Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.11.2015 |

Asiakasillan stailaus

Meillä on koko syksyn ollut viikottain asiakasiltoja. On ollut työporukoita, naisten harrasteseuroja tai kaveriporukoita. Stailaamme aina Katriinan kanssa yhden vapaaehtoisen ryhmästä tai jos halukkaita on useita, arvomme stailattavan ja näytämme sekä kerromme pukeutumisvinkkejä samalla kun puemme malliamme. Tämän viikon asiakasillassa stailasimme Anna-Maijan.

Haastattelemme ensin naisia, mikä on heidän ammattinsa, jotta osaamme pukea heitä oikeanlaisiin vaatteisiin. Näillä naisilla oli työvaatteet, joten niitä he eivät tarvinneet, vaan he tarvitsivat lähinnä siistejä vapaa-ajan vaatteita. Aloitamme aina perusfarkusta ja kauluspaidasta. Kuten olen maininnut, jos housuissa on vyölenkit, niin housuihin laitetaan se vyö. Näin ehkäistään housujen turha kiskominen ylös ja vyö myös viimeistelee asun.

Tummansiniset suoralahkeiset farkut, valkoinen peruskauluspaita ja tummansininen neuletakki sopivat hyvin perusvaatteeksi mallillemme. Lisäämällä kaulaan helmet, muuttui asu juhlavammaksi kun taas ruutuhuivilla asu on rennon arkinen. Tämän asun Anna-Maija hankkikin vaatekaappiinsa.

Koska kaulassa on helmet, puetaan kauluspaita housujen sisälle, jotta kokonaisuus on huolitellumpi. Lisäsimme neuletakin päälle vielä nahkatakin, joka käy talvella sisätakkina ja keväällä sekä syksyllä ison huivin kera ulkotakkina. Hyvä nahkatakki on ikuisuusvaate vaatekaapissa. Tämä luumunpunainen nahkatakki ja kirkaansininen väri sopivat loistavasti Anna-Maijalle.

Asusta tuli ihan erinäköinen, kun vaihdoimme lyhyen neuletakin pitkään neuleeseen vaikka pidimme samat farkut ja saman kauluspaidan päällä. Nyt asu on naisellisempi, mutta myös vakuuttavampi kun jalassa on vielä korkkarit.

Kuten olen aiemminkin sanonut, jos sinulla on pitkä neuletakki ja olet ongelmissa sen ja ulkotakkisi kanssa, niin ei hätää. Nyt saa kaikki roikkua eli neuletakki jätetään lyhyen takin alle, iso huivi kaulaan ja nuorekas kerrospukeutuminen on valmista. Eli ideana on, mitä et voi piilottaa, ota se reilusti esille. Asu näyttää hyvältä kun ulkotakki on reilusti neuletta lyhkäisempi, mutta jos takki olisi vain noin 10 cm lyhkäisempi kuin neuletakki, kokonaisuus ei näyttäisi harkitulta vaan siltä, että olet pukenut päällesi ensimmäisen takin mikä käteesi osui.

Anna-Maijalla on tulossa kastejuhlat. Puimme hänelle punaisen kotelomekon ja jotta saimme mekkoon lisää särmää ja tarvittavat hihat, niin asustimme sen mustalla jakulla. Mekossa on poikkileikkaus vyötäröllä ja siihen laitoimme ohuen, mustan vyön. Näin mallimme olisi valmis kastejuhlaan.

Seuraavana viikonloppuna Anna-Maijalla on pikkujoulujuhlat. Silloin jätämme virallisemman jakun pois ja hulluttelemme pienellä ruusubolerolla. Ruusubloreo peittää käsivarsien kriitttisimmät kohdat ja tuo myös hieman lämpöä käsivarsille.

Asun kruunaa tekoturkki ja näin Anna-Maija on valmis lähtemään juhliin. Vaatekaapin ei tarvitse olla laaja, vaan siellä tarvitsee olla niitä oikeita vaatteita, jotka sopivat yhteen. Näin vältymme aamuiselta asukriisiltä. Anna-Maija oli helppo stailattava, kaikki mitä puimme hänelle ja ilman etukäteis sovituksia, sopi täydellisesti. Kiitos Anna-Maija kun saimme kuvata sinut ja laittaa kuvat blogiimme.
Tämän vuoden asiakasillat on melkein pidetty, mutta jatkamme näiden merkeissä maaliskuun alussa, joten ottakaa yhteyttä alkuvuodesta, mikäli haluatte osallistua asiakasiltaamme. Lisää järjestämistämme illoista voit lukea blogin yläpalkista ”tapahtumia”. Kiitos kaikille tänä syksynä asiakasiltaamme osallistuneille.


6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Mankka:) Minustakin oli onnistunut Anna-Maijan stailaus.

 2. Haveaniceday1 sanoo:

  Kauniita ja mallille sopivia asuja olette kyllä valinneet.

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Mimmi! Jep, meillä stailataan:)

 4. Mimmi sanoo:

  Onpa onnistunut stailaus! Olisipa täälläkin tuollainen palvelu! Ruusubolero ihanan suloinen myös.

 5. Doppwoman sanoo:

  Kyllä sitä vielä löytyy:)

 6. Pauliina sanoo:

  ihana tuo kuvan nro 6 huivi! onkohan sitä vielä paljon jäljellä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *