Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.4.2017 |

DOPPladies vapputunnelmissa ja mekkoarvonnan voittaja!

Eilen oli DOPPgirlit vapputunnelmissa ja nyt on meidän ladien aika. Sain houkuteltua Eijan ja Hennan mukaan vappukuviin. Eijaa pitää hieman maaritella, Henna suostuu heti:)

 

 

 

” Minun ja Eijan työtaipaletta on kestänyt elokuun alussa jo 17 vuotta ja hyvin olemme pärjänneet yhdessä. Eija on rauhallinen ja minä olen rauhaton 🙂 ”

 

 

Eija rakastaa mustaa. Ja toinen mistä Eija pitää on housut. Olen yrittänyt Eijalle välillä hametta tai mekkoa, mutta yhden päivän Eija sitä käyttää ja sitten hän siirtyy taas mustiin housuihin. Eija tykästyi mustavalkoiseen mekkoon, jonka alle hän puki mustat tiukat housut.
Tämä mekko oli meidän hittimekko viime kesänä! Meillä oli tätä mekkoa sinivalkoisena ja se myytiin heti loppuun kaupastamme. Minulla on kyseinen mekko ja aina kun se on kuvissa vilahtanut, saan useita kyselejä sähköpostilla, onko mekkoa vielä saatavilla. Mutta tässä on mekosta tämän kevään versio, sitä löytyy myös keltavalkoisena. Mekko saa vielä oman postauksen joku päivä.

 • Mustavalkoinen mekko Part Two € 99,95 koot 32-44 myös keltavalkoisena
 • Tunikahousut € 59,00
 • Mustat korkkarit 5 cm korko Gabor € 79,90

 

Minun lempiväreihini kuuluu myös musta. Välillä päätän, että nyt pidän paussia mustasta, mutta aina kun puen mustaa päälleni, mietin että ihana väri! Musta on tyylikäs ja aina hyvin puettu. Tässä mekossa on kaunis leikkaus vyötäröllä. Huomaattehan, että vyötärön kohtaan on tehty poikkileikkaus ja etusauma on tehty alas asti, joka loppuu halkioon. Kuten kietaisumekot, imartelee tämäkin mekkomalli kantajansa vyötäröä. Ja tämäkin mekko venyy!

 

Kun kyseessä on perusmekko, niin sukkiksilla voi hieman hullutella. Minulla on jalassani verkkosukkahousut, jossa on takasauma. Ja mikä ihaninta, tässä sukkiksessa on myös vatsatuki. Yleensä verkkosukkikset ovat ilman mitään tukea, ne ovat verkkoa ylös saakka, mutta eivät nämä.

 • Mekko PBO € 129,00 koot XS-XL
 • Verkkosukkahousut Wolford € 41,00
 • Huivi Part two € 44,95
 • Korkkarit Gabor € 79,90

 

 

 

” Hennan kanssa meidän yhteistä taipaletta on ollut vasta kaksi kuukautta, mutta hyvin tulemme juttuun keskenämme, olemme kumpikin huumorintajuisia ja touhukkaita naisia ”

 

 

Kun Henna tuli taloon, oli hän sporttinen housutyttö. Pikkuhiljaa on hänestä kuoriutunut oikea lady. Ehdotin Hennalle mekkoa huhtikuun alussa ja nyt hänellä taitaa olla niitä kaapissaan jo muutama 🙂 Tässä pinkissä isokukkaisessa mekossa on kaunis malli. Siinä on suht´ syvä pääntie, mutta ei kuitenkaan liian avoin. Mekko on istuva heti rinnan alta ja hameosa on hieman alaspäin kapeneva. Tämän mekon päälle on helppo pukea bolero, joita olette mekkoviikolla jo nähneetkin. Pinkki bolero on tämän mekon päälle huippu. Rosat korkkarit ovat herkut tämän mekon pariksi.

 • Isokukkainen mekko More&More € 129,95 koot 34-42
 • Rosat korkkarit Gabor  € 79,90

 

 

 

Muistathan mekkoviikosta seepramekon? Tämä mekko on täysin samanmallinen kuin seepramekko, mutta pinkki ja tätä mekkoa löytyy myös shampanjan värisenä. Taattua istuvuutta ja mukavaa oloa tarjoilee In Wear.

 • Pinkki mekko In Wear € 149,95 koot 32-44
 • Korkkarit Gabor € 79,90
No olipas huippuosallistuminen mekkoarvontaan! Kiitos jokaiselle kommentista ja ihanista viesteistä!
Arpaonni suosi mekkoarvonnassa Sannaa! ONNEA!

 

Ensinnäkin, aivan ihana blogilöytö! En tiedä mitä kautta tänne eksyin, mutta onneksi eksyin:)
Kaikki mekot olivat kauniita, mutta kuitenkin seepramekko vei voiton. Kokoni olisi varmaankin 38. Mekkoa käyttäisin ylioppilasjuhlissa.

Sanna, otatko yhteyttä store@dopp.fi niin saat tulla noutamaan mekon ja Wolfordin sukkahousut tai mikäli et asu Vaasassa tai Pääkaupunkiseudulla, niin postitamme arpajaisvoitot sinulle.

Railakasta Vappua ihanat lukijat! DOPPwomanin Vappua voit seurata Instagramin kautta @doppwoman


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Onnea vielä Sanna! Mekko ja sukkahousut lähtevät sinulle:) Kata

 2. Sanna U sanoo:

  Jihuu!!! Muutamat riemunkiljahdukset tässä päästin, kun huomasin, että olen voittanut kauniin mekon! ISO KIITOS!

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Marianne:) Kiva kun tykkäsit arvonnasta! Hauskaa Vappua, Kata

 4. Anonyymi sanoo:

  Hyvältä näyttää sekä doppladiet että -girlsit upeissa vappuasuissa. Onnea Sannalle "kanssakilpailijalta". Täytyy sanoa, että harvoin on arvonnassa näin upea palkinto. Hauskaa Vappua kaikille. Marianne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *