Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


29.11.2015 |

Asut luumujen korkkareiden ympärille

Gabor korkkarit € 65,00 Lancome huulipuna sävy 253

Ihanat luumut korkkarit, mutta minkä kanssa ne yhdistäisin? näin kysyy moni ihastellessaan näitä Gaborin lakeerikorkkareita, jotka saimme juuri liikkeeseemme.
Sinun ei tarvitse miettiä, että sinulla on oltava jotain muutakin luumun väristä vaatetta, kuin korkkarit, koska luumut korkkarit sopivat kaikkien vaatteiden kanssa, mutta halusin käydä ostamassa tumman huulipunan, koska se sopii näihin asuihin. Ostin luumusta astetta ruskeamman sävyn, koska olen keltapohjainen iholtani, niin liian kylmä luumu ei sovi minulle eli tämä pehmeämpi väri on parempi. Olisin myös mielelläni lakannut kynteni saman sävyisiksi, mutta minulla on nyt punainen kestolakkaus, joten sitä en muuta, mutta laittakaa te luumut kynnet kenellä siihen on mahdollisuus.

 

Soaked In Luxury mekko € 94,95 In Wear pussukka € 54,95 Helmiranneke € 24,00

Tämä tummansininen pitsimekko, jossa on myös tummansininen vuori, on hieman tyttömäinen. Mekko on vartalonmyötäinen lantioon asti ja lantiolla on poikkikileikkaus, josta helma levenee, mutta ihan pikkuisen vain. Mekon vuori on hieman lyhyempi kuin mekon päällikangas eli se keventää mekon ilmettä. Helmikorut ja pitsi kulkevat mielestäni käsi kädessä, samoin vaaleat sukkahousut ja luumut korkkarit. Minulla on korvissani isot helmikorut, mutta ne eivät valitettavasti näy ja kaulaan olisin lisäjuhlavuuden saavuttamiseksi voinut laittaa helmet. Tämä on kaunis ja elegantti asu tuleviin viikonlopun Itsenäisyyspäiväjuhliin.

 

Tässä ruusumekossa on täydelliset värit luumuihin kenkiin. Mekko ja kengät yhdessä näyttävät upeilta! Tämä mekko on hieman löysähkö eli se on suoremman mallinen ja mekossa on laskokset kauluksessa jotka antavat myös tilaa rinnanalueelle. Mekossa on kuitenkin sisäänotot takapuolella eli se takaa sen että taakse, vyötärön kohdalle ei jää pussia.

 

More&More mekko € 119,95 ja huivi € 34,95 Lotta Design käsikoru € 33,00

 

Mekkoon löytyy vielä sama huivi, jossa on sama kukkakuosi kuin mekossa, mutta se on materiaaliltaan hieman paksumpi. Näinollen se hieman lämmittää ja pysyy harteilla paremmin, kun se ei ole niin liukas. Vuosi sitten saman kuosin yhdistäminen olisi ollut vikatikki, mutta ei enään. Muoti muuttuu.

 

In Wear takkijakku/takkimekko € 199,95 Musta clutch € 26,00

 

Tämä pitkä jakkutakki sopii aukipidettäväksi mekon päälle oikein hyvin, koska mekko ja takki ovat samanpituisia. Eli juuri siinä samanpituudessa on se nuorekas juju. Kultaiset korut ja musta clutch viimeistelevät asun.

 

In Wear nahkatakki € 339,95

Luumu ja tummansinen ovat oiva yhdistelmä. Minulla on päälläni sama luumu nahkatakki kuin eilisessä postauksessa eli talvella se soveltuu sisäkäyttöön ja muut vuodenajat ulkokäyttöön. Nahkatakki tuo asuun ripauksen rokkia ja arkisuutta eli sillä riisutaan asusta virallisuus ja juhlavuus. Moneen tilaisuuteen se sopiikin loistavasti, mutta ei suinkaan kaikkiin.

 

Soakde In Luxury toppi € 69,95 Part Two hame € 99,95 Helmikäsikoru € 29,00

Päälläni on tummansininen juhlahame ja tummansininen laatikkomallinen pitsipaita eli aina sen juhlavaatteen ei tarvitse olla musta. Jos yläosa on tarpeeksi lyhyt eli se ei ylety aukeavien laskoksien päälle, voi sen pukeä näin. Pitsipaidan alle laitoin vielä tummansinisen topin, mutta rohkea nainen voi pukea paidan alle ainoastaan tummat rintaliivit ja jättää iltakäytöstä topin pois.

 

 

Toinen versio asusta on tässä eli laitoin pitsipaidan hameen sisälle. Toki silloin vartalo näyttää sutjakkaammalta, hyvien sukkahousujen ansiosta ja saamme vyötärön esille. Eli kumpikin vaihtoehto käy, valitset sen vaihtoehdon mikä sopii sinun vartalotyypillesi.

 


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Marre! Kiitos ja tummansininen on todella kiva väri:)

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Mimmi! ihana kuulla, kiitos!

 3. Marre sanoo:

  Tummansininen pitsimekko on ihana. Tummansininen on muutenkin minun lempiväri 🙂 Kauniita asuja ja malli.

 4. Mimmi sanoo:

  Aivan täydellinen asu tuo puuteriroosa pitsimekko ja turkki! Juuri noin, peittävien mustien sukkisten kanssa tykkään erityisesti. Olen myös aina ihaillut Andiatan mallistoja, naisellisia ja tyylikkäitä. Kaunis postaus ilahdutti päivää kivasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *