Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jos businessnainen olisin..

Tänään esittelyssä Soaked In Luxuryn mekko, jonka voit pukea asiallisesti töhin ja naisellisesti juhlaan.
Jos businessnainen olisin,  niin pukeutuisin mekkoihin, paitiksiin, kynähameisiin ja bleisereihin. Jalassa minulla olisi aina korkeat piikkikorot eli pukeutuisin näin, kuin kuvissa.

Soaked In Luxury mekko € 79,95 koot xs-xl In Wear paitis € 69,95 koot 34-44

Puin kotelomekon alle valkoisen In Wearin paitiksen. Tämä paitis on helppo pukea kaikkien alle, koska on niin slimmattu ja ohut. Tällaisissa tapauksissa kun mekko on tiukka niin paitis kannattaa pukea myös sukkahousujen sisälle, niin se pysyy mekon alla paremmin eli ei nouse sieltä kainaloihin. Jos meillä olisi ollut musta paitis, niin senkin olisin pukenut tämän mekon alle.
Tämä asu on asiallinen ja uskottava businessnaisen asu.

Aamulla kun lähtisin toimistolle, niin pukisin mekon päälle mustan bleiserin. Tähän In Wearin upeaan pukulaatuun ( 44% villaa, 52% polyesteriä ja 4% lycraa ) on tehty bleiseri, housut, kynähame ja hihallinen mekko. Meillä on saatavilla pukua mustana, tummansinisenä ja harmaana.

In Wear blazer € 159,95

Ostaisin vaatekaappiini tämän peruspuvun, koska silloin välttyisin asukriisiltä. Toki voidaan ajatella, että onpas tylsä juttu mitä se kauppias siellä nyt ehdottaa, mutta oikeilla asusteilla ja yhdistelemällä pukua yhteen ja erikseen saa useita eri asukokonaisuuksia. Postausta tästä puvusta on tulossa syksyn aikana. Ja kun lähden lounastapaamiselle, niin puen taas jakun mekon päälle.

Nyt tuli iltameno, lähdemme työporukalla NJK:lle syömään rapuja. Otan valkoisen paitiksen pois mekon alta ja kaivan mustan pikkulaukun isommasta työkassistani esille, samoin punaiset korkkarit.
Meille tulee helmikuussa myyntiin näitä punaisia Gaborin korkkareita:) laukku olalla tuo myös rentoa fiilistä kokonaisuuteen.

Eilen oli rennot rapujuhlat työkavereiden kanssa ja tänään on illalla asiakkaiden kanssa teatteri-ilta ja illallinen. Noudatan samaa kaavaa kun edellisenä iltana, mutta nyt puen jakun mekon päälle.

Soakied In Luxury jakkiu € 79,95 koot xs-xl pikkulaukku € 26,00 Wolford sukkahousut Luxe 9 den € 22,00

Olen asiallinen jakku päällä, mutta rennompi tällä jakulla kun mustalla jakulla. Musta jakku sopii päiväkäyttöön ja tämä kuviojakku iltakäyttöön. Laitan pikkulaukkuni olkaketjun laukun sisälle, kokonaisuus näyttää tyylikkäämmältä.

Viimeisenä silauksena punaan huuleni (Lancome 160) ja yritän siemailla alkudrinkkiä niin, ettei puna tartu lasiin. Tiedätkö sinä sen niksin?

ps. Luithan edellisen postauksen ja osallistuit ihanan In Wear neuletakin arvontaa!

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Kiva kun tykkäät:) Jep, se on se yleinen ongelma, että kauluspaita irvistää.
    Meille on tulossa uusi kauluspaita merkki, joka valmistaa vain ja ainoastaan paitoja. Esittelen ne heti blogissa kun saapuvat eli siinä voisi olla sinulle paita. Eli ollaan kuulolla!

  2. Hei, löysin blogisi vasta nyt. Tosi kivoja asuvinkkejä! Olen vältellyt kauluspaitoja, koska usein ne tuosta rinnusten kohdalta ovat todella piukeita ja jää sellaiset ärsyttävät raot. Jos ottaa isomman numeron, niin sitten se on kuin lainasäkki päällä. Mikä valmistaja tekisi hyvin istuvia kauluspaitoja naisille?