Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yläosat ja taivaansiniset korkkarit

 

Innostuin sunnuntaina tekemään uudet ikkunasomistukset ja päätin samalla kuvata hieman erilaisia yläosia, varsinkin kun niitä oli pyydetty. Edellisessä ikkunassa tytöillä oli päällään roosaa ja mustaa, nyt laitoin sinistä ja beigeä. On tärkeää, että ikkunasomistukset vaihtuvat tasaiseen tahtiin eli noin 2-3 viikon välein, koska sijaitsemme vilkkaalla paikalla Vaasan ydinkeskustassa, niin ohitsemme kulkee satoja ihmisiä päivässä, tulee ikkunoiden olla huolella tehdyt ja autot pysähtyvät juuri näyteikkunoidemme kohdalle liikennevaloihin, niin autoilijoille täytyy saada inspiraatiota ja vaihtelua mitä katsoa.

 

Blondille puin Ouin stretch housut, joissa on tummansinistä ja valkoista kuviota. Vaaleansininen paitsikka on se In Wearin ”täydellinen kauluspaita” ja beige neuletakki on meidän uuden tuotemerkin, Delicateloven mallistosta. Heillä on ihanat materiaalit, tämä neuletakki on 90 % puuvillaa ja 10% cashmeriä ja sen saa pestä 30 asteen vesipesussa pesukoneessa. Suosittelen aina pesukoneen villapesuohjelmaa tai käsinpesuohjelmaa villalle ja silkille, koska jos tuotteet pesee käsin, ovat ne niin märkiä, että ne venyvät herkästi. Kun ne pestään pesukoneessa, ovat ne nihkeitä kun pesu on valmis ja ne voi huoletta ripustaa henkarille kuivumaan. Muistathan aina kuositella vaatteet ennenkuin laitat ne kuivumaan, niin ne kuivuvat hyvään malliin ja pääset helpomalla silittäessä niitä.

 

Keijupaita on viskoosi/silkkiä

Ajlajkilta saapui muutamia kivoja yläosia ja yksi niistä on tämä valkoinen keijupaita Brunetten päällä. Minulla on päälläni sama keijupaita, mutta beigenä. Paidassa on trikootoppi alla, joka on istuva ja sen päällä on sifonkimainen löysä paita, jossa on löysät hihat trikoo resorilla. Yhdistin beigen keijupaidan MACin skinnyihin, mutta sopii se paita kapean hameenkin kanssa. Hame on Andiatan mallistosta ja istuu todella upeasti, minulla oli se päälläni lauantai-illan asiakastapahtumassa valkoisen kauluspaidan ja mustan Obivyön kanssa. Liike täyttyi lauantai-iltana 29 energisestä naisesta ja ohjelmassa oli stailausta, Juustomaan juustotastingiä, kuplivaa juomaa sekä sovittelua ja shoppailua. Ihana nauruntäyteinen naistenilta, kiitos kaikille:)

Oui housut € 109,00  In Wear paitsikka € 69,95 Delicatelove neule € 129,00 Ajlajk keijupaita € 79,00
MAC Dream skinny € 109,95

Puin keijupaidan päälle Ouin jakun, jossa on valk/beigeä kuviota eli kuvio on sama kuin kuosihousuissa. Jakku istuu nätisti ja on helppo yhdistää mihin vaan, vaikkapa hihattoman mekon päälle ja kuten lauantain postauksessa kerroin, sopii tämä jakku monelle vartalotyypille. Jakku on vuoreton ja kevyt sekä siinä on stretchiä eli se on mukava päällä.
Oletko huomannut korkkarini? Ne ovat 9,5 cm korkeat, platoon pohjalla ja samanmalliset kuin meillä on beiget ja mustatkin Gaborin korkkarit. Nämä sopivat niin hyvin farkkujen kaveriksi ja eipä tämän värisiä korkkareita usein tule vastaan!

Gabor korkkarit € 79,90

 

Vaihdoin päälleni More&Moren tummansinisen perustopin, jossa on leveät olkaimet. Pidän näistä topeista, kun liivien olkaimet eivät näy. Minusta se on liian teinimäistä, jos olkaimet näkyvät nirunarutoppien alta. Tässä minulla on päälläni sama jakku tummansinivalkoisena ja sovitimme tätä jakkua tummansinisen perusmekon päälle ja se sopii siihen todella hyvin, tuoden vähän actionia. Nämä pitkät helmet kaulassani ovat 140 cm eli ne menevät kaulan ympärille 3 kertaa.

Ouin jakku € 149,00 More&More toppi € 34,95

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

  1. Hei Mary! Kyllä kuuluu eli on olkapäistä ommeltu kiinni päällikankaaseen. Beigeä löytyy vielä M-koko. Olisiko se sopiva sinulle?

  2. Hei, kuuluuko keijupuseroon toppi? Jollei, niin löytyykö teiltä sopivaa väriä beigen kanssa? Mitä kokoja keijupuseroa löytyy??

  3. Tosi kivoja asuja, tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon, olispa teillä liike Espoossa tai Helsingissä, Vaasa mulle vähän turhan kaukana…
    Laura

  4. Kiva tuo silkkipaita ja korkkarit, tottakai. Löytyykö kokoa 7?

  5. Hei, mikä väri on kyseessä sinulla päällä olevissa dream skinnyissä? Ovat tosi kauniin siniset!