Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hennan työlookit

Vajaat 17 vuotta sitten, kun avasin Suomen ensimmäisen Jackpot&Cottonfield liikkeen, palkkasin Eijan liikkeeseemme myyjäksi. Olimme muutaman vuoden Eijan kanssa kahdestaan, tuntiapulaisia meillä kyllä oli. Vuosien saatossa meillä on ollut useita huippumyyjiä ja nykyään meidän Vaasan tiimiimme kuuluu Eijan lisäksi Ivonne ja Joanna sekä kesäapulaisemme Emilie. Helsingissä minun ja Gabin lisäksi on Henna ja kesäapulaisena meillä on Satu ja tarvittaessa tiimiimme astuu ainakin Minna ja ehkä vielä joku muu. Yhdeksän meitä on nykyään, se on iso määrä ja työnantajana kannan suuren vastuun työntekijöistä. Minun tulee huolehtia, että asiat hoituvat ja työmotivaatio pysyy korkealla, kaikki toimivat ”doppimaisesti” meidän hengen mukaan ja toki myös, että henkilökemiat toimivat ja että tulostakin syntyy niin, että pystyn maksamaan palkat. Työnantajana vastaan yhdeksän ihmisen toimeentulosta.

 

Tässä on Henna, meidän Helsingin tiimimme jäsen. Henna on iloinen ja reipas myynnin ammattilainen, joka puhuu sujuvasti suomen lisäksi myös ruotsia ja englantia. Hennalla on pitkä kokemus vaatealalta ja hän on erittäin palvelualtis. Henna etsii ja tuo sinulle sovitushuoneeseen asuja, joista ihan varmasti löydät sopivat asukokonaisuudet. Henna osaa myös somistaa, mikä ilahdutti minua suuresti. Somistaminen on aina ollut minun harteillani ja nyt kun liikkeitä on kaksi, koen sen helpottavana, että joku muukin osaa ja haluaa tehdä sitä.

 

Hennan työasu

 • Jakku More&More € 149,95 koot 34-44
 • Mansikanpunainen neule More&More € 65,95 muutamia kokoja jäljellä
 • Huivi Part Two € 19,95
 • MAC farkut € 139,95 koot 34-44
 • Calou Katty € 149,00 koot 36-41

” Huomasithan kukkabrodeerauksen housujen lahkeissa ”

 

Henna on omien sanojensa mukaan parantumaton housutyttö. Sanoin Hennalle, että nyt kokeillaan jotain mekkoa ja tämän mekon Henna valitsi meidän laajasta mekkovalikoimasta. Totean, että paremmin hän ei valintaa olisi voinut tehdä. Mekko on Hennalle täysi kymppi! Hennalle on tärkeää, että vaatteissa on hyvä olla. Hän haluaa etteivät ne kiristä ja estä häntä liikkumasta. Me liikumme liikkeessä paljon, kyykimme lattialle, kannamme pahvilaatikoita, viemme isoja pusseja ja laatikoita roskiin, joten tämä mekko on ihan mahtava työvaate.

” Nämä mekot mukautuvat kovaan menoon. Ne antavat periksi eivätkä ota nokkiinsa mistään ”

 

Yleensä olen onnistunut henkilökunnan palkkaamisessa hyvin. Olen löytänyt ”hyviä tyyppejä” joilla on samantyyppiset elämänarvot kuin minulla ja että he ymmärtävät pienen yrityksen toimintatavan. On ihan erilaista olla yksityisessä vaateliikkeessä töissä kuin isossa ketjussa. Ketju sanelee työntekijöiden säännöt, joita ei sävelletä. Onhan meilläkin säännöt ja tarkat ovatkin, mutta kaikesta voidaan neuvotella. Mikään asia ei ole kiveen hakattu. Pienessä yrityksessä reagoidaan nopeasti muuttuviin tekijöihin ja voidaan tarpeen mukaan säveltää, mutta pienempi yritys on myös haavoittuvampi, vaikkapa jos joku työntekijöistä sairastuu. Isossa yrityksessä yhden henkilön poissaolo pystytään paremmin paikkaamaan.

 

Dopptiimimme on nyt paras tiimimme, kuin se koskaan on ollut. On se myös isoin kuin koskaan ennen. Tiimiimme mahtuu keski-ikäisiä ja nuoria aikuisia, omanlaisia persoonia kaikki. Se mikä meitä yhdistää, on yhteen hiileen puhaltaminen, toisten auttaminen ja ymmärtäminen, että menestyksen eteen on tehtävä töitä. Olen vaativa työnantaja. Itselläni on vahva työmoraali ja vaadin sitä myös työntekijöiltä. En palkkaa ihmisiä, joille ainoastaan palkka on tärkeintä. Palkkaan persoonia, jotka rakastavat vaatteita, muotia ja haluavat palvella. Illanviettomme Helsingissä, johon Vaasan tiimimme osallistui, oli mahtava esimerkki siitä, että kaikki haluavat olla mukana kirjoittamassa menestyvää Doppstooria. Kiitos!

Hennan työasu:

 • Mekko Stockholms Klänningsfabrik € 139,00 koot S,M,L
 • Sandaalit Gabor € 115,00 koot 4-7

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei Marianne ja kiitos viestistäsi! Jep, jakku on sinipohjainen. Housut ovat hyvänmalliset ja kukat nilkassa ovat kauniit. Kiva, tervetuloa käymään! Meidät löytää helposti Yrjönkatu 21. Nähdään, Kata

 2. Hei, ihanat asukokonaisuudet! Kävin tänään Vaasan liikkeessä ja nyt jäi kyllä harmittamaan, kun en ehtinyt noita brodeerattuja housuja enää kokeilemaan….lahkeen pituus pitänee olla sopiva juuri tuon brodeerauksen takia. Jakkukin näyttää tosi hyvältä neuletakkikauden jälkeen. Onko se sinipohjainen? Helsingin reissu tiedossa Vappuna, joten tulen pistäytymään. Mukavaa Pääsiäistä!
  Terveisin Marianne

 3. Hei ja kiitos ihanasta viestistäsi:) Mahtavaa kuulla, että olet tyytyväinen ja me olemme rehellisiä:) Meillä on niin korkea ammattietiikka, että kukaan meistä ei myy huonoa asukokonaisuutta. Toki makuja on monia, mutta istuvuus ja värit on oltava kunnossa. Tyytyväinen asiakas on meille kaikille myyjille sydämmen asia. Ihanaa kevättä sinulle ja nähdään taas! T. Kata

 4. Hei! Todella hyvää palvelua olen saanut teidän Hki:n liikkeessä, kiitos siitä! Eniten arvostan sitä, että kerrotte rehellisesti, mikäli jokin asu sopii / ei ole paras mahdollinen, eli ihan oikeasti välitätte siitä, että asiakas löytää sopivan tuotteen. Vinkit asukokonaisuuksien rakentamiseen ovat olleet myös erittäin tervetulleita ja hyödyllisiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *