Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Meidän kengät

Nyt on saapunut näitä Gaborin 9,5 cm beigejä korkkareita. Niitä on iso kasa varattuina asiakkaillemme, mutta kysyele oman kokosi perään, jos haluat nämä ihanuudet. Viime toukokuussa naiset juoksivat liikkeessämme etsien beigejä korkkareita, mutta turhaan, ne oli loppu koko kaupungista. Joten suosittelen, että jos tarvetta löytyy korkkareille, niin toimi. Yksityiskohdat hintoineeen löydät blogimme yläpalkista nimeltä ”kengät. Lisäämme sinne aina uudet kuvat kengistä, jotka saapuvat liikkeeseemme.

Nämä supermukavat nilkkurit ovat NUDEn mallistosta. Olen nähnyt näitä blogeissa ja ajatellut, että aivan ihanat! Päätin heti nähtyäni nämä, että nämä sopivat meidän liikkeen valikoimiin ja uskon, että asiakkaamme pitävät näistä eli tässä ovat meidän ensimmäiset NUDE nilkkurit ja ovat nyt myymälässämme.

Nilkkurit ovat nahkaa, joissa on paksu kumipohja. Kengät ovat rennot ja sopivat nilkkahousujen kanssa kivasti ja ajattelin, että reipas mekko tai hame ja nämä nilkkurit, olisi ihana yhdistelmä.

NUDE nilkkurit € 199,00 ja MAC skinny € 109,95 koot 00-42

MACin ensimmäiset beiget skinnyt saapuivat liikkeeseen. Näissä on laatu ”authentic,” mikä tarkoittaa sitä, että housut ovat hieman enemmän farkkumaiset eivätkä veny ihan yhtä paljon, kuin meidän normaalit MAC skinnyt. Istuvuus on hyvä ja ihanat näiden Nude kenkien kanssa. Nämä oli minulla tänään päälläni liikkeessä ja jalka oli keveä sekä mieli keväinen:)

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Hei Hannele! Jos olet kiinnostunut jostain tuotteesta, laita meille sähköpostia. Vastaamme siihen ja voimme keskustella esim. koostasi mitä käytät. Pyrimme siihen ensimmäisellä kerralla, että tuote on sopiva eli esim. mittaamme tuotteita ja asiakas saa verrata niitä mittoja itseensä. Meidän palautus/vaihto on todella pientä, koska postimyyntikin tapahtuu henkilökohtaisesti. Lue lisää "postimyynti" kohdasta blogin yläpalkista ja ota yhteyttä.

  2. Hei!
    Miten toimii ostaminen esim. sähköpostin välityksellä?
    Toimitatko postiennakolla entä miten mahdollinen palautus?
    Hannele

  3. Onko nuo punaiset korkkarit hyvät jalassa, vaikka ovat korkeat?