Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.9.2016 |

Keijumekko 3/3 ja obivyö

Kolmas keijusarjan tuote on keijumekko. Tämä keijumekko on edelleen samaa materiaalia kuin pikkusiskonsa, jotka esittelin teille tiistaina ja eilen.

Tässä täydelliset kuvat, joissa voisi lukea ”väärin ja oikein”. No, minusta kuitenkaan ensimmäinen kuva ei ole väärin eikä toinen oikein. Oikeastaan kuvissa voisi lukea ”ennen ja jälkeen” eli näytetään miten pienellä yksityiskohdalla saadaan eri fiilis ja tulos aikaiseksi.

 

Tässä kuvassa näkee, että vartalon linja tulee esille vasemmalta puolelta, jossa käsi on vyötäröllä

Mekko ilman vyötä on tyylikäs. Se valuu kauniisti päälle ja näyttää ilmavan kepeältä. Joidenkin mielestä tällaisissa suorissa mekoissa näyttää isommalta kun normaalisti on. Tässä mekossa on kuitenkin eräs hyvä puoli, joka kannattaa huomioida. Koska päällikangas on niin ohut, että se on läpikuultava, näkyy vartalon linjat päällikankaan läpi. Tämän johdosta vartalo näyttää mekon sisällä sutjakalta. On aina tärkeää, että saadaan ainakin kainalon alta, ennen vyötäröä, vartalon linjaa esille, se tekee monesta löysästä vaatteesta linjakkaamman. Todella pieni asia, mutta tärkeä. Huomaatko kauniit viini lakeerikorkkarit? Näissä korkkareissa on 7 cm korko ja ne ovat miellyttävät käyttää, koska ne ovat hieman pyöristetyt kärjestä. Kokonaisuus näyttää minusta niin kauniilta kun kengätkin ovat samaa sävyä asun kanssa. Laukku on musta ja hyvä niin. Viini laukku olisi ollut ”too much”.

 

Mekko on helppo kuroa kasaan ja korostaa vyötäröä Obivyöllä. Yhdistin mekkoon harmaan vyön mustan sijaan. Näin kontrasti ei ole niin suuri. Obivyötä löytyy tämän tummanharmaan lisäksi siis mustana ja tummanruskeana. Tällainen vyö on hyvä olla vaatekaapissa, se pelastaa asuja ja sillä saa haluttua särmää asuun. Tämähän on makukysymys, kumpiko on parempi vaihtoehto eli vyöllä tai ilman vyötä. Kumpi sinusta on parempi vaihtoehto?

  • Ajlajk keijumekko € 109,00 värit viini ja harmaa koot s,m,l (reilua kokoa)
  • Obivyö € 26,00 musta, tummanharmaa ja tummanruskea
  • Gabor korkkarit € 65,00
  • Helmikaulanauha € 29,00 (minulla on kaksi kaulassa)
  • Pikkulaukku € 29,00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *