Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


12.2.2017 |

Pitkät kevytvanutakit kevätauringossa

Mennyt viikko on hellinyt meitä auringolla. Tuli mieleeni, että muistattehan käyttää suojakertoimia, kun lähdette ulkoilemaan, myös näin talvella. Itse käytän koko kesän ja aina Floridassa ollessani 50 suojakerrointa kasvoille, kaulaan ja decolteeseen. Myös kämmenet tulisi muistaa suojata. Nekin ikääntyvät kuin kasvot auringosta. Sanotaankin, että käsistä näkee minkäikäinen nainen on. Minulla on pisamainen ja kellertävä iho. Se ei ole tyypillinen suomalainen iho, kuten ihotautilääkäri juuri minulle mainitsi, kun kävin hänen vastaanotollaan. Kävin poistamassa sellaisia ns. ikäluomia. Sellaisia ruskeita plänttejä, mitä minulle tulee selkään. Ne lähtevät helposti pois jäädyttämällä. Ne eivät ole vaarallisia, mutta ne ovat kosmeettinen haitta. Minulle tuli viime kesänä muutama pigmenttiläiskä kasvoihin, vaikka kuinka suojasin niitä eikä se aurinkokaan paljoa näyttäytynyt, niin silti tuli. Niitä kuulemma poistetaan laserilla. Täytyisi mennä, kun saisi varattua ajan, mutta joskus se on niin vaikeata. Onko jollakin kokemusta pigmenttiläiskien poistosta kasvoista laserilla?

 

 

Nyt vuorostaan In Wearilta saapui pidempiä kevytvanutakkeja kevääksi. Takit ovat hyvin kevyitä ja ne on helppo kääräistä vaikkapa kassiin. Takki ylettyy reippaasti pepun alle. Takissa on vetoketju ja nappilista, jossa on painonapit. Takissa on pieni, noin 4 cm pystykaulus ja taskut sivuissa.
Nappilistaa ja kaulusta kiertää ohut tekonahkakaistale, joka on molemmissa takeissa musta. Takissa on poikkileikkaus vyötäröllä ja kivat leikkaukset selkäosassa, takin selkäkuva on alempana.

Takkia löytyy sinisenä ja mustana, muita värejä takista ei ole valmistettu. Takissa on polyesteri vanu, ei untuvaa ja takin saa pestä 30 asteen vesipesussa. Takin koot vastaavat normaaleja kokoja, minulla on takista koko 34, mutta takkeja löytyy kokoon 44 asti. Takin hinta on € 149,95.

 

Minulla on päässäni 100 % villabaskeri. Baskerit ovat yhtä kokoa ja pidän niistä, koska ne eivät litistä hiuksia samallalailla kun pipot. Baskereita löytyy vaaleanharmaa, tummansininen, nutria ja rosa. Kuviohuivia löytyy vuorostaan kahta eri väritystä eli sininutria sekä rosaluonnonvalkoinen. Huivit ovat 100 % puuvillaa, joten niitä voi käyttää myös sisähuiveina.
Baskereiden hinta on € 19,00 ja huivien hinta on € 59,00.

” Tyylikkäällä naisella on päähine päässä ja käsineet kädessä, mutta takki voi lepattaa auki ”

 

 

 

Tästä näkee takin leikkauksen selkäosasta

 

Jalassani minulla on Bessien housut. Housut ovat farkkunmalliset eli niissä on takataskut takana. Housuissa on myös korkea vyötärö, korkeampi kuin MACin farkuissa. Housut ovat istuvat ylhäältä, reisi on tiukahko, mutta ne eivät ole ihan skinnyt nilkasta eivätkä myöskään ihan suoranmalliset. Jos sinusta skinnny on liian kapea ja suoramalli taas liian leveälahkeinen, niin nämä housut ovat siltä väliltä. Tämä malli on ollut hyvin suosittu juuri sen hyvinistuvan vyötärön ansiosta, samoin vyötärön korkeuden ansiosta ja siitä, että se ei ole liian tiukka nilkasta. Bessien housuissa on pitkät lahkeet eli pidempikin nainen saa yleensä Bessieltä sopivan lahkeenmitan. Itselleni nämä 27″ housut ovat todella pitkät, jouduin käärimään lahkeet tuplasti leveälle kantille. Housujen materiaali on 98% puuvillaa ja 2 % elastania. Tätä housua löytyy beigenä sekä tummansinisenä ja koot ovat tuumakoot eli 27″-33″. Housujen hinta on € 99,00.

Kaikkia tuotteita löytyy jo nyt DOPP Vaasasta ja DOPP Helsingistä viikolla 9, kun avaamme liikkeen.

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Maarit! Jep, sama täällä, koko talven on ollut käytössä talven takki täällä myös:) Valora on tosiaan joka paikassa mukana ja seuraa kaikkialle, tyypillinen mopsi:) Hyvää Ystävänpäivää, Kata

 2. Anonyymi sanoo:

  Heissan, talviversio kevytvanutakista on ollut käytössä lähes koko talven keleistä riippumatta. Ihan loistohankinta. Tuossa uudessa on hieman eri malli ja tykkään siitäkin. Kevääksi jotain uutta siis :). Voi tuota pientä Valora ihanuutta. Ei leikit lopu kesken ja varmasti aina saa lenkkeilykaverin. Terkuin Maarit

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Merja ja kiitos viestistäsi:) Samaa mieltä kanssasi, takki olisi voinut olla myös vaaleana. Mutta elokuussa tulee luonnonvalkoista, pitkää kevytvanutakkia! Tiedän, että niin moni odottaa postauksia, joten en voi olla postaamatta:) mutta voi olla että juuri ennen avajaisia jää jotkut päivät välistä, saas nähdä mitä tuleman pitää. Jep, mekin odotamme niin innoissamme, että saamme liikkeen auki. Siitä tulee niin kaunis:) Iso kiitos, kun olet mainostanut meitä, tosi ihana kuulla! Nähdään maaliskuun alussa, Yrjönkadulla:) Tervetuloa sinä ja ystäväsi! t. Kata

 4. Merja sanoo:

  Hei Kata!
  Kiva takki ja hyvä materiaali! Vanutakit on mun mieleen, koska kevytuntsikoista irtoaa aina höyheniä vaatteisiin. Harmi vaan, kun takkia ei ole beigenä. Kiva, kun ehdit postailla, vaikka sulla on varmasti kiirettä Helsingin liikkeen kanssa. Odotan innolla avajaisia! Olen mainostanut liikettä ystävillenikin.. Mukavaa vkoa! Tapaamisiin! Terkuin Merja Espoosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *