Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.3.2016 |

Ruohonvärisiä mekkoja

Kun kevätaurinko pilkahtaa taivaalta, syttyy meillä kevätfiilis ja kun kevätfiilis iskee, halutaan väriä. Meillä on useita Eltonin mekkoja tälle keväälle, koska heillä on värit, kuosit ja mallit kohdillaan. Elton on tanskalainen, aikuisen naisen tuotemerkki, missä panostamme aina mekkoihin. Koot ovat aika reiluja ja mekkojen helmat ylettyvät vähintäänkin polven päälle.

 

Yleensä ensimmäisenä, kun esittelen naisille mekkoja, he sanovat ”Oi ei hihaton, mitä tuohon päälle? Mulla on niin kauheet käsivarret, että mun on pakko saada jotain niiden peitoksi”. Tiedän, me haluamme jotain käsivarsille ja olen asiasta samaa mieltä. Tapaan aina sanoa, että kokeillaan ensin mekkoja ja mietitään sitä asiaa sitten. Bolero, jakku tai huivi ovat ne mitä on yleensä mallistoissa tarjolla, mutta aika reipas on myös tällainen pieni poncho, jonka voi pukea mekon päälle.

 

Eltonin mekoissa on usein kaksi eri mallia. Toisessa mallissa on pienet holkkihihat ja toinen malli on hihaton. Ylempi vihreä mekko on hihaton ja tässä mallissa näette pienet holkkihihat, jotka tulevat olkapäiden päälle. Yleensä mekkojen pituudet ovat samoja, mutta tämä mekko on pidempi kuin vihreä ja kaikissa mekoissa on aina kokovuori, joten mekot ovat jämäköitä ja jos hieman on ylimääräisiä kurveja vartalossa, niin nämä Eltonin mekot istuvat. Ne ovat vartalonmyötäisiä, mutta eivät makkarankuoria paljastaen jokaisen vartalon yksityiskohdan. Yhdistin tähän mekkoon punaiset Gaborin korkkarit, jotka nappaa mekossa olevan punaisen värin oikein kauniisti.

 

Beige poncho on samanlainen poncho kuin ylläoleva vihreä. Tämän ponchon voi pukea päälleen kahdella eri lailla. Vihreä poncho on päälläni niin, että etureuna on tasainen ja lyhyt eli mekkoa näkyy mahdollisimman paljon, joten vaikutelma on kevyt. Tässä kuvassa puin ponchon päälleni vinottain eli toinen puoli on lyhyempi kuin toinen. Pidempi puoli ylettyisi kämmeneni päälle, mutta nostin hieman ponchoa, jotta kädet näkyvät alta, koska muuten kokonaisuus näyttää oudolta, kun toista kättä ei näy.

 

Tämä ruohonvärinen poncho sopii myös tämän mekon päälle väriensä puolesta hyvin ja poncho näyttää mekon kanssa kevyemmältä kun lyhyt sivu on edessä.

 

Tässä Andiatan mekossa on istuvuus kohdallaan. Kuten näette, mekko ei anna armoa vartalolle, mutta siinä on kaksi hyvää ominaisuutta. Ensimmäinen on se, että se on värikäs ja kuviollinen eli se tarkoittaa sitä, että vartalon kaikki muhkurat eivät näy yhtä selkeästi, kuin jos mekko olisi yksivärinen. Toinen hyvä ominaisuus on sen kaula-aukko ja stretchmateriaali eli mekko joustaa ja kaula-aukkonsa ansiosta huomio kohdistuu siihen eikä niinkään kantajan vartaloon. Vaikka mekko on hyvin vartalonmyötäinen, niin se on ihana pitää päällä, tuntuu napakalta, mutta ei kiristä eikä purista mistään. Mekossa ei ole vuorta ja mikä on hyvä juttu, sen saa pestä pesukoneessa.

Tässä samat ponchot myös Andiatan mekon päällä. Vaihdoin korkkarit beigeiksi, niin kokonaisuudesta tuli hillitympi. Beige poncho on hyvä, mutta vihreä on täys kymppi.

 


Tässä lähikuva mekkojen kuoseista ja väreistä

 

 • Elton mekko hihaton € 149,00 koot 34-44
 • Elton mekko hihalla € 159,00 koot 34-44
 • Andiata mekko € 319,00
 • More&More poncho € 55,95
 • Part Two punainen mokkaclutch € 79,95
 • Pitkät helmet ja helmikäsikoru € 29,00
 • Gabor korkkarit € 79,90
 • Wolford 9 den Luxe sukkahousut € 22,00

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Elina! Kiva, kun löysit meidät:) Kiitos, ihana kuulla ja toivottavasti pääset meillä taas joskus käymään! Mukavaa pääsiäistä! Kata

 2. Hei! Ihana löytää blogisi. Muistan ilolla Vaasan vuosia, jolloin sain aina hyvää palvelua. T. Elina Koivisto

 3. Anonyymi sanoo:

  Hei, Kiitos ihanasta blogista:)olen löytänyt tämän jokin aika sitten ja kuuluu lempiblogeihini. Täältä saa aivan loistavia neuvoja asujen kokoamseen, kiitos niistä kun jaksat nähdä vaivaa! voisitko blogissa kertoa mistä tietää ja mitä asioita pitää ottaa huomioon ja mistä tunnistaa hyvät korkkarit? Hyvää kevättä :)) T: Sonja

 4. Niin kauniita mekkoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *