Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.3.2015 |

Ei kymppi vaan kymppi plus

Pitsimekko € 149,95 koot 34-44

Olen hehkuttanut In Wearin pitsimekon istuvuutta jo muutaman kerran esim. postauksessa täydellisiä pitsimekkoja. Nyt saapui In Wearin uusi kevään pitsimekkomalli ja jännityksellä puin sen päälleni ja wau, se istui täydellisesti!

Lotta Design käsikoru € 34,00 Korvakorut 16,00

Mekko istuu kuin hansikas, ei jätä mitään pussia selkään ja kuinka miellyttävältä se tuntuukaan päällä. Se on materiaaliltaan hieman ohuempi ja kevyempi kuin sen ”isosisko”.
Pidän myös v-kaula-aukosta. Aluksi mietin, että onko se liian arkinen tähän mekkoon mutta ei, se on erittäin pukeva monelle dekolteelle ja tuo vaihtelua, koska nyt kaikki mekot ovat olleet o-aukkoisia.

Lotta Design kaulakoru € 36,00

Tämä mekko on luonnonvalkoinen beigellä vuorella. Puin tähän vaaleaan väriin kultaiset pukukorut. Vetoketju on selässä huomaamaton, mikä on hyvä, niin mekon kanssa voi käyttää joko hopea, kulta tai helmikoruja. Beiget korkkarit sopivat asuun täydellisesti. Asu on rauhallisen tyylikäs.

Pitsimekko € 149,95 koot 34-44

Tässä toinen väri pitsimekosta eli mekko on tummansininen beigellä vuorella. Tähän mekkoon yhdistin hopeiset pukukorut, jotka sopivat siihen kauniisti.

Lotta Design kaulakoru € 26,00 käsikoru € 28,00

Vaihdoin beiget korkkarit mustiin ja ne antoivat kivasti särmää asuun, mutta tämän tummansinisen mekon kanssa sopivat sekä vaaleat että tummat kengät. Tähän v-aukkoon sopii kauniisti kaulakoru ja silloin pidän korvakorut pieninä. Jos taas laitan isot ja roikkuvat korvakorut niin silloin jätän kaulakorun kokonaan pois. Tähän hihan mittaan laitan ja suosittelen näyttävää käsikorua. Muistakaa, että mikäli kello ei ole siro ja juhlava, niin se jätetään kokonaan pois.

Asiasta toiseen, pidän kahvihetkistä. Yksi lempipuuhistani olessani matkoilla on istuskella kahviloissa ja katsella ohikulkevia ihmisiä ja saada heistä inspiraatiota. Jos minulla on Helsingissä aikaa niin istun mielelläni joissakin Espan kahviloista, juon kahvia ja katselen ihmisiä.

Lotta Design korvakorut € 16,00

Uskon, että tämä on minun kevään juhlavaate mustilla korkkareilla ja yllätys, yllätys hopeilla koruilla.


10 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei! Wolfordin sukkahousut ovat:) 20 den shape&control, väri muistaakseni sand.

 2. Anonyymi sanoo:

  Wau. Upeita mekkoja. Mitkä noi sukkahousut on? Ne kiiltää tosi upeasti 🙂

 3. Anonyymi sanoo:

  Wau;

 4. Tiia K sanoo:

  Kyllä on upeat, että oikein henkeä salpaa. Toki osa upeutta on sinä kaunotar siellä sisällä. 🙂

 5. Doppwoman sanoo:

  Kiitos! Mutta In Wearin mekot saavat kropan kuin kropan upeaksi!

 6. Doppwoman sanoo:

  Uskon että istuvat sinulle myös! Aivan, nahkarotsi sopii moneen. Syksyn mallistoihin niitä taas saadaan lisää!

 7. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Maiju:) näissä mekoissa on uskomaton istuvuus.

 8. Doppwoman sanoo:

  Kiitos, mekko on wau:)

 9. maiju sanoo:

  Kyllä on kaunis. Sopii sinulle täydellisen hyvin.

 10. Minunkin on pakko sanoa että Wou! Valkoinen on raikas, mutta niin on kyllä sininenkin! Minullekin In Wearin mekot on perinteisesti istuneet oikein hyvin ja kaapista löytyy tälläkin hetkellä pari InWearin toooodella vanhaa, mutta edelleen käyttökelpoista mekkoa. Jos jokin takki pitäisi laittaa mekon päälle, niin se olisi ehdottomasti musta nahkarotsi – täydellinen pari:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *