Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


25.4.2017 |

Mekkoviikko nro 6. Kaksiosainen rosaunelma

Minulla on päälläni kaksiosainen mekko eli pusero ja hame. Tätähän luulisi yhdeksi mekoksi, mutta sitä se ei ole. Jos joku olisi kertonut minulle kaksi vuotta sitten, että puen päälleni kukkapaidan ja kukkahameen, niin olisin sanonut, että en usko!

 

 

Tämä setti tuo minulle nostalgiset fiilikset. Kun aloitimme Jackpot & Cottonfield konseptikauppana lähes 17 vuotta sitten, oli kauppamme täynnä pitkiä kukkahameita, paitoja ja jakkuja. Hameet ylettyivät nilkkaan ja se oli uskomatonta, kuinka kauniita kankaat olivat. Silloin puettiin kukkahame ja kukkajakku yhteen ja asut näyttivät herkullisilta.

Sitten tuli aika, jolloin ei missään tapauksessa saanut pukea kukkakuoseja yhteen, vaan ne yhdistettiin aina erikseen yksivärisen tuotteen kanssa. Nyt on taas menty hetki niin, että kuosit yhdistetään keskenään. Aluksi, kun tämä trendi taas tuli muotiin, niin ajattelin, että ei kiitos! Mutta kumma se on, kun kaikkeen silmä tottuu ja nyt rakastan tätäkin settiä, niin raikkaalta se minusta näyttää ja mikä parasta, ei yhtään tätimäiseltä!

 

 

Paita ja mekko ovat ohutta, laskeutuvaa viskoosia. Hameessa on vuori, mutta paidan alle puin valkoisen pitsitopin, koska se on läpinäkyvä. Huivi on samaa kuosia kuin paita ja hame, mutta huivissa on myös raitoja huivin päässä. Hameessa on kuminauhavyötärö eli se vaan pujautetaan päälle. Paidassa on pienet holkkihihat ja syvä v-aukko, jossa on muutama nappi.

 

Tämä huivibolero on niin hauska tuote! Siinä on hieman samaa meininkiä kuin lauantain mekossa. Kädet ovat edestä paljaat ja ranteet pujotetaan hihoihin. Edessä on yksi nappi, jolla bolero pysyy paikallaan.  Tämä on kätevä keksintö, nyt saadaan hihattomiin mekkoihin hihat.

” En ole koskaan ennen törmännyt tällaiseen kätevään huiviboleroon ”

 

” Kuinka helppoa onkaan juhlien jälkeen yhdistää paita ja hame erikseen! Niistä saa monta eri asukokonaisuutta vaikkapa yläosa farkun kanssa ja alaosa pellava t-paidan kanssa ”

 

” Rosissa slingbackeissä on 5 cm korko, joten ne ovat ihanat jalkaan, tuntuu että näillä jaksaa olla ja kävellä ”

 

 

” Huiviboleroa löytyy rosana, valkoisena ja mustana ”

 

 

” Valkoinen bolerojakku sopii myös kukkasetin päälle kauniisti ” 

 

Postauksen tuotteet:

 • Rosavihreä kukkapaita Part Two € 79,95
 • Rosavihreä hame Part Two € 99,95
 • Huivibolero Rinascimento € 69,00 3 koot S,M,L
 • Huivi Part Two € 34,95
 • Bolero More&More € 99,95
 • Slingback Gabor € 115,00

TallennaTallenna


3 kommenttia

 1. Voi hyvänen aika, minäkin kommentoin että mikä keksintö tuo huivibolero ja vaikka jättäisi ylimmän napin auki paidasta niin näkyisi vieläkin enemmän tuo kaunis pitsitoppi, se taitaakin olla seuraava hankintani teiltä, sanoo viiksipaitsikan omistaja Hangosta.

 2. Doppwoman sanoo:

  Heippa Mankka! No älä muuta sano! niin kätevä:) Mukavaa vappua, Kata

 3. Haveaniceday1 sanoo:

  Siis miten ihmeessä kukaan ei ole keksinyt tuota huiviboleroa aiemmin. Ihan loistava juhlavaate esim. kirkkoon ja hihattomien mekkojen pariksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *