Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nyt se mekko saapui luonnonvalkoisena

Harmikseni jouduin toteamaan aiemmassa postauksessa, että blogissa oleva musta mekko vietiin käsistä, ennenkuin sain tehtyä siitä blogijutun. Mutta mainitsin myös, että samaa mekkoa tulee luonnonvalkoisena ja nyt se saapuikin. Joten tässä se on!

 

 

Mekko on kunnollista ”pukulaatua” eli polyesteri/viskoosi/elastania. Mekossa on vuori, joten se ei ole läpinäkyvä. Mekko istuu hyvin päällä ja siinä on loistavaa se, että se on sisäänotettu kainaloiden kohdalta eli se ei ole suora kauttaaltaan. Mekko on puhtaan luonnonvalkoinen, se ei ole kellertävä.

 

 

Mustalla värillä mekkoon saa kontrastia, varsinkin näin talvella. Musta ”kaulapanta”, karvakeeppi ja korkkarit tuovat asuun syvyyttä. Kaulapantoja on taas saapunut markkinoille, siitä onkin aikaa, kun niitä on viimeksi nähty. Tämä panta on mustaa samettia, jossa on hopeatimanttinen koru pannan keskellä. Ranteessa minulla on meidän ihan uusi hopea käsikoru, jossa on helmiä puikkojen päissä.

 

Luonnonvalkoinen mekko ei ole pelkästään kesämekko, niinkuin se yleensä mielletään. Olen erittäin iloinen, että viimeiset muutamat vuodet on talvimallistoissa ollut myös vaaleita sävyjä. Toki ei niin paljoa mekoissa ja housuissa, enemmänkin yläosissa. Mutta hyvä niin. Ne tuovat kasvoille valoa ja muutenkin raikastavat outfittiä.

  • Mekko Oui € 169,00 koot 34-38 ja 42 (minulla on 36)
  • Karvakeeppi € 79,00
  • Kaulapanta €  19,00
  • Helmikaulakoru € 29,00
  • Sukkahousut Pure 30 den € 50,00 gobi ja musta
  • Korkkarit Gabor, kokoja tulee lisää helmikuussa
HUOM! Suljemme tänään torstaina, yksityistilaisuuden johdosta, jo klo. 17.30.
Muutoin palvelemme joka päivä jouluun asti, myös sunnuntaina 18.12. klo. 12-16.00. Tervetuloa!
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Anu! Mekkoa on tehty mustana ja luonnonvalkoisena, ei valitettavasti punaisena. Moni onkin kysellyt punaisen perään nähtyään tämän mekon:) Olipa laaja kysymys, mitä mekkoa suosittelen kesä tai talvikäyttöön. Riippuu monesta asiasta, esimerkiksi tilaisuudesta, asiakkaan omista väreistä, asiakkaan mieltymyksestä jne. moni asia vaikuttaa mekon tai yleensä vaatteiden valintaan. ihanaa joulun odotusta, Kata

  2. Kiitos viestistäsi Mape! minustakin niin kiva piristys ja rakastan luonnonvalkoista talvella. Se on ylellinen väri juuri talvella:) Mukavaa joulun odotusta sinulle, Kata

  3. Kaunis ja raikas mekko talveen sen perinteisen mustan rinnalle! Itselleni ei oikein musta sovi joten mekkoja löytyy monessa värissä! Ja printtejä myös löytyy varsinkin kesämekoissa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *