Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihastuttaako vai vihastuttaako..

 

 

 

Sandwichin mekon alle voit pukea myös kapeat housut. Mekko (99,95) nyt € 69,95

pellava? Se jakaa mielipiteet kahtia. Jonkun mielestä pellava on paras kesämateriaali, joka ei hiosta ja hyväksyvät, että se rypistyy. Toisen mielestä pellava ei ole kiva materiaali, koska se on aina ryppyinen ja yrittää silittää sitä joka käänteessä.
Tapaan sanoa, että se on joko tai eli tykkät tai et. Itselläni on ollut aina vaikeuksia pellavan kanssa, koska rypistyminen on häirinnyt minua. Pidän silittämisestä ja tapani on silittää kaikki vaatteet, no ei toki alusvaatteita enään ( silitin nekin kun lapset olivat pieniä), mutta muuten pidän silittämisestä ja inhoan ryppyisiä vaatteita. Mutta nyt jokin on muuttunut, koska tänä kesänä minulla on alla oleva pellavamekko ja olen ostanut perheen miesväelle pellavapaitoja..  Muistakaa, että pelava venyy käytössä ja vetäytyy takaisin pesussa. Kuositelkaa se pesun jälkeen, laittakaa henkarille kuivumaan ja silittäkää kosteana.

 

 

 

Part Two pellavamekko ( 99,95) nyt  €69,95

Joka kevät mallistoista löytyy pellavaa. Muistan kun kymmenen viisitoista vuotta sitten, meille saapui keväisin Jackpotin ”Babettejakkuja”. Kyllä niitä myytiin ja joka kevät saapui uudet värit.   Kun ne kymmenet jakut saapuivat maaliskuussa, niin silitimme niitä Eijan kanssa useita viikkoja ja iltaisin olimme pellavakoirien keskellä liikkeessä. Mutta jakku oli kätevä, sopivan rento ja se sopi monelle vartalotyypille. Ainakin vaasalaiset naiset muistavat Jackpotin ”Babettejakun”, oliko sinullakin sellainen?

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Merja! Kyllä, todellisia klassikoita. Monella oli tosiaan "värisuora" kaapissaan enkä ihmettele, hyvä se oli. Mutta kaikilla on aikansa:) Aurinkoista päivää!

  2. Voi kyllä, muistan oikein hyvin Babettejakut, minulla oli niitä monta ;-D. Niissä oli tosi hyvä malli ja mitoitus oli todella onnistunut! Minulla on enää jäljellä farkkukankainen Babette, muut olen pannut kiertoon sisarilleni ja ne ovat heillä edelleen käytössä. Itse vähän kyllästyin niihin, vaikka ne ovatkin varsinaisia klassikoita!