaihtoehto lyhyelle hameelle ja se on tämä nilkkamittainen pliseerattu hame. Jotkut naiset kokevat ongelmalliseksi hameet ja mekot, koska sääret eivät ole edustuskunnossa. Säärissä on esimerkiksi suonikohjuja, jotka estävät hameen käytön. Lupaan, että sukkahousut pelastavat monet sääret, mutta toki pidempi mekko tai hame on silloin myös turvallinen vaihtoehto.

 

Koska hameessa on kuminauha vyötärö ja kiristysnauhat edessä, on hyvä että yläosa on joko
– slimmattu tai lyhyt
– tai sellainen, että sen voi pukea hameen sisälle
koska muuten käy niin, että tällaisen hameen kanssa saa aikaiseksi tasapaksun kokonaisuuden varsin helposti. Hame kannattaa myös pukea vyötärön kapeimmalle kohdalle, tämä tekee vartalolle enemmän siroa linjaa.

” Sovita kuminauhavyötäröisestä hameesta aina yhtä kokoa pienempi hame, kuin normaalisti käytät. Silloin kangasta on vyötäröllä vähemmän, mikä on yleensä parempi juttu ”

 

 

Valkoinen puuvillainen reikätoppi on lyhyt ja malliltaan suora. Puin sen hameen sisälle, joten kokonaisuudesta tuli kapeahko. Kauluksessa on kuminauha, joten sen voi vetää olkapäiden alle tai antaa olla normaalistikin, sekään ei näytä huonolta. Itse voisin käyttää tätä kokonaisuutta mennessäni rentoihin juhliin ja ihan työvaatteena.
Valkoisissa wedgeissä on korkkipohja, johon on maalattu kukkia ja wedgethän sopivat melkein asuun kuin asuun.

  • Reikätoppi Part Two € 69,95 koot 32-44 valkoinen, reiluhkoa kokoa
  • Kukkawedget Gabor € 115,00 koot 4-7 valkoinen

 

 

Myös tällä asukokonaisuudella menisin rentoihin juhliin. Asukokonaisuus on hieman sirompi setti, kuin aiempi. Sirommaksi sen tekee laskeutuva viskoositoppi ja sirot sandaalit.
Näissä sandaaleissa on kumipohja ja koska niissä on erillinen korko, ovat nämä jalassa kevyemmän näköiset kuin wedget.

 

 

Tämä toppi on malliltaan hieman A-linjainen. Se on kainaloiden alta slimmattu, mutta levenee alaspäin. Siinä on noin 10 cm fyrrykantti alareunassa ja hihat on laskettu olkapäille, mutta nauhat pitävät hihat ylhäällä. Olen ennenkin maininnut, että leveäharteisena suosin näitä paitoja, missä on nauhat olkapäillä. Ne katkaisevat leveän olkalinjan.

” Vaikka toppi on A-linjainen, se sopii hameen kanssa loistavasti. Syy on se, että se on slimmattu kainaloiden alta ja laskeutuu sujuvasti ”

 

  • Sinivalkoinen kukkatoppi Part Two € 89,95 koot 32-40 sinivalkoinen, reiluhkoa kokoa
  • Pliseerattu hame In Wear € 99,95 koot 34-42 tummansininen, reiluhkoa kokoa
  • Nilkkasandaalit Gabor € 115,00 koot 4-7 hailakka rosanude
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei ja kiitos viestistäsi. Wolfordin 20 den sukkahousu peittää hyvin. Siinä sukkiksessa on myös vatsatuki ja pepun kohotus. Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. Minä vierastan polvipituisten mekkojen käyttöä ja piilottelen pitkiä sääriäni juuri suonikohjujeni takia. Onko teillä myynnissä kivannäköisiä, peittäviä sukkahousuja? Tukisukkikset eivät innosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *