Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hittihousut ja terracottamekko

Vajaa kuukausi ovat DOPP Helsingin ovet olleet auki ja alku on ollut huimaa menoa joka on ylittänyt kaikki odotuksemme. Paljon on käynyt teitä blogimme lukijoita, paljon on käynyt naisia, jotka eivät ole tienneet meistä mitään ja paljon on käynyt tuttuja kasvoja Vaasasta. Olemme onnellisia saamastamme ihanasta vastaanotosta, asiakkaamme ovat huippunaisia! Iloisia, ystävällisiä ja kohteliaita. Niin paljon on kehuttu liikkeemme ulkoasua sekä vaatteita. Olemme kuulleet usein, että ”voisin ottaa kaikki nämä vaatteet”. Oi, se kuulostaa niin mahtavalta. Moni vaasalainen nainen on kysynyt minulta ”miten helsinkiläiset asiakkaat eroavat vaasalaisista?” Ehkäpä eron huomaan siinä, että Helsingissä myymme enemmän laajempia asukokonaisuuksia. Helsingissähän ei autoa parkkeerata liikkeen oven eteen ja käydä pikaisesti hakemassa joku tuote, kun päästään töistä. Pääkaupunkiseudulla on käytettävä aika tehokkaammin, pikku pistäytyminen jossain vie aina enemmän aikaa, kun osaa miettiä.

 

Nämä housut ovat olleet maaliskuun hittihousut. Olen esitellyt teille välillä jerseymekkoja, joissa on ihana laatu, joka venyy ja nämä housut ovat myös jerseylaatua. Meillä on näitä samaisia housuja kahtena eri mallina. Toinen on tämä, joka minulla on päälläni. Tämä eroaa siitä toisesta mallista siten, että tässä on vinot vetoketjutaskut edessä. Toisessa mallissa vetoketjutaskut ovat pystypäin lantiolla.
Housut ovat nilkkamittaiset ja tuovat kivaa vaihtelua vaatekaappiin farkkujen tilalle. Housuja löytyy sekä mustina että tummansinisinä.

 

 

Musta paita on silkkistretchiä. Se materiaali, jos mikä, on ihana. Materiaali on unelman kevyt ja stretch tekee siitä miellyttävän käyttää, kun se venyy. Paidassa on nauha kauluksessa, jonka voi solmia rusetille joko rinnan päälle tai ihan kaulaan kiinni. Sen verran kuvausiltana tuuli, että rusettikin irtosi, mutta ensimmäisistä kuvista näet rusetin paremmin. Nauhan saa myös pois, se on pienellä napilla kiinni niskassa. Tällöin paidasta tulee rennompi ja sen voi jättää housujen päälle.

 

Takkina minulla on pehmeä bikermallinen nahkatakki, joka on väriltään hailakka rosa. Se on kaunis ja pehmoinen väri sekä helppo yhdistää minkä kanssa tahansa. Auringonpaisteessa se tosin näyttää melkein beigeltä.

  • Housut PBO € 109,00 koot XXS-XL viskoosi 60%, polyamidi 35% ja elastaani 5%
  • Silkkstretchpaita Delicatelove € 179,00 koot S-XL silkki 93%, elastaani 7 %
  • Nahkatakki In Wear € 339,95

 

Tämä terracotta väri ei ole väri, jota näkee usein. Se mielletään usein syksyn sävyksi, onhan luonto terracotan ja poltetun keltaisen sävyinen syksyisin. Nyt kuitenkin In Wear oli ottanut mallistoihinsa tälle keväälle tämän terracotta värin. Musta ja luonnonvalkoinen ovat värit, joihin yhdistin mekon.

 

Mekossa on hyvä malli. Se on tehty useasta kappaleesta ja vyötäröllä on poikkisauma. Mekko on hihaton, mutta se sopii tähän malliin hyvin, koska vastaavasti kaula-aukko tulee ylös. Mekon helma kaventuu alaspäin, mikä tekeekin vyötäröstä kapeamman näköisen. Helma ylettyy juuri polveen eli mitta on pukeva. Mekon takana on vetoketju eikä mitään ylimääräistä kangasta ole missään. Mekon päälle voi pukea jakun, jolloin mekko muuttuu asiallisemmaksi. Huivi tuo mekkoon taas juhlavuutta.

 

 

” Kun tuulessa huivi heilui, ryhtyi vauva Valora leikkiin ”

 

Jos mietit, miksi minulla on karvahattu päässäni, niin se johtuu bad hair daystä. Kuvauspäivä oli sunnuntai-ilta, olin ollut kampauksessa perjantaina ja sen jälkeen ainoastaan kammannut nutturakampauksen auki. Sunnuntai kun on yleensä kotipäivä ja siivouspäivä liikkeessä, niin en silloin viitsi hiuksiani pestä vaan pesen ne mielummin maanantai aamuna.

 

 

  • Terracotta In Wear satiinimekko € 179,95 koot 34-44 asetaatti 61%, polyamidi 36%, elastaani 3%
  • Korkkarit Gabor € 79,90 useita värejä
  • Pikkulaukku € 119,00

 

Pidän näistä DAYn huiveista. Ne ovat 100 % ohuen ohutta villaa. Ne ovat isoja neliöitä 140 x 140 cm eli ne on helppo kietaista kaulaan tai harteille kuinka itse haluaa. Ensimmäinen huivi kuvassa on beigemusta ja kaksi seuraavaa huivia ovat mustavalkoisia.

 

Huivit on pakattu ihaniin laatikkoihin.

  • Huivit DAY € 101,00

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset