Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.3.2015 |

Mitä ihanaa uutta löytyykään!

Ajlajk tunika € 69,95 valkoinen ja beige. Allaoleva toppi Part Two € 17,95 helmet € 29,00

Pari viikkoa sitten kävin tapaamassa hyvää ystävääni Riittaa, jonka kanssa olen tehnyt kauppaa jo lähes 15 vuotta. Hän esitteli minulle uuden tuotemerkin, Ajlajkin. ”Ihania”! oli ensimmäinen lausahdukseni nähtyä nämä romanttiset yläosat.

Pitsitoppi € 55,00 trikoopaita € 59,90 helmet € 29,00
Tilasin muutamia malleja liikkeeseen, jotka olivat olleet suosittuja ja aiomme tilata lisää malleja tässä kevään aikana. Eli Ajlajk on ruotsalainen pienehkö brändi, joka on keskittynyt lähinnä ylöosiin.
Puin nukelle näyteikkunaan a-linjaisen trikoopaidan ja laitoin sen alle sävy sävyyn olevan pitsitopin. Pitsitopin sievä helma näkyy trikoon alta. Mutta tämän voi myös pukea toisinpäin eli pitsitoppi puetaan trikoopaidan päälle. Pitsitoppi toimii myös hyvin kesällä, kun sen alle laitetaan perustoppi ohkaisilla olkaimilla.

 

Ajlajkissa on ihan oma henki ja ne sopivat erinomaisesti farkkujen yläosiksi. Minusta on kivaa, kun liikkeeseen tulee jotain erilaista, koska muoti on ollut hyvin pitkään pelkistettyä ja klassista. Olen myös sitä mieltä, että keväällä ja kesällä voi muodin kanssa vähän hullutella! Talvella pukeudutaan perinteisemmin.

Keds paksupohjaiset tossut € 75,00

Myös Kedsin tennarit saapuivat! Saimme paksupohjaisia tennareita valkoisina ja koot ovat 36-41. Näistä tennareista löytyy myös puolikoot, mikä on nykään erittäin harvinaista. Tummansiniset paksupohjaiset tennarit saapuvat liikkeeseemme huhtikuun aikana.

Tämä tummansininen tennari on mielestäni tyylikäs. Tennareiden mukana tulee kahdet eriväriset nauhat eli niitä voi vaihtaa mielensä mukaan. Näiden tummansinisten tennareiden kanssa tulee myös punaiset nauhat.

Tässä on valkoiset matalapohjaiset Kedsin tennarit. Valkoisten nauhojen lisäksi näiden mukana tulee kirkkaansiniset nauhat. Koot ovat 36-41 ja myös tästä mallista löytyy puolikoot.

Stylesnob balleriinat € 109,00

Saimme myös valikoimiimme klassiset Stylesnobin balleriinat. Balleriinat ovat nahkaa ja niistä löytyy kaunis beige ja klassinen musta. Pienen kumikorkonsa ansiosta ne ovat erittäin mukavat käyttää ja kuminauharesoori kengän reunassa takaa sen, että ne pysyvät jalassa reippaassakin menossa.
Balleriinoja löytyy koot 36-41. Tervetuloa sovittelemaan!


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hah,hah röllöille:) ne on kyllä tosi söpöjä!

  2. Tiia K sanoo:

    Kaksi ensimmäistä tunikaa on täydellisesti makuuni ja ne kivasti peittäisi röllöjäkin. Todella suloiset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *