Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn keijupaita 1/3 ja harmaat skinnyt

Muistatko kevään keijupaidan? Sen unelmankevyen paidan, joka yhdistetään kapeiden housujen kanssa joko arkeen tai juhlaan. Nyt saapui keijupaidasta syksyn versio, syksyn väreissä.

 

Minulla on päälläni olivinvihreä keijupaita koko S

Keijupaidassa on viskoosielastinen vuori ja viskoosisilkki päällipaita. Hihansuissa on leveät resorit, jotka pitävät hihat pussilla eli hihaa voi nostaa ylöspäin. Tämä syksyn keijupaita on aavistuksen pidempi ja reilumman kokoinen kuin kevään keijupaita.

 

Jalassani minulla on MAC Dream skinnyt syksyn uudessa pesussa. Pesu on tummanharmaa. Harmaa pesu on hieman rennompi kuin musta, mutta kuitenkin tyylikäs pesu. Pituudet ovat kuten ennenkin eli 30″ ja 32″ ja koot alkavat koosta 00, joka tarkoittaa 34 kokoista housua. Eli jos olet 38 kokoinen normaalisti alaosasta, niin voit ottaa 34 kokoiset skinnyt tässä laadussa. Laatuja on monia, mutta nimenomaan tässä venyvässä laadussa, ota yksi, mieluiten kaksi kokoa pienemmät farkut kuin normaalisti käytät. Ja muistathan, farkkuja tuuletetaan ja jos haluat ne pestä, niin 30 asteen vesipesu on ehdoton. Ei kuumempaa, koska silloin värit haalenevat pesussa. Samoin, älä silitä vaan vedä ne jalkaasi pesun jälkeen, ne oikenevat käytössä. Tätä samaa tummanharmaata pesua löytyy myös Dream mallina. Selvennän vielä eli Dream skinny on nilkasta kapea ja Dream on polven jälkeen suoralahkeinen, mutta kummassakin mallissa on korkea ja hyvinistuva vyötärö.

Keijupaidan materiaali on 70 % viskoosia, 30 % silkkiä ja vuori on 95 % viskoosia ja 5 % elastania

Syksyn keijupaidan värit ovat musta, viini, harmaa, beige ja olivinvihreä.

  • Ajlajk keijupaita € 85,00 koot s,m,l (keijupaita on reilua kokoa)
  • MAC Dream skinny € 109,95 koot 00-42 ja lahkeen pituudet 30″ ja 32″
  • MAC Dream € 109,95 koot 00-44 ja lahkeen pituudet 30″ ja 32″
  • Gabor korkkarit € 79,90
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset