Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP ja I Love Me-messut

Tulevasta viikonlopusta tulee hauska! Ja syyhän siihen on se, että olemme mukana I Love Me-messuilla. Mitä kivaa ohjelmaa ja tarjouksia meillä on sinulle messujen aikana tarjota? Miksi juuri meidän osastolle kannattaa tulla? tässä muutama pointti sinulle, messukävijä!

Aloitamme messut heti perjantaina reippaasti, koska astun I Love Me-loungen lavalle klo. 11.00.
Kerron ja näytän teille ”Kuinka vältän asukriisin”. Puen Anna-Liisa Tiluksen ja Sirpa Ajannon.
Minulla on noin kymmenen vaatekappaletta, joidenka avulla puen molemmat daamit ja näytän, että laatu korvaa määrän.
Tervetuloa kuuntelemaan ja katsomaan stailaustani perjantaina klo. 11.00. Videoimme stailauksen, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen blogistamme.

 

Osastoltamme 6F129 löydät tarjouksia juuri näistä ajankohtaisista tuotteista, jotka perusvaatekaapista tulee löytyä. In Wearin neuletakista löytyy kolme eri mallia. Nappiversio ja lantiolle ylettyvä boleromallinen neuletakki punaisena ja mustana.

”Viiksipaitsikka” löytyy sekä valkoisena että mustana. Edessä olevat ”viikset” antavat tilaa rinnan kohdalle, voit ottaa paitsikasta oman kokosi tai jopa koon pienemmän kuin normaalisti käytät. Juuri tämän takia, paitsikka istuu myös harteista ja vyötäröstä. Nyt ei ole vaaraa, että hartialinjaa roikkuu. Tälla viiksipaitsikalla saat ryhtiä olemukseeesi ja kaunis kaula-aukko tuo kaulasi ja decoltesi kauniisti esille. Annan myös huivivinkkejä, kun puen daameja.

Reilusti puoleen reiteen olevasta neuletakista löytyy sekä musta että tummansininen.
Mukanamme on myös valkoisia ja mustia pitkiä helmikaulanauhoja, jotka saat kietaistua kolme kertaa kaulasi ympärille.

 

Huomasitko linssiluteen taustalla 🙂

Tuomme mukananmme myös DAY Birger et Mikkelsenin pussukoita. Pussukoita löytyy erikokoisia ja mallisia sekä muutamia eri laukkumallejakin on. Osastoltamme löydät myös Evanyn ihanan korusarjan. Käytännöllinen nainen ostaa jo joululahjaksi itselleen tai läheisille kyseisiä tuotteita. Osastolta löydät myös Obivyöt kolmessa värissä, tekoturkishuiveja, silkkihuiveja jne. Kerromme sinulle myös asuvinkkejä ja jos sinulla on jotain kysyttävää, niin kerromme mielellämme lisää uudesta Helsingin liikkeestämme ja tottakai vaatteista, kengistä, koruista..mistä vaan:)

Osastoltamme löytyy mm. tekoturkishuiveja, Obivöitä jne..

HUOM: Muistathan, että koko tämän kuukauden on voimassa arvonta! Eli kun käyt täyttämässä Uutiskirjeen, osallistut automaattisesti 3 kpl 150,00 euron lahjokortin arvontaan. Lahjakortti käy sekä Vaasan että Helsingin liikkeessämme ja on voimassa ensi kesään saakka. Täytä Uutiskirje tästä linkistä.

Tervetuloa tapaamaan minua ja Gabia osastollemme! Meidän osastolla vierailee mm. Anna-Liisa, perjantaina stailauksen jälkeen, samoin Fab Forty Something bloggari Marjukka ja Tuulanneli blogia kirjoittava Tuula. Lauantaina osastollamme piipahtaa myös Have an Ice day blogia kirjoittava Mankka. Lisää messukuulumisia itse messuilta, löydät viikonvaihteessa heidän blogeistaan. Seuraa myös meidän facebookia ja instagramia, päivitämme niitä tiuhaan tahtiin.

TERVETULOA, MESSUILLA NÄHDÄÄN!

 

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Hei Lilli! Ehkä pääset keväällä käymään meidän uudessa liikkeessämme Helsingissä:) Paitsikat jatkuvat ensi keväänä mallistoissamme ja neuletakitkin, uusissa kevään väreissä. Mukavaa syksyä, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *