Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


7.9.2016 |

Keijutunika osa 2/3 ja ihanat nilkkurit

Huomenna on esittelyssä edustalla oleva keijumekko

Eilen esittelimme keijupaidan, tänään on keijutunikan vuoro. Materiaali tässä tunikassa on sama kuin paidassa eli viskoosisilkki, samoin vuorikangas on sama eli viskoosielastani. Päällikangas on paksumpaa kuin keijupaidan materiaali, siksi tunika näyttää myös tuhdimmalta eli se ei ole läpikuultava. Tunikaa löytyy kolmea väriä eli päälläni oleva beige, viini ja musta.

 

 

Tunikan 3/4 osa hiha tuo tunikaan keveyttä

Puin eiliset Dream skinnyt myös tämän keijutunikan alle. Toki paksumpi Wolfordin sukkahousu, vaikkapa se rakastamani 66 den jalkoja tukeva sukkahousu, sopisi tänne alle erinomaisesti eli jos tunika on tarpeeksi pitkä, sitä voi pitää myös mekkona. Kun tunikan alla on farkut ja jalassa nilkkurit, on kokonaisuus arkinen. Mutta tunikan alle voi pukea vaikkapa nahkaleggarit, joten kokonaisuudessa on ripaus rokkia tai kapeat siistit housut korkkareilla, joten kokonaisuudesta tulee juhlava. Myös väri vaikuttaa tunikan luonteeseen eli mustana tämä tunika sopii myös juhlavaan tilaisuuteen. Näistä päätellen tunika sopii moneen menoon.

Nämä nilkkurit ovat niin pehmoiset jalkaan

Jalassani minulla on Gaborin nilkkurit, jotka sopivat värinsä puolesta asuun täydellisesti. Tällainen vaalea nilkkuri, jossa on ohut nahkavuori, sopii myös kevääseen. Itse pidän paljaista sääristä, nilkkureista ja mekosta. Näin asuun tuodaan yllätyksellisyyttä ja nuorekasta kontrastia. Olen ennenkin kertonut, kenkä on tärkeä elementti pukeutumisessa. Sillä voi saada asuun lisää särmää tai pilata kauniin asukokonaisuuden vääränlaisella kengällä. Me haluamme, että asiakas saa yhteensopivan kokonaisuuden yhdestä paikasta ja myös tällä varmistamme, että asu pysyy sellaisena, kun se kantajalleen sopii. Naiset ovat myös hyvin kiireisiä, joten näin vältytään turhalta juoksemiselta ja säästetään kallisarvoista aikaa muuhun tekemiseen.

Poncho on 90 % villaa ja 10 % cashmiriä = ihana materiaali

 

 

Poncho on väriltään minkki eli ruskeanbeige

Ponchon suosio jatkuu edelleen, enkä yhtään ihmettele. Poncho on hauska, se tuo asuun rentoutta ja hieman leikkisyyttä, poncho päällä ei pönötetä:) Kaiken tämän lisäksi poncho lämmittää, mutta se on myös helppo riisua pois päältä, jos tulee kuuma. Silkkiä, villaa, cashmiriä, farkkua ja nahkaa! Ihanat elementit yhdessä asussa.

 

 • Ajlajk tunika € 109,00 koot s,m,l (normaalia kokoa) beige, viini ja musta
 • MAC Dream skinny € 109,95 (eilen oli juttua näistä farkuista)
 • Gabor nudenharmaat nilkkurit € 130,00
 • Part Two poncho € 119,95 minkki, luonnonvalkoinen, viini ja musta
 • Helminauha € 29,00 ja helmikorvakorut € 16,00

TallennaTallenna

TallennaTallenna


2 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Onkohan noita nutrian värisiä nilkkureita vielä saatavana?

 2. Haveaniceday1 sanoo:

  Tuo asu missä tunikan päällä vielä tuo poncho <3, niin ihanat värit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *