Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.4.2017 |

DOPPgirls vapputunnelmissa

 

” Rakastan tätä kuvaa! Nämä nuoret naiset ovat niin täydellisiä pakkauksia joka saralla ! ”

 

Tytöt ovat jo vapputunnelmissa! Pyysin tyttöjä valitsemaan oman vappuasunsa liikkeestä, jotain sellaista missä he itse viihtyisivät ja haluaisivat pukea päällensä vappuna. Ivonne on yleensä housutyttö, Joanna on taas yleensä mekkotyttö ja Gabi on yleensä myös mekkotyttö. Tytöt onnistuivat asuvalinnoissaan loistavasti, kaikki asukokonaisuudet sopivat heille täydellisesti  ja ovat heidän näköisiään. Kyllä sen naisesta huomaa, onko asu hänen vai ei. Kyllä sen tietää viihtyykö siinä vai ei, kun sen pukee päällensä. Aina on pääasia, että itse viihtyy vaatteissa mitä käyttää. Silloin kaikki näyttävät hyvältä ja itseluottamus on korkealla.

” Tärkeintä on valita asut, joissa itse viihtyy! ”

 

DOPPgirlit eli Ivonne, Joanna ja Gabi. Ivonne ja Joanna löytyvät DOPP Vaasasta ja Gabi löytyy DOPP Helsingistä.

 

 

 

Punaiset housut eivät jätä ketään kylmäksi, ne huomataan aina. Ivonnen housuissa on hittilahkeet eli ne ovat lyhkäiset ja ne levenevät aavistuksen alaspäin. Housuissa on neulottu etusauma, joka on hyvä säärelle. Sauma kaventaa säären linjan. Housuissa on hieman korkeampi vyötärö ja punaisen lisäksi housuista löytyy myös musta. Valkoinen pitsipaita on ”Off shoulder” paita eli se tarkoittaa sitä, että kauluksessa on kuminauha ja kauluksen voi vetää olkapäiden alle. Tämän malliset paidat ovat nyt tulevan kesän hitti!
 • Housut Oui € 129,00 punainen ja musta, löytyvät ainoastaan DOPP Vaasasta
 • Valkoinen off shoulder toppi Part Two € 69,95
 • Hopeat sligback korkkarit Gabor € 79,90
 • Valkoinen laukku € 39,00

 

 

Joannalla on päällään hauska hattaramekko. Mekko on tehty erilevyisistä kaistaleista, mekko muistuttaa hieman edesmennyttä hapsumekkoa. Se mikä on kiva, niin mekko on slimmattu vyötärön kohdalta eli usein tälläisissa mekoissa näyttää vartalo suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Mutta ei tässä mekossa, mikä onkin kiva juttu. Mekkoa löytyy myös mustana.

 • Hattaramekko Part Two € 159,95
 • Korkkarit Gabor € 79,90

 

Gabilla on päällään vartalonmyötäinen kotelomekko. Tämä mekko on malliltaan yksinkertainen ja sen idea onkin vyötärövekeissä. Kun hameosa kapenee reilusti alaspäin ja pituus on vähintään polveen, korostaa se vyötärön kapeuden entisestään. Vaikka mekko on kapea ja timmi, on se miellyttävä päällä, koska siinä on stretchiä. Kauluksessa on myös muutama vekki, mutta toisella puolella kun vyötärövekit ovat.

 • Mekko Rinascimento € 139,00
 • Korkkarit Gabor € 79,90


Tänään ja huomenna vietetään iloisia Vapputunnelmia DOPP Vaasassa ja DOPP Helsingissä!
Tarjoilemme simaa, pikkumunkkeja sekä vappukarkkeja. Jokaiselle ostavalle asiakkaalle annamme In Wearin kesäkassin kaupanpäälle! Tervetuloa 10-19 ja la 10-16.

ps. Muistathan osallistua mekkoarvontaan! 


11 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Hei ja kiitos vastauksestasi. Odotan mielenkiinnolla tulevaa off shoulder postausta. Hauskaa vappua teillekin 🙂

  Tiina

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Tiina! eikö olekin, ihania kuvia:) Paita sopii parhaiten siroharteiselle naiselle, koska paita, joka vedetään olkapäiden alle, leventää olkapäitä. Esim. minä olen leveäharteinen, joten tuntuu, että näytän vielä leveämpi harteiselta kuin normaalisti:) Mutta aina kannattaa sovittaa, jos miettii sopiiko se. Sellainen off shoulder paita, missä on kapeat olkaimet harteilla on usein pukevampi. Palaan tähän aiheeseen blogissa ihan lähipäivinä. Hauskaa vappua, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Ihanan kepeää ja keväistä vapputunnelmaa näissä kuvissa! Minkä malliselle naiselle off shoulder paita mielestäsi sopii parhaiten?

  Tiina

 4. Doppwoman sanoo:

  Hauskaa vappua, Kata

 5. Doppwoman sanoo:

  Hauskaa Vappua, Kata

 6. Doppwoman sanoo:

  Hei Liisa! Ei valitettavasti löydy, loppuvat kokoon 42. Hauskaa vappua, Kata

 7. Doppwoman sanoo:

  Hei! Se on ihana! Hauskaa vappua, Kata

 8. Oi – hattaramekko on ihana – tosin itse varmasti valitsisin sen mustana. Ja tuon punaisen mekon ottaisin sitten kuntoremppani jälkeen ihan just;)
  Hauskaa vappua Doppilaisille!

 9. Mekko nro 2 on paras malliltaan, mutta 1 -toimisi tyttärellä kaikissa tilanteissa, koko 34-38 koosta riippuen,
  Mollis

 10. Anonyymi sanoo:

  Löytyykö punaisi housuja koossa 46? Yst. Terv. Liisa

 11. Anonyymi sanoo:

  Gabin punainen mekko <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *