Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Roxette respect!

Roxette saapui konsertoimaan Vaasaan viime lauantaina. Konsertti oli paljon puhuttu ja sinnehän on mentävä, koska Vaasassa ei konsertteja usein järjestetä. Lippuja oli kuulemani mukaan myyty yli 10.000 kpl ja tuttuja naamoja vilahteli siellä täällä. Yleisön keski-ikä oli noin 50 v. koska muistamme Roxetten 80-90-luvuilta oikein hyvin.

Noin parikymmentä ystäväämme osallistui etkoille, jotka pidimme kotonamme. Laitoin rennon seisovan pöydän, että ihmiset saivat ottaa juotavaa ja pientä naposteltavaa samalla kun seurustelivat ystävien kanssa. Ostin nämä Kartellin tarjottimet, kun näin ne ystävälläni. Ne ovat todella loistavia moneen tarjoiluun, eivätkä paina paljoakaan, koska ovat muovia. Kiitos vinkistä:)

Tilasin Vaasan kauppahallista susheja, aasialaisesta ravintolasta. Sen omistaa nuori nainen, joka tekee todella hyviä ja tuoreita susheja ja käynkin siellä aina välillä sushilounaalla. Hän teki meille 160 erilaista sushipalaa.

Laitoimme juomia isoihin muovikulhoihin jäiden ja veden kera. Sieltä oli vieraiden helppo ottaa itse, eikä emännän tai isännän tarvitse kiertää ja kysellä juomisista, vaan saa keskittyä seurusteluun.

Aluksi tarjosimme Pimm´siä eli englantilaista juomaa, johon tutustuimme viime kesänä osallistuessamme Henley Royal Regattaan, Englannissa.  Naiset pyysivätkin juoman reseptiä eli tässä:

1 osa Pimm`s
3 osaa spriteä ( tai 2 osa spriteä ja 1 osa vichyä niin ei tule niin makeata)
kannuun kurkkua, mansikoita, appelsiiniä, mintunlehtiä ja jäitä

eli meillä oli 3 litran kannu ja laitoimme:
70 cl Pimm´siä (koko pullo)
2 litraa spriteä

Vaasan Alkoista ei yleensä saa Pimm´s likööriä, mutta sitä voi tilata heidän kauttaan ja sen tulo kestää vaan muutaman päivän.

Vaasan kauppahallin Ryytivakasta tapaan ostaa pähkinöitä ja muita makeita herkkuja. Eli kulhoissa on pähkinäsekoituksia sekä salmiakkipalleroita ja suklaapalleroita, joissa on pähkinöitä sisällä. Salmiakkipallerot ovat erittäin hyviä.

Minun ja tyttäreni festarilookit. Laitoimme vielä nahkatakit mekkojen päälle kun lähdimme ja vaihdoimme kengät, tytär laittoi balleriinat ja minä beiget wedget. Auringon laskiessa ilta muuttui hyvinkin viileäksi ja poikani painostuksesta puin vielä hänen neulepaidan päälleni. Ostin mekkoni talvella Floridasta ja voit lukea mekosta postauksesta, johon pääset tästä linkistä-> http://www.doppwoman.fi/2015/01/vieraissa-nuttura-paassa.html

Roxetten keikka oli loistava ja saimme kuulla kaikki tutut biisit.  Hieman kyynelehdin, kun katsoin reipasta Marieta,  joka istuen lauloi ja veti keikan urhoollisesti läpi. Kiitos Roxette.

Jos et ole käynyt, niin käy nyt osallistumassa In Wear neuletakin arvontaa Marjukan Fab Forty Something blogissa! Arvontaan pääset tästä-> http://fabfortysomething.blogspot.fi

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Jep, ilta oli tosi kiva:) Marie istui koko ajan, ei tullut uudestaan taputuksista huolimatta ja talutettiin lavalta pois:( mutta lauloi upeasti ja se tsemppi, että tulee pitämään konserttin sairaudesta huolimatta. Uskomaton nainen!