Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


1.12.2015 |

Muodonmuutoksen voittaja Miia

Hei,
 
Olen 41-vuotias viiden pojan äiti. Nyt kun nuorin pojista on täyttänyt vuoden, koen että olisi vuosien tauon jälkeen todella tervetullutta satsata myös itseensä, naisena ja vaimona. Vaatehuoneeni on todellisen päivityksen tarpeessa, sillä en tarvitse enään mammavaatteita enkä pian imetysvaatteitakaan. Jäljelle jäävät vuosien saatossa kaappiini kertyneet vaatteet, joista monet ovat liian suuria, jotkut taas pieniä. Osa on kammottavia, rumia ja epäkäytännöllisiä. Klassisesta tyylistä pitävänä löytynee toki jonkin verran ihan kelpo vaatettakin. Vaategarderobini lisäksi koen olevani muutoksen tarpeessa koko nainen. Hiuksille en ole kotiäitivuosina tehnyt juuri mitään ja ne ovatkin saaneet vain kasvaa. Atooppisen ihoni vuoksi olen huono meikkaamaan. Jos saisin siihen ammattilaisen apua ja oikeanlaiset tuotteet, saattaisin innostua kokeilemaan. Kuntosaliohjelmani kaipaisi päivitystä, sillä tämän viimeisen raskauden jälkeen en ole salilla käynyt, vaikka korttini onkin voimassa. Raskauskilot- ja vähän enemmänkin- ovat saaneet kyytiä arjen hektisyyden myötä, mutta useamman kerran venynyt vatsanahka loistaa löysyyttään. Vaatekokoni suhteen olen aivan hukassa. Illalliselle menisin ehdottomasti rakkaan puolisoni kanssa, kahdenkeskistä aikaa kun meillä ei juurikaan ole. Teini ”valvottaa” iltamyöhälle ja pikkumiehet heräävät kokonlaululta.
Ystävällisin terveisin
Miia P.
 
 

 

Kun olin lukenut Miian kirjoituksen, olin sitä mieltä, että tässä on potentiaalinen muuttuja. Miian valintaan vaikuttavia seikkoja olivat iloisuus ja positiivisuus sekä suuri halu osallistua Muodonmuutokseen, minuun teki myös vaikutuksen nämä viisi poikaa ja eritoten Miian viimeinen lause hänen tekstissään.
Saatte seurata Miian matkaa joka päivä tällä viikolla eli huomenna Miia aloittaa personal trainerin, Katariinan treeneissä. Nämä kuvat Miiasta on ottanut Anu Seppälän valokuvaamosta.
Pysy Miian matkassa!

Lue Miian matkasta joka päivä eli esittelemme päivittäin hänen Muodonmuutostaan!


6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Sari viestistä. Oikeassa olet, Miia on tämän ansainnut:) Miia sai varmasti viestisi, kiitos siitä!

 2. Sari sanoo:

  Mielenkiinnolla seuraan! Valinta osui oikeaan osoitteeseen, täydellinen ajoitus "ryhtiliikkeeseen" ja vaatekaapin päivitykseen. Ja Miialle terveiset: Sinulla on kauniit hampaat!

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Petra viestistäsi, niin miedänkin mielestä Miia, viiden pojan äiti, ansaitsee muodonmuutoksen:)

 4. Petra sanoo:

  Miia kyllä ansaitsee ehdottomasti muodonmuutoksen! Kivaa muutosta Miia 🙂

 5. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Marre, meistäkin on hyvä valinta:) kiva kun pysyt mukana!

 6. Marre sanoo:

  Hyvä valinta! Seuraan muuttumista mielenkiinnoilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *