Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.11.2015 |

Muodonmuutos alkaa ensi viikolla

Muodonmuutokseen tuli paljon hakemuksia eli noin 80 kpl. Useita koskettavia tarinoita, suuria elämänmuutoksia, haluttiin ilahduttaa äitiä jne. Paljon oli myös upeita naisia, jotka eivät todellakaan olleet muodonmuutoksen tarpeessa. Paljon oli myös naisia, jotka olisimme halunneet muuttaa, mutta valinta on tehty ja valitsimme 41-vuotiaan, viiden pojan äidin, Miian Muodonmuutokseen! Onnea Miia!

Muodonmuutos pyörähtää käyntiin ensi viikon alussa, jolloin esittelemme Miian ja teemme juttusarjan viikon jokaisena pivänä, kun hän käy Katariinan treenissä Exeolla, Ninalla hiuskäsittelyssä Trendyssä, Salon Adelaidessa kasvo- ja kynsihoidossa ja alusvaateostoksilla Kultasukassa, jonka iloksemme saimme myös mukaan yhteistyökumppaniksemme. Katriina Kinstylestä käy myös siivoamassa Miian vaatekaapin.

Juttusarja huipentuu Miian lopulliseen stailaukseen, kampaukseen ja meikkiin sekä illalliseen kahdelle. Ennen ja jälkeen kuvat Miiasta valokuvaa Seppälän valokuvaamo.

Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille luottamuksestanne ”Muodonmuutostamme” kohtaan.

Joulunavauksen kunniaksi palvelemme tänään klo. 10-17.00. Mukavaa pikkujoulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *