Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ekoja syksyn fiiliksiä osa 1.

 

 

 

 

More&Moren mekko € 119,95 huivi € 26,00 Lotta Design käsikoru € 29,00

Syksyn ensimmäinen uusi väri saapui liikkeeseen viime viikolla ja sehän oli luumu! Ihanan syksyinen  väri kesän keskelle. Ihastuin totaalisesti mekon pieneen poolokaulukseen! paljaat käsivarret ja korkeahko kaulus… tiedätte, että pidän vastakohdista. Beiget tai mustat korkkarit, kummatkin käy. Lisää mekosta eri värisenä seuraavassa postauksessa, jossa esittelen jotain muutakin mekon päälle kuin huivin. Poolokaulus vaatii selkeän ja yksinkertaisen kampauksen, ei kiharoita eikä kaulakorua vaan ainoastaan korva- ja käsikorut.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Anonyymi! Koulutus on, mutta parhaiten oppii kun on omassa liikkeessä pukenut eri kokoisia ja näköisiä naisia 15 vuotta. Jos haluat pukea kaulakorun ja pitää kiharia hiuksia kukkamekon kanssa, jossa on poolokaulus niin tietysti teet niin! Tulee muistaa että nämä ovat minun ohjeitani, kuinka minä näen asiat, mutta kaikki tekevät kuten itse haluavat:) hyvää kesää!

  2. Hei! Oletko käy jonkin näköisen stylistin koulutuksen vai mistä osaat neuvoa mikä sopii minkäkin kanssa? Kun neuvot jättämään kiharat ja kaulakorut pois korkeakauluksisen mekon kanssa, tulee mieleen että teen todella väärin jos näin teen.

  3. Hei Vuokko! kyllä, myös harmaana löytyy tämä mekko. Seuraavassa postauksessa esittelen harmaan mekon ja eri vaihtoehtoja siihen päälle. Luumu on kaunis syysväri. Hyvää kesän jatkoa:)

  4. Kävin liikkeessäsi perjantaina iltapäivällä. Tämä mekko oli sellainen, että olisi varmasti pitänyt sovittaa, mikäli olisin ollut vailla mekkoa. Eikös tästä ollut myös harmaa? Syksyllä kuitenkin luumu on mukavampi väri.-Vuokko