Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Keep Calm And Love Rosa

Vaikka jouluunkaan ei olla vielä päästy, tulee jo ensimmäiset kevätmallistot liikkeeseen. Oikeastaan ne ovat tämän vuodenajan ajankohtaisia tuotteita eli sellaisia, joita voidaan jo käyttää. Ainoastaan värit jo enteilevät tulevaa sesonkia, eivät mallit.  Eli tähän aikaan vuodesta tulevat jo keväiset sävyt ja  vastaavasti jo kesäkuussa tulevat syksyisemmät sävyt. Minusta on ihan huippua, kun Suomessa on vuodenajat. Minä nautin, kun saan katsoa luonnon muuttumista eri vuodenaikoina ja nautin todella, kun saan pukeutua erityyppisiin vaatteisiin eri vuodenaikoina.

Liikkeeseemme saapui ihanaa keväistä rosaa. Tämä paitsikka neuletakkini alla on lyhythihainen. Siinä on napit edessä ja ohkaiset nauhat, jotka voi solmia kaulaan rusetille. Se on malliltaan suora, siinä ei ole mitään sisäänottoja. Itse jätin sen roikkumaan suorana housujen päälle, mutta sen voi myös pukea housun tai hameen sisälle, koska kangas on ohutta viskoosia. Silloin kannattaa paita laittaa aina sukkahousujen sisälle, niin se ei nouse sieltä ylös, vaan pysyy paikoillaan koko päivän.

Neuletakki on ihanan kevyttä materiaalia. Se käy siistimmästä neuletakista oikein hyvin. Sen tekee myös tyylikkääksi sen, kun siinä ei ole mitään nappeja edessä. Jalassani minulla on Luxury flaret eli alaspäin levenevät housut. Nämä ovat mustat, mutta saimme näitä housuja juuri tummansinisinä, enteillen jo kevättä.

 • Rosa pitkä neuletakki More&More € 85,95
 • Rosa paita More&More € 65,95
 • Housut MAC Luxury flare € 139,95 myös tummansininen
 • Kaulakoru Evany € 39,00

 

Ihana Valora ja talviaurinko 🙂

Tämä rosa pitkä neuletakki on materiaaliltaan ihanan pehmoinen. Siinä on jakun kaulukset, mutta kangas ja kohokuvio tekevät sen astetta rennommaksi. Edessä on yksi iso neppari, jolla sen saa kiinni. Tämä neuletakki pysyy ryhdikkäämpänä, kun nepparin sulkee. Hihat ovat 3/4 osa pituiset ja koska rosa paita on lyhythihainen, eivät hihat näy neuletakin alta. Jos tämän alle haluaa pukea pitkähihaisen paitsikan, niin kannattaa hieman kääräistä paitsikan hihoja. Muuten se näyttää hieman hassulta, jos hihat jättää suoraksi.

 

Koska neuletakki on rento, laitoin jalkaani skinnyt. Nämä ovat väriltään harmaat. Itse olen tänä syksynä käyttänyt näitä harmaita enemmän kuin mustia skinnyjä. Mistähän lienee johtunut, ehkä olen halunnut vaihtelua vaatekaappiini.

 

Moni on kysellyt Evany korusarjan perään. Meidän piti saada niitä lisää jo marraskuun lopussa. Nyt oli käynyt niin, että paketti oli kadonnut postissa. Sitä on nyt kaivettu esille kissojen ja koirien kanssa ja se on eilen löytynyt. Jihuu!

 • Rosa neuletakki More&More € 119,95
 • Rosa rusettipaita More&More € 65,95
 • Evany kultainen käsikoru helmillä € 44,00
 • MAC Dream skinny harmaa € 109,95

 

Rosa pitsipaita on sievä. Se on helppo yhdistää ihan mihin vaan. Siitä saa juhlavan siistien housujen tai hameen kanssa. Siitä saa arkisen kun siihen yhdistää farkut. Itse puin sen kanssa perushameen. Kapean, mustan hameen, joka loppuu juuri polven yläpuolelle. Hameessa on vuori ja se on ns. pukulaatua eli käy sekä työ- että hieman paremmaksi hameeksi.

Tämä kädessäni oleva huivi on isokokoinen, pliseerattu huivi. Sen voi kääriä pienemmäksi kaulaan, mutta käy myös hartiahuivista. Pitsipaidassa on vuori paidan edessä ja takana. Hihat ovat läpinäkyvää pitsiä ja niskassa on pieni kullanvärinen nappi. Paidan sivussa olevat halkiot keventävät myös paitaa ja hihanmitta on minusta ihan loistava.

Olen niin happy uudesta hiustyylistäni. Miten ne hiukset näyttävät nyt tuplasti paksummilta, kuin pitkänä? Tästä pituudesta saa niin monta erilaista hiustyyliä ja muuten, lupaan tehdä videon kuinka  tupeeraan hiukseni. Sitä on minulta pyydetty useasti. Minua kysyttiin koekaniiniksi erityyppiseen koekampaukseen, sellaiseen hiustyyliin, mitä ette ole ennen minulla nähneetkään. Tosi hauskaa, näytän teille kuvat heti, kun ne saan.

 • Rosa pitsipaita In Wear € 99,95
 • Musta hame In Wear € 69,95
 • Rosa iso huivi More&More € 45,95
 • Sukkahousut 66 den Wolford € 41,00
 • Nilkkurit Gabor, loppu
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei Merja ja kiitos viestistäsi! Ensimmäinen neuletakki on 50 viskoosi/50 polyamidi ja toinen pienillä kauluksilla on 70 polyakryli/polyamidi 20/elastani 4, no mutta nythän tuo ei teekään 100..voin tsekata huomenna liikkeessä vielä. Tupeerausvinkit tulevat:) Samoin, ihanaa joulun odotusta sinulle, Kata

 2. Hei!
  Ihanat asut! Mitähän matskua on toi More&Moren neuletakki? Upeat hiukset! Odottelen innolla
  vinkkejä tupeeraukseen :). Mukavaa joulun odotusta! Terkuin Merja

 3. Hei Outi ja kiitos viestistäsi:) Rosa on ihana ja helmet myös, minunkin lemppareita! Voi kiitos, hauska saada jotain ihan erilaista, mihin on tottunut. Punaiset lasit ovat kyllä ihan oman mukavuusalueeni ulkopuolelta, mutta uskon, että viihdyn niissä. Lisää kuvia niistä tulee huomenna. Ihanaa joulun odotusta! Kata

 4. Kuulet varmaan syvän huokaukseni niin ihania vaaleanpunaisia sävyjä ja kauniita vaatteita. Samoin kuin rakastan helmiä niin rakastan vaaleanpunaista. Olen käyttänyt sitä aina, silloinkin kun se ei ole ollut niin haluttu väri.
  On pitänyt kommentoida sinun silmälasipostausta. Tykkäsin todella paljon ja kyllä punaiset kehykset sopivat sinulle myös erittäin hyvin. Erilaisilla kehyksillä saa mukavaa vaihtelua asuun ja eri tilaisuuksiin.
  Hyvää Joulunaikaa : )
  t. Outi