Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.3.2017 |

Viidakkohousut ja sen yllättävä yläosa 1/2

Sanonta ”Rakkaalla lapsella on monta nimeä” pätee näihin päälläni oleviin housuihin. Eräs asiakkaani sanoi housuja liskohousuiksi, liikkeessä tytöt sanoivat housuja viidakkohousuiksi ja mieheni tokaisi nähtyään päälläni nämä housut Tarzan ja Jane housuiksi. Siis voitteko kuvitella, Tarzan ja Jane! Niistä tulee hänellekin mieleen viidakko, joten siksi kuulemma tämä legendaarinen nimiyhdistelmä.
Minä mietin housuja lehtihousuiksi, kuvio muistuttaa hieman puiden lehtiä. Joka tapauksessa, näillä housuilla on monta nimeä.

 

100 % varma väriyhdistelmä näihin housuihin on musta ja beige. Sillä kokonaisuudella saadaan harmoninen lookki. Mutta halusin yhdistää housihin jotain muuta väriä, kuin turvallista mustaa ja beigeä. Katselin liikkeessämme useita värejä ja päädyin metsänvihreään silkkipaitaan. Tarkkana värisilmänä en ollut ihan vakuuttunut tästä kombosta, kun katsoin asua ilman että se oli päälläni. Mutta mieleni muuttui, kun puin nämä värit päälleni. Yksinkertaisesti sanoen, ei huono.

” Kuviohousuasu pysyy rauhallisena ja tyylikkäänä, kun housuihin yhdistää ainoastaan kuvion värisiä yläosia, mutta haluaako asusta aina rauhallisen? ” 

 

Viidakkohousujen malli on sama, jota olemme esitelleet ennenkin. Mustina ja beigeinä löydät housut Gabin postauksesta täältä. Myös minun päälläni olevat tummansiniset housut löydät täältä. Eli näissä postauksien housuissa on ihan sama malli, kuin näissä viidakkohousuissa, paitsi että kankaan kuosi on eri. Housuissa on korkea vyötärö, taskut sivussa, kapea lahje, jossa on vetoketju ja resorikaistale lahkeiden takana. Housujen kuuluu olla hieman löysähköt, mutta eivät lökäpöksyt.

” Housut eivät rypisty ja niitä käytetään idealla pidä ja pese ”

 

Vihreä väri on kevään yksi hittiväreistä. Tässä paidassa on ihanat hihat. Paita on hieman vartalonmyötäinen ja niskassa on nauhat, jotka sidotaan kiinni. Valitettavasti emme voineet kuvata paitaa takaa, koska koko on hieman liian iso minulle. Paita pussitti selästä, joten se ei näyttänyt kauniilta. Paita on silkkistretchiä, joten materiaali on luksusta.

 

 

” Pidän jakun pystykauluksesta. Se on pukeva varsinkin jos on lyhythiuksinen tai hiukset ovat niskasta kiinni ”

 

Minä olen keväisin aina heikkoina valkoisiin jakkuihin. Valkoinen jakku on raikas talven jälkeen ja se terävöittää asun kuin asun. Halusin yhdistää sen myös tähän viidakkohousuun tuoden siihen raikkaan tuulahduksen. Seuraavassa postauksessa esittelen teille samat viidakkohousut perinteisimmillä yläosilla. Sellaisilla, jotka luovat rauhallisen asukokonaisuuden. Mutta pukisitko sinä päällesi tämän väriyhdistelmän vai odotatko seuraavaa postausta?

 

 

Postauksen tuotteet:
  • Viidakkohousut In Wear € 124,95 koot 34-44 polyester 88% elastaani 12%
  • Silkkipaita PBO € 199,00 koot 38-42 silkkistretch
  • Valkoinen jakku More&More € 139,95 koot 34-44
  • Nilkkurit In Wear € 199,00

TallennaTallenna


1 kommentti

  1. Anonyymi sanoo:

    Vastaus: en pukisi, tuo vihreä paita ja jakku ovat ihanat, housujen kellertävyys häiritsee tuon vitivalkoisen jakun kanssa. Odotan eri alaosaa tai sit jos on nuo viidakkopökät ja vihreä paita niin joku muu yläosa…
    Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *