Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uuden Vuoden asuehdotelmat osa 2.

Voisiko joku järjestää Venetsian karnevaalijuhlat, jossa saisi laittaa tällaisen ihanan maskin kasvoille? Aivan, voisin järjestää ne itsekin, mutta tulevalle keväälle on hieman tiukka aikataulu. Joku nimittäin meni keksimään, että DOPP laajentaa Helsinkiin 🙂 Olen muuten niin innoissani, että ihan käsivarsissa kutisee, kun mietinkin asiaa. Ne maagiset puolivuosisataa tulee itselläni täyteen ensi vuonna, mutta onneksi vasta alkutalvesta. Mieheni on ehdotellut, että pidetään jo kesällä minun synttärijuhlat, mutta en tiedä olenko päivääkään etukäteen valmis siihen ajatukseen, että täytän 50-vuotta! No, kaikkihan siitä ovat selvinneet ja ikä on vaan numeroita, kuten lukijani totesi ja sehän myös nähtiin konkreettisesti ”Joulukuun nainen” postauksessa.

 

Vielä tässä postauksessa saatte ihastella tai vihastella minun afrotukkaani. Itse pidin siitä ihan hirmuisesti, mutta se vaati juhlavat vaatteet ja huulipunan seurakseen, ainakin minun tapauksessani. Juhliin mentäessä on kiva kokeilla jotain uutta kampausta. Tuntuu ihanan ”uudelta” koko minä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Kampaajan on oltava tuttu, jotta uskaltaa heittäytyä hänen käsiinsä. Koska mikä on kauheampaa, että kampaajalta lähtee itkusilmässä ja joutuu jopa pesemään hiukset itse uudestaan ennen juhlia. Ihan hirveä ajatus, mutta olen kuullut, että näin on jollekin joskus käynyt. On tärkeää, että tuntee itsensä kauniiksi, silloin juhlatkin ovat onnistuneet. Tämä sama tietenkin koskee vaatetusta.

 

 

Tämä paita on hauska. Se on ”pingviinipaita”. Se on edestä lyhyt eli loppuu lantiolle, mutta takaa se ylettyy reilusti pepun alle. Hihat ovat läpinäkyvää sifonkia, mutta muuten paidassa on vuori. Puin pingviinipaidan levenevien housujen kanssa ja se näytti hyvältä. Housut ovat istuvat reisistä, joten kokonaisuus pidemmänkin paidan kanssa näytti hyvältä. Mustat tiukat nahkahousut olisin myös mielelläni pukenut pingviinipaidan kanssa, mutta ne ovat liikkeestämme päässeet loppumaan.

  • Pingviinipaita More&More € 53,15 ( € 75,95)
  • Suorat housut Andiata € 199,00
  • Kaulakoru € 59,00
  • Käsikoru € 29,00

 

Suuri todennäköisyys, että tämä punainen pitsimekko on minun Uuden Vuoden asuni täällä Floridassa. Pidän eniten mekoista, joissa on hihat. Koska palelen herkästi, niin joudun aina kantamaan mukanani isoa huivia tai pientä neuletakkia kun menen jonnekin, niin Suomessa kuin täälläkin. Tämä punainen sävy mekossa on paras punainen sävy koskaan, joka on ollut vastaavassa pitsimekossa. Sävy on puhtaan punainen, ihanan raikas. Tämä mekko jatkuu myös kevätmallistossa klassisena tummansinisenä ja mustana sekä uusina väreinä tulevat keväälle pinkki ja vaaleansininen. Ihania kaikki.

 

 

Meillä on kaikilla niin ikävä Valoraa täällä Floridassa. Valora on Suomessa mitä parhaimmassa hoidossa, kun saimme ”varaäidin” luoksemme asumaan. Meille oli tärkeätä, että Valora saa olla omassa kodissaan, kun olemme poissa. Halusimme, että sillä on omat paikat ja rutiinit, mihin se on jo tottunut. Myöskään pentua ei ole kiva viedä muille hoitoon, koska se voi vielä lirautella lattialle ja purra jotain, mihin se ei saa koskea. Valora on käyttäytynyt kuulemma hienosti (vieraskorea) ja vienyt varaäitinsä sydämen. Mutta kyllähän koira huomaa, että jos siitä tykätään, tykkää se vielä tuplasti enemmän takaisin.

  • Punainen pitsimekko In Wear € 104,95 (€ 149,95)

 

 

SKÅL!

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei ja kiitos viestistäsi! Loistavaa, että sait inspiksen kikkuratukkaan:) se voi olla hyvä idea saada pois päiväjärjestyksestä:) marraskuulla minullakin on synttärit ja on kyllä tylsä kuukausi niitä järkätä, kesä on paljon kivempi. Täytyy miettiä mitä tekee ja ylipäätään järkkääkö mitään juhlia vaikka juhlat on kyl ihania! Hyvää uutta vuotta ja nähdään keväällä liikkeessä, Kata

  2. Ihan loistava kikkuratukka! Tämän innoittamana tein itsekin jouluna pikkukiharaa :). Odotan innolla Helsingin liikkeenne avajaisia! Tervetuloa tänne.

    Ps. Täytin itse marraskuussa 50v, mutta juhlin niitä kesällä rennoissa puutarhajuhlissa elävän bilebändin tahdissa. Päivä oli ihana ja sitten aihe oli ikäänkuin pois päiväjärjestyksestä. Kun oikea päivä koitti, nautin sen kaikessa hiljaisuudessa ja mieleltäni rauhallisena. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *