Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

10 Kysymystä haaste

Sain elämäni ensimmäisen blogihaasteen blogiystävältäni Tuulannelilta. Hieman kyllä tuli perhosia vatsaan, kun kuulin että minulle on haaste! Mutta tottakai otan haasteen vastaan eli tässä hieman paljastuksia minusta:)

 

1. Minkä asian haluaisit toteuttaa lähitulevaisuudessa? Ei minulla ole erityisesti mitään, mitä halauisin juuri nyt tehdä. Olen tyytyväinen tähän elämänvaiheeseen, mutta yksi haave minulla on eli haluan matkustaa junalla Afrikan halki kuten Agatha Christien kirjassa Idän pikajunan arvoitus. Tämä ei varmasti toteudu lähiaikoina, mutta toivottavasti tässä elämässä kuitenkin.


2. Jos olisit sarjakuvahahmo, niin mikä olisit? Hah, hah! täytyy paljastaa, että en aluksi keksinyt mitään itse, mutta kysyin mieheltäni asiaa, niin hän vastasi että olet kuin Nakke Nakuttaja! Vai niin, kysyin syytä ja hän vastasi, että minulla on välillä samanlaiset hiukset ylöspäin kuin Nakke Nakuttajalla. No, onneksi se on Nakuttaja eikä Nalkuttaja:) Tarkemmin asiaa miettien, olisin Iines Ankka tempperamentin ja käsilaukun suhteen…


3. Bravuurisi keittiössä? Tiukka kysymys. Lasten asuessa kotona niin peruskotiruoat. Hyvin vähän teen enään ruokaa, kun kaksi lasta asuu muualla ja yksi poika on tässä kotona ja hän yleensä hoitaa ruoat yhdessä mieheni kanssa, koska he syövät lihaa ja minä en. Olen aina keräillyt ruokareseptejä, ennen mappiin ja nykyään kännykkään, mutta harvoin niitä tulee tehtyä. Vastaan, että Irish Coffee on bravuurini!


4. Miten näet blogisi tulevaisuuden? Viime vuoden joulukuussa kun aloitin tämän blogin, niin en tiennyt yhtään mitä odottaa. Mutta vastaanotto on ollut niin kannustavaa ja olen luvannut asiakkailleni, että en tätä lopeta eli eteenpäin mennään ja yritän kehitellä uusia juttuja, jotta lukijakuntani jaksaa pysyä mukanani. Olen pitkäjänteinen tekemisissäni, joten uskon että blogillani on pitkä elämä, jos se on minusta kiinni.


5. Podetko koskaan maailmantuskaa? Kyllä! Olen huolissani monesta asiasta, maailma on muuttunut hurjasti siitä kun olin nuori ja tulevaisuus mietityttää ja huolestuttaa ihan omien lasten kannalta. Olen jopa jo huolissani lastenlasteni tulevaisuudesta, vaikka niitä ei ole lähimain tulossakaan!

 

6. Ideaali vapaapäiväsi? Vaasassa en voi pitää vapaapäivää, koska en pysy poissa liikkeestä.  Mutta välillä pidän muutaman vapaapäivän putkeen ja lähden Helsinkiin. Helsingissä rakastan ihmisvilinää ja lempipuuhani on istua Espalla kahvilla ja katsella ohikulkevia ihmisiä ja aistia aktiivista elämää. Eli jos näette tällaisen blondin siellä, niin tulkaa juttelemaan, hyvää juttuseuraa ei ole koskaan liikaa!


7. Kadutko mitään tekemisiäsi ratkaisuja? Ei voi sanoa että kadun, mutta mietin, jos olisimme toimineet toisin eli lähteneet nuorena vastavalmistuneina ulkomaille töihin, kuten olin tarkoitus.  Missä olisimme nyt ja mitenkä elämä olisi mennyt..


8. Miten mies saa sinut nauramaan? Minut saa helposti nauramaan eli hyvällä huumorilla ja leikkisyydellä.

 

9. Miten otat tästä syksystä irti parhaat palat? Yritän ulkoilla enemmän, rakastan kuvissa olevaa syyssäätä ja muutenkin jatkaa hiit-treenejä, joihin olen saanut kipinän. Lähdemme tapaamaan poikaamme San Franciscoon, josta tulee mukava reissu ja kehittelen teille lukijat ihanaa yllätystä, josta kerron parin viikon päästä. Siihen se syksy sitten menikin.

10. Oletko illan virkku vai aamun torkku? Lasten ollessa pieniä olin illan torkku ja aamun virkku mutta nykyään olen illan virkku ja aamun torkku. Olen töissä joka ilta klo. 19.00 asti eli ilta on liian lyhyt, jos menee aikaisin nukkumaan, joten nykyään se menee puoleen yöhön kun kömmin sänkyyn.


Kiitos Tuulanneli tästä haasteesta! Sitä oli niin kiva tehdä. Heitän haasteen Fab Forty Something blogin Marjukalle ja kaikille muillekin bloggareille, jotka seuraatte blogiani, ettekä ole vielä tätä haastetta tehneet.  Aurinkoista lauantaita ja muistakaahan ulkoilla!

Kategoriat

8 kommenttia

  1. Kiitos:) ja kiva oli tehdä tätä, erilaista ja se virkistää! Koitan saada reissusta jotain kivaa postausta aikaiseksi! Mukavaa alkavaa työviikkoa!

  2. Olipa kiva postaus:) Minä vastasinkin jo näihin samoihin kysymyksiin ja sen tähden oli erityisen mielenkiintoista lukea Sinun vastauksiasi! San Fransiscon reissupostauksia odotellessa:) Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  3. Hello, toivon todella että jatkat blogin kirjoittamista kauan. Aiheet ovat mielenkiintoisia ja kirjoitat innostavasti ja rehellisesti. Lisäksi paljastat sopivasti mukavia asioita yksityiselämästäsi. Ihanaa syksyä. T. Sarkka

  4. Heippa Kata 🙂

    Ihana postaus <3 ja todella kiva kun teit tämän. Näitä on niin mukava lukea.
    Kuvat ovat todella upeat / Ihanat syysmaisemat.

    Aurinkoista viikonloppua <3