Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.2.2017 |

Kokous- ja illallisasu

Minulla oli ohjelmassa kokous ja sen päälle illallinen. Kokous pidettiin ravintolan kabinetissa ja kokouksen jälkeen oli noin reilun puolen tunnin paussi, jonka jälkeen siirryttiin illalliselle samassa ravintolassa. Paussi vietettiin ravintolan baarissa seurustellen ja juomia nauttien.

 

 

Kokous vaatii hieman asiallisempaa pukeutumista kuin pelkkä illallinen ravintolassa. Kokoukseen ei halua eikä voi mennä hihattomassa eikä liian avonaisessa tai lyhkäisessä mekossa. Kokoukseen haluaa pukeutua tyylikkäästi ja asiallisesti. Siksi valitsinkin päälleni mekon, jonka päälle puin jakun. Minun ideana oli se, että jakun voi ottaa pois kokouksen jälkeen, jos haluaa.

 

Tässä on minun lempiasu ja tässä on mekko, joka tekee jokaisesta vartalosta upean! Yksinkertainen mekko, mutta mekon juju on vyötärön vekeissä. Jos sinulla on vyötärö, korostaa tämä malli sitä vielä paremmin. Jos sinulla ei ole vyötäröä, tekee tämä mekko sinulle vyötärön. Mekossa on hieman laskettu olkasauma. Siinä ei ole varsinaisia hihoja, mutta olkasauma laskee olkapään yli ja peittää juuri sopivasti kainalopussit, mikäli sellaiset on. Kainalopussit ovat rinnan ja kainalon välissä. Kainalopussit korostuvat, jos rintaliivit eivät istu ja mekon olkasaumat ovat liian kapeat tai mekko on kireä kainaloista.

 

Tässä kuvassa näkee mekon sivusaumat kunnolla. Yksinkertainen keksintö, mutta niin superhyvä. Pidän myös mekon kauluksesta, koska se ei ole avonainen vaan tulee juuri sopivasti solisluiden päälle. Tämä mekko on sellainen mekko, jonka voi yhdistää sekä juhlavampaan tilaisuuteen tai käyttää jakun tai neuletakin kanssa työmekkona. Mekko on vuoreton. Minulla on päälläni mekosta koko S, mutta se on hieman isohko eli mekko on suht´ reilua kokoa. Mutta oikeastaan se on aika ihanaa, kun mekko ei yhtään kiristä eikä purista.

 

 

Materiaalit: 60% viskoosi, 35% polyesteri ja 5% elastani

Itse rakastuin tähän jakkuun ensisilmäyksellä. Itseasiassa olen heikkona valkoisiin jakkuihin, mistähän sekin johtuu…Jakku on samaa materiaalia kun mekko, mutta jakussa on vuori. Jakku on muotoonleikattu eli se istuu todella kauniisti sekä selästä että edestä. Minä tykkään pitää jakkuja kiinni, koska tuntuu, että vartalo saa ryhtiä kun jakun laittaa napakasti kiinni. Mutta suurin osa ei pidä jakkua kiinni ja silloin asu näyttääkin rennommalta. Minun jakkuni on S-kokoinen ja se on hyvä koko eli jakku vastaa normaalia kokoa.

 

  • Mekko PBO € 149,00 koot XS-XL tummansininen
  • Jakku PBO € 149,00 koot XS-XL luonnonvalkoinen
  • Korkkarit Gabor € 79,90 koot 3-7 beige, punainen, rosa ja mustat tulevat viikolla 8
Olisin voinut yhdistää asuun mustat korkkarit, mutta ne eivät nyt olleet käden ulottuvilla. Nämä vaaleat korkkarit sopivat asuun täydellisesti, mutta ottaen huomioon tilaisuuden luonteen ja ajankohdan, mustat olisivat olleet passelit. Mekko ja jakku löytyvät jo nyt DOPP Vaasasta ja DOPP Helsingistä viikolla 9, samoin myös korkkarit.

Amanda, Salon Adelaidesta teki minulle kiharat. Hän kiharsi hiukseni kapealla suoristusraudalla ja tupeerasi hieman hiusten juurta ja pöyhi kiharat auki sormilla. Hiukset olivat sellainen kiharapilvi, hieman sotkuisen rento kampaus, jossa viihdyin oikein hyvin. Kiharat pysyivät hiuksissani vielä kaksi päivää tilaisuuden jälkeen. Harjasin kiharat auki ja laitoin ne ponnarille, koska muuten hiukseni näyttivät ihan mummukkakampaukselta.

 

Illallinen oli maistuva. Juomat olivat Suomen 100-vuotis juhlajuomia. Alkupalana oli kampasimpukoita, jotka olivat ihanan maukkaita ja pehmeitä. Pääruokana minulle tarjoiltiin siikaa, koska en syö lihaa. Sen jälkeen tarjoiltiin juustoja ja kaiken kruunasi lämmin suklaafondant jäätelön kera. Kaikki maistuivat hyviltä, mutta parasta oli suklaafondant, olen heikkona kaikkeen lämpöiseen ja suklaiseen jälkkäriin! Olisin voinut syödä niitä vaikkapa kaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *