Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.12.2015 |

Joulustressi ja joululahjavinkki 1.

Reilut kaksi viikkoa jouluun, mihin tämä aika oikein menee? Rupeaako sinulla olemaan joulustressiä? Minulla on joka vuosi joulustressiä… Minun joulustressini johtuu ensisijaisesti joululahjoista sekä jouluruoasta. Aivan, kuulostaa omissa korvissanikin ihan hölmöltä. Kun lapset olivat pieniä, n. 15 vuotta sitten, marraskuussa postiluukkuun kolahti lelulehtiä. Niitä ne selailivat ja piirsivät ympyröitä niiden ympärille, mitä joulupukilta toivoivat. Se oli helppoa, jos oli ajoissa liikenteessä ostamassa niitä, mutta usein se jäi viime tinkaan ja silloin iski stressi, jos jokin lelu oli jo päässyt loppumaan. Olen aina ollut tarkka, että kaikki lapset saavat yhtä paljon ja saman arvoisia lahjoja. Nykyään kun he ovat aikuisia, on vaikea keksiä lahjoja, kun he ostavat tarvitsemaansa tavaraa silloin kun haluavat, mitään ei säästetä enään jouluun, niinkuin ennen. Jouluruoasta sen verran, että olen aina tilannut kaikki ruoat valmiina Kauppahallista, mutta silti se on aiheuttanut stressiä, kun en ole valmistanut niitä itse…Tänä vuonna voin iloksi todeta, että minun kontollani ei ole jouluruoka eikä joululahjat, koska olemme koko perhe joulun ulkomailla ja menemme jouluaattona johonkin isoon kauppakeskukseen ja jokainen saa ostaa itselleen joululahjan ja jouluruokaa emme tee, vaan pidämme barbequeillalliset terassilla eli ei joulustressiä tänä vuonna, tunne on vapauttava.
Annan muutamia joululahjavinkkejä teille, jotta teille ei iskisi joulustressi.

 

Part Two poncho € 149,95 koot s/m ja l/xl

Poncho on helppo ostaa toiselle. Siinä koko ei ole niin tarkkaa, koska ne vain heitetään päälle ja ne ovat kuitenkin löysiä malliltaan. Tässä Part Twon ponchossa on ihana laatu eli se on 90 % villaa ja 10 % cashmiriä. Tätä ponchoa löytyy sekä mustana että harmaana, jonka näette tässä alhaalla.

 

Tässä poncho on hyvän mittainen eli sopii lyhkäisemmällekin naiselle

Tämä poncho ihan samanlainen kuin ylempänä oleva musta poncho. Se mikä tästä ponchosta tekee erilaisen, on se että tämä on edestä ja takaa suora eikä v-mallinen, kuten ponhot yleensä ovat ja tässä ponchossa on myös poolokaulus, joka on lämmin. Mustassa ponchossa käänsin poolokauluksen tuplasti, niin sain paitiksen kaulukset siihen päälle, kun taas tässä harmaassa ponchossa jätin poolokauluksen kääntämättä. Tällainen poncho on aivan täydellinen lentomatkoilla, ei tarvitse raahata takkia mukana ja tähän on ihana käärityä jos koneessa haluaa ottaa pienet unet ja jos on kuuma, se on helppo ottaa pois. Nyt minulla on vain kauluspaita ponchon alla, mutta ohut takkikin mahtuu sen alle hyvin, ponchon koot ovat s/m ja l/xl. Olisiko tämä sinusta mieluinen joululahja?

 

Part Two ruutuponcho € 159,95 ja laukku € 59,00

Tämän Part Twon ruutuponchon esittelinkin jo tässä postaukseesa ja moni jäi sitä odottamaan eli tiedoksenne, että se on nyt saapunut. Tämä ruutuponcho on 100 % villaa ja puin untuvatakkini tämän ponchon alle, jotta näette, että sitä voi käyttää myös takin päällä.

 

Haluan vielä Miian puolesta kiittää kaikista ihanista ja positiivisista kommenteista, mitä Miia sai Muodonmuutoksen aikana sekä sunnuntain postaukseen sekä facebookiin. Yhteistyökumppanimme saivat myös paljon kiitosta, kympin suoritus! Muodonmuutoksen äitinä voin todeta, että tämä oli upea kokemus ja olen onnellinen, että ryhdyin siihen. Kyselyjä on tullut, saako tämä jatkoa ja vastaukseni on: aika näyttää..


8 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos sinulle:))

 2. Haveaniceday1 sanoo:

  Ihania asuja taas kerran ja tuo hymy kruunaa asun kuin asun 🙂

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei taas:) huomenna tulee kuva:)

 4. Kiitos kun kokeilet mutta tuleekohan liian "tönkkö" mutta se tietenkin riippuu kankaan paksuudesta. Siinä oli ideana vyöttää ponchon etuosa mutta takaosa jää vapaaksi niin ja voihan ne sivusaumat varmasti avatakkin (jos onnistuu siististi) paljon pyydetty mutta näyttäisitkö kuvan jos se on sinun mielestäsi hyvä vyön kanssa,etukäteen kiittäen.
  Terv. Pillo

 5. Doppwoman sanoo:

  Hei Marre! näin se on, kelläpä joulustressi ei painaisi:) Tiedän tunteen, palmujen alla ei ihan pääse joulufiilikseen, mutta kuten sanoi, tällä kertaa näin! Ihanaa lomaa sinulle:)

 6. Doppwoman sanoo:

  Hei Pillo:) Ponchon sivut ovat kiinni eli siinä on isot käsiaukot, mutta muuten on kiinni. Voin vielä huomenna kokeilla sitä vyön kanssa!

 7. Marre sanoo:

  Joulustressiä on varmaan jokisella äidillä jonkin verran, mutta kivaa vaihtelua on syödä toisten tekemiä ruokia 🙂 mekin olemme ulkomailla palmujen äärellä joulun ajan ja pidempääkin, samaa oloa sieltä ei saa mutta tälläkertaa näin.

 8. Tiedustelisin onko ruudullisen ponchon sivut auki niin voisi käyttää vyötä vain ponchon edustan kiinnittäen ?
  Terv. Pillo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *