Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


26.4.2017 |

Mekkoviikko nro 7. Harmaa pitsikaunotar ja mekkoarvonta!

Mekkoviikko lähenee loppuaan ja on aika esitellä viikon viimeinen mekko. Mekkoviikko on ollut erittäin suosittu, kiitos kaikista kommenteista ja isosta lukijamäärästä. Kiitokseksi teille, haluan järjestää mekkoarvonnan, josta voit lukea lisää postauksen lopussa.

 

Minulla on päälläni vaaleanharmaa pitsimekko, jossa on harmaa vuorimekko. Pitsissä on hailakan rosa kuvio kudottu kankaan päälle. Pienet holkkihihat laskeutuvat olkapäiden päälle ja mekon helmassa on kaunis epätasainen pitsireunus. Mekon poikkileikattu vyötärökaistale asettuu vyötärön kapeimpaan kohtaan.

” Älä mieti, sopivatko vaaleat korkkarit johonkin asuun. Ne voi pukea minkä asun kanssa tahansa, käsittele niitä toisena ihona ” 

 

 

Vaihdoin mustat korkkarit jalkaani ja käteeni nappasin mustan pienen iltalaukun. Itse kaipasin mekkoon hieman väriä, joten puin harteilleni rosan pienen neuletakin. Puen mielelläni neuletakin harteilleni eli en pue sitä kokonaan päälleni. Neuletakki tuntuu liian arkiselta, jos sen pukee tyylikkäämmän mekon päälle.

” Eilisen postauksen rosa huivibolero sopisi tämänkin mekon päälle ja asu säilyttäisi juhlavuutensa ”

 

 

” Tähän eleganttiin mekkoon, on mekkoviikko hyvä päättää. Seuraavaksi olemme vapputunnelmissa. ”

 

Tuotteet

 • Harmaa pitsimekko PBO € 199,00 koot 34-42
 • Rosa neuletakki Part Two € 69,95 koot XS-XXL
 • Harmaa silkkihuivi € 59,00
 • Laukku DAY € 140,00
 • Korkkarit Gabor € 79,90
 • Sukkahousut Luxe 9 den € 25,00

 

 

Kaiken tämän positiivisuuden keskellä, haluan arpoa yhden mekkoviikossa olleen mekon teidän lukijoiden kesken sekä Wolfordin PURE 10 den saumattomat sukkahousut!

Arvonnan säännöt:
Kommentoi tämän postauksen kommenttikenttään, mikä mekko on sinun suosikkisi ja kerro muutamalla sanalla miksi tai missä tilaisuudessa sitä käyttäisit ja voita se omaksesi! Muista laittaa kommenttiisi myös mekkosi koko sekä nimesi tai nimimerkkisi. Arvonta päättyy perjantaina 29.4.2017 klo. 21.00.
Julkaisemme mekkoarvonnan voittajan lauantain postauksessa. Onnea arvontaan!

 


251 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Hei!
  Mieluisin mekko kaikista mekoista olisi Inwearin Seepramekko koko 34. Mekko on malliltaan sellainen,joka luultavammin sopii minulle ja sen pituus on hyvä. Käyttäisin mekkoa tulevissa kevään juhlissa sekä iltamekkona matkoilla. Tämän päivän PBO:n mekko on myös aivan ihana!
  Sari P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *