Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.4.2017 |

Mekkoviikko nro 5. Orvokkimekko

Tänään jatketaan taas mekkoviikolla. Vuorossa on kepeä orvokkimekko. Tämä mekkomalli on jo ollut muutaman kevään meidän hittimekkomalli.

 

 

Kuten kuvasta näkyy, istuu mekko kauniisti selästä. Mekon edessä on kaksi laskosta, jotka on ommeltu vyötärön kohdalta kiinni. Laskosten ansiosta mekossa on tilaa rinnan sekä lantion kohdalla. Olemme usein ihmetelleetkin, että miten mekko sopii kaikille vartalotyypeille, vaikka se ei yhtään jousta.

O-vartaloiset ovat mahtuneet mekkoon hyvin, vaikkakin vyötärön kohta on kavennettu. Myöskään pyöristetty lantionkohta ei ole ollut heille liian leveä. A-vartaloisen lantio mahtuu mekon alaosaan ja yläosakaan ei ole ollut liian iso. Tämä on kerrassaan ihmemekko! Mekon ostaminen ei aina ole helppoa, koska mekko on yksi vaatekappale ja sen on sovittava kantajalleen ylä- sekä alaosasta.

Välillä mekon selkäosat ovat liian pitkiä, joten joudumme pienentämään olkasaumoja. Meillä on tarjota ompelupalvelut molemmissa liikkeissämme, joten mitkään korjaukset eivät tuota meille vaikeuksia. Ja me kyllä kerromme, jos korjaus tuntuu meidän mielestä liian isolta tai että tuotetta ei kannata lähteä korjaamaan, vaan on paprempi unohtaa se ja katsoa jotain muuta tilalle.

 

 

 

Orvokkimekko on hihaton eli tarvitsee päällensä jotain. Tummansininen bolerojakku on tyylikäs. Tämä jakku on kangasta, jossa on vuori eli se on juhlavampi kuin meidän luottobolero. Bolerojakussa ei ole nappeja edessä, vaan sen tarkoitus on tarjota kantajalleen hihat. Kaulus nouseee hieman niskan takaa, mikä on pukeva, jos hiukset ovat lyhkäiset tai ne ovat kiinni.

” Ethän ihastunut kirkkaansinisiin korkkareihin…ne ovat viime kevään mallistostamme ja luonnollisesti loppu ”

 

 

Vaihdoin siniset korkkarit sekä boleron beigen värisiksi. Tämäkin on kaunis setti, jollekin työasu, jollekin juhla-asu.

” Tätä samaa mekkoa saapuu liikkeeseemme ihan lähipäivinä myös yksivärisenä tummansinisenä ”

 

  • Orvokkimekko In Wear € 119,95 koot 34-44
  • Bolerojakku More&More € 119,95 koot 34-44
  • Neuletakki Part Two € 69,95 XS-XXL
  • Sukkahousut Wolford Luxe 9 den € 25,00

2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Heippa Lady:) Kyllä on pituutta ainakin polveen! Mukavaa kevättä, Kata

  2. Aivan ihastuttava mekko – ja näyttäisi olevan pituuttakin tarpeeksi;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *