Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tumma look by Gabi

Hei taas pitkästä aikaa! DOPP Helsingin avajaisista on tänään kuusi viikkoa. Piti ihan kaksi kertaa tarkistaa kalenterista, että kirjoitanhan nyt oikein, mutta totta se on, avajaisista on täydet kuusi viikkoa. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja DOPP Helsinki on lähtenyt käyntiin paremmin kuin uskalsimme odottaa.

 

 

Jumpsuit € 179,95 Calou Sara € 129,00

Tämä In Wearin housupuku eli jumpsuit, minulla oli päälläni avajaisiltana. Moni kyseli sitä silloin ja nyt se on vihdoin saapunut. Jumpsuit löytyy sekä Helsingin että Vaasan liikkeistämme.

Tyylikäs musta jumpsuit ajaa hyvin pikkumustan asiaa ja se on hyvin monikäyttöinen ja ajaton. Voisin hyvin kuvitella pukevani tämän jumpsuitin kesällä sandaalien ja rennon olkalaukun kanssa kaupunkikierrokselle, mutta myös hienompaan iltatilaisuuteen korkokenkien ja pikkulaukun kanssa. Pidän jumpsuitin culottes alaosasta eli lyhkäisistä ja leveistä lahkeista.

 

Vajaat kaksi viikkoa sitten lauantaina, meillä oli Helsingissä henkilökuntailta. Vaasan tytöt eli Eija, Ivonne ja Joanna lensivät Helsinkiin lauantai-iltapäivänä. He tulivat tutustumaan Helsingin liikkeeseen ja sen jälkeen vietimme kaikki yhdessä hauskan illan, joka jatkui yön pikkutunneille asti. Kiitos hauskasta illasta doppilaiset!

 

Mekko € 110,00

Minulla oli tuolloin päälläni tämä Rinascimenton musta mekko. Rakastan sen helmaa ja hihoja. Se on tyttömäinen, mutta tyylikäs. Mekko on tiukka vyötäröltä ja helma levenee alaspäin. Tämä malli sopii mainiosti ”päärynä” vartalolle, jolloin se korostaa kauniisti vyötäröä ja on armollisempi vartalon alaosalle. Mekkoa löytyy myös valkoisena. Minun korut ovat Syster P:n mallistosta ja niitäkin löytyy molemmista myymälöistämme.

 

On ollut ilo huomata, että moni teistä lukijoista on löytänyt liikkeeseemme. On ollut tosi kiva, kun olette tulleet kertomaan, että seuraatte blogia! Se motivoi meitä kehittämään tätä blogia ja on kiva tavata teitä lukijoita ihan kasvotusten. Suuri kiitos kaikille teille ihanille naisille, niin lämpimästä vastaanotosta täällä Helsingissä. -Gabi-

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *