Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Afrotukka Uuden Vuoden Asuissa osa 1.

Uusi Vuosi tulossa, onko sinulla lauantain juhla-asu jo valmiina? Me Valoran kanssa kuvasimme muutamia asuehdotelmia lauantain juhlaan. Valora on todellinen seurakoira, se tykkää tulla heti mukaan kun ruvetaan touhuamaan. Minulla oli se liikkeessä iltapäivisin ennen joulua, koska jouduin koiravahdiksi, enkä malttanut olla kotona vaan menin liikkeeseen ja otin tytön mukaan. Se istui välillä ikkunalaudalla, välillä sohvalla ja välillä se kävi nuuhkimassa sisääntulijoita. Välillä se sai huomioita, jolloin se oli innoissaan ja välillä ei, joten se poistui paikalta vähin äänin.

 

Muistatko, kun viime perjantaina, tässä postauksessa kerroin, että olin ollut TRENDY.ssä Ninan koekaniinina. Nina halusi testata uutta minikiharrinpuikkoa hiuksiini. Näitte jo kuvat minun kikkuratukasta, jota ei oltu kammattu auki, vaan kiharat oli juuri tehty hiuksiin. Tässä on lopputulos eli Nina avasi kiharat sormin. Näin kampauksesta tuli iso ja kuohkea, sellainen mistä minä pidän. Nina kampasi hieman kiharaa laineelle jakauksen kohdalta, joten kampaukseen saatiin 20-luvun fiilistä. Kun huuliin sai punaa ja oikeat vaatteet päälle, tuli kononaisuudesta loistava, eikö vain? Tässä näkee, kuinka kaikki osa-alueet juhla-asussa tulee ”mätsätä” keskenään. Kun sovituskopissa sovittelee juhlamekkoa pitkän työpäivän jälkeen hieman väsyneenä, on osattava miettiä miltä kokonaisuus näyttää sitten, kun hiukset ja meikki on kunnossa.

 

DOPPwoman ja DOPPdog 🙂

Minulla on päälläni In Wearin satiinistretchmekko. Mekon materiaali on sama kuin punainen joulumekkoni. Tämä mekko on väriltään viini ja siinä on mustat kanttaukset vartalon kummallakin puolella. Nämä mustat kaistaleet ovat ihan loistava kikka saada vartalo näyttämään hoikemmalta. Musta kaistale tekee vyötärön kohdalle pienen sisäänoton, tällä pienellä kikalla saadaan kaikille upea vyötärö.

 

Minulla on jalassani Wolfordin ihonväriset tekstisukkikset ”Live Your Dream” sekä mustat Gaborin lakeerikorkkarit. Pidän tästä mekosta, kun se ei ole avonainen. Jotkut satiinistretchmekot ovat aika avonaisia, kuten punainen joulumekkoni, että itse olen sen kanssa hieman lisissä. Yritän laittaa hakaneulalla kaula-aukkoa pienemmäksi, mutta hyvin se ei koskaan onnistu, koska kangas rupeaa ”vetämään” hakaneulan kohdalta. Avonaisissa mekoissa kannattaa laittaa rintaliivit, joissa on matala etuosa, muuten liivit näkyvät edestä. Tämän huomasin joulumekossani.

Muistathan tarkistaa, että sinulla on ehjät sukkahousut lauantaiksi. Jos ei ole, niin Wolfordit löytyvät liikkeestämme. Samoin FNUGin uudet kynsilakkavärit ovat saapuneet. Väreinä löytyy punaista ja beigeä. Huulipunani on tämän talven lempparini eli Diorin Rouge mattapuna nro. 964. Jos joku olisi sanonut minulle vuosi sitten, että rakastut tähän tummanpunaiseen huulipunaan, niin olisin sanonut ”ei tule tapahtumaan”. Mutta onneksi on nainen, koska nainenhan saa aina muuttaa mielipidettä tilanteen mukaan.

 

Ihan huvikseni koitin laittaa Valoralle helmet kaulaan eikä se välittänyt niistä ollenkaan. Helmethän ovat kaulassa kuin kaulapanta. Valora on meidän DOPPdog 🙂

 • Satiinimekko In Wear € 125,95 (€ 179,95)
 • Tekstisukkahousut Wolford € 41,00 ihonvärinen ja musta
 • Helmikaulakoru € 59,00
 • Helmikäsikoru € 29,00 kulta ja hopea
 • FNUG kynsilakat € 15,00/kpl

Huomenna jatkataan Uuden Vuoden asuilla osa 2.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei Lea ja kiitos viestistäsi! Kiitos, viihdyin oikein hyvin päivän kikkurapäänä:) Samoin minä, tykkään mekosta ja kaulakorua jopa rakastan. Valora on huipputyyppi, persoonallinen mopsineiti:) Hyvää loppuvuotta ja ensi vuonna nähdään, Kata

 2. Todella hyvin sopii kiharatukka sinulle. Tykkään myös mekosta ja kaulakorusta kovasti. Ja Valoraan suorastaan rakastuu!?
  T. Lea

 3. Hei Anonyymi! Liikkeet ja ravintolat voivat nykyään itse päättää, saako koiran tuoda sinne. Ravintolat voivat jopa itse päättää, saako koiran tuoda sisälle tai ainoastaan ulkoterassille. Lentokoneisiin saa myös ottaa koiran. Meidän liikkeen policy on, että liikkeeseemme saa tuoda koiran sisälle. Sama policy on vaikkapa Stockmannilla, useissa muissa liikkeissä, samaten ravintoloissa ja kahviloissa. Mukavaa loppuvuotta, Kata

 4. Anteeksi, mutta onko sinulle tullut mieleen ettei kaikki asiakkaat välttämättä pidä siitä, että liikkeessä on koira. On myös allergisia, joten ei ole kiva että koirasi on liikkeessä. ��

 5. :)ihan paras kuva Valora helmet kaulassa:) Kiitos aamun piristyksestä tästä on hyvä jatkaa päivää-Hansu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *