Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Match-match

Minulta ja Gabilta kysellään välillä, miten tulemme toimeen, kun työskentelemme samassa työpaikassa päivittäin. Täytyy myöntää, että en ole asiaa enään miettinyt, se on mennyt omalla painollaan eli toisin sanoen hyvin, kun sitä ei tarvitse edes miettiä.

 

 

Noin vuosi sitten kun keskustelimme Gabin tulemisesta täysipäiväisesti DOPP Helsinkiin, kävimme läpi sekä positiivisia asioita mitä se liikkeellemme toisi sekä myös mahdollisia haittoja, mitä siitä voisi seurata. Positiivisina asioina näimme luottamuksen sekä sen, että yritykseen tulisi oma perheenjäsen, joka helpottaisi työtäni. Negatiivisena asiana näimme, että kun olemme äiti ja tytär eli läheisiä perheenjäseniä, niin toisimme työpaikalle omat henkilökohtaiset asiamme ja työpaikallehan ne eivät kuulu.

Nyt kolmen kuukauden työrupeaman jälkeen voin todeta, että asiasta ei ole ollut kuin positiivista hyötyä, että Gabi tuli mukaan yritykseen. Hän on aina ajoissa eli täsmällinen, tunnollinen ja luotettava sekä hoitaa työtehtävänsä moitteettomasti. Gabi on suora ja rehellinen, hän sanoo onko vaate hyvä vai ei eli juuri sellainen kun tulee ollakin. Häntä myös oikeasti kiinnostaa asiakkaan tuotteet ja mitä asiakas valitsee. Hän on itsekin liekeissä, kun löytää hyviä asuja asiakkaalle!  Pidämme palavereja, joissa keskustelemme työasioista ja suunnittelemme tulevaa. Olen delegoinut Gabille myös paperitöitä, joita hän tekee mielummin kuin minä. Jos käymme yhdessä lounaalla, niin silloin keskustelemme yleensä muita kuin työasioita, mutta jos Gabi tulee kotiimme käymään, niin silloin taas keskustelu voi siirtyä työjuttuihin.

 

Sisäänostot hoidamme aina yhdessä, isoissa pääostoissa on usein mukana myös Ivonne. Kun myyjä on esitellyt malliston, katsomme sen kolmestaan tuote tuotteelta läpi ja jokainen meistä sanoo mielipiteensä tuotteesta.

Meillä kaikilla kolmella on suht´samanlainen maku ja kun tunnemme teidät eli asiakkaamme, niin ostot sujuvat jouhevasti. Teemme myös kompromisseja, välillä jompikumpi tytöistä tykkää ja minä en tai toisinpäin. Sitten neuvottelemme asiasta ja joskus se päättyy siihen, että tuote ostetaan ja joskus siihen, että sitä ei osteta liikkeeseen. Ostoihin vaikuttaa meidän oma mieltymys, mutta tärkeämpänä on miettiä, pitäisikö mahdollisesti asiakas tuotteesta. Mietimme myös eri vartalotyyppejä, kun valitsemme tuotteita mallistoista, samoin tuotteiden pituuksia, kaula-aukkoja, hihoja jne. Gabi ja Ivonne sovittelevat usein tuotteita, mikä on todella hyvä. Hyvä henkarilla ei välttämättä ole hyvä päällä ja päinvastoin. Monta vuotta tein ostot yksin, mutta nyt minusta on tosi kiva kun meitä on monta ostajaa ja mielipidettä.

 

Meillä on kummallakin päällämme vedenvihreää pohjaväriä. Minun mekkoni kuuluu sarjaan ”pese ja pidä”, älä silitä. Eli kyseessä on viskoosielastanimekko, joka on ihana päällä, pehmoinen ja joustava. Tämä mekko on samanmallinen kuin tässä postauksessa oleva mekko.

Gabilla on culottes housut jalassa, jotka ovat raskasta, laskeutuvaa materiaalia. Sifonkipaidassa on kauniit värit ja kukkakuviokin taitaa olla sama kuin puissa eli kirsikkakukka. Olkalinja on laskettu olkapäiden alle ja olkapäillä on säädettävät nauhat.
Meillä on kummallakin jalassamme Caloun puukkarit.

 

 

Postauksen tuotteet:

  • Vedenvihreä mekko Stockholms klänningsfabrik € 139,00 koot XS-XL
  • Kirsikkakukkapaita Rinascimento € 109,00 koot S, M, L
  • Culotteshousut Part Two € 119,95 koot 34-42
  • Gabin Calout € 129,00 koot 36-41
  • Katan Calout € 149,00 koot 36-41
Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Marianne! kiitos viestistäsi. Sanotaan, että siinä ja siinä onko ok mekko oman tyttären juhliin. Mekko on rento, mutta se riippuu omasta tyylistä, onko se sopiva vai liian arkinen. Hyvät korkkarit se vaatii. Summa sumarum, sanoisin, että on liian rento. Voi nyt en ole mitannut mekkoa koossa L, mutta minulla on päälläni koko S ja olen 163 cm pitkä. Laita minulle viestiä store@dopp.fi jos haluat vielä tietoja mekosta:) Ihania juhlia, Kata

  2. Huomenta Kata! Todella kaunis tuo sinun mekkosi, mutta mitä mieltä olet, voisiko sen laittaa tyttären yo-juhliin vai onko liian arkista materiaalia? Entä olka-helma pituus L-koossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *