Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pukeva kauluspaita

Yksi ehdottomista suosikeistani on kauluspaita, joko valkoinen tai vaaleansininen. Tunnen itse freshiksi pukiessani valkoisen kauluspaidan päälleni. Se myös pelastaa monta aamua asukriisiltä, jos se on puhtaana ja silitettynä. Tyypillinen perusasuni on ylläolevassa kuvassa. Useinmiten laitan vielä paksuhkon villahuivin kaulaan, joka on helppo ottaa pois, jos tulee liian kuuma. Kuuma tulee yleensä kun raahaan vaatelaatikoita jyrkkiä rappusia alas varastoon. Muuten liikkeessämme on erittäin hyvä ilmastointi, jota naiset kiittelevätkin kesäisin. Käytän valkoista kauluspaitaa niin paljon, että kulutan paidan per talvi. Näissä kuvissa minulla on päälläni In Wearin stretchpaita.

Harmaa villamekko Part Two, sukkahousut Wolford Fatal 50 den, kaulakoru Korukolmio, farkut MAC, huivi Part Two

Huomaatteko, kuinka harmaa villamekko on saanut piristysruiskeen vaaleansinisestä kauluspaidasta? Kauluspaita on pukeva, kaulus antaa ryhtiä kasvoille ja kaulalle sekä varsinkin lyhythiukset naiset saavat täyteläisyyttä kauluksesta. Olen saanut sellaisiakin naisia kauluspaidan käyttäjiksi, jotka ovat aina käyttäneet pitkähihaisia trikoopaitoja ja lisäksi inhoavat silittämistä. Stretchpaita on helppo silittää, kun laitat sen henkarille kuivumaan ja kuosittelet sen huolella.

Jakut More&More, Neuletakki ja neulepaita In Wear, farkut MAC. Kauluspaidan koot 34-44.

Tässä puin kauluspaidan päälle jakun, neuletakin ja neuleen. Huivia ei välttämättä tarvita, koska kauluspaita riittää. Jos sinulla ei ole hyvää kauluspaitaa vaatekaapissasi, niin suosittelen laittamaan sen hankintalistalle. Joskus kauluspaidan hankinta tuntuu vaikealta, koska rinnankohta on sellainen, josta kauluspaita voi ”nauraa”. Hyvät liivit ja stretchlaatu kauluspaidassa auttavat. Vaikka et olisikaan kauluspaitafani, niin kiikuta seuraavalla ostosreissullasi sellainen sovituskoppiin, kokeile ja ylläty.

Tämä setti on joka kevään suosikkini. Valkoinen kauluspaita, Macin farkut raikkaalla pesulla, In Wearin klassikoneuletakki (50% puuvillaa ja 50% silkkiä), More&Moren raitahuivi ja jalkaan joko Kedsin valkoiset tennarit, Caloun puukkarit tai Niken streetlenkkarit. Just love it!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Kiva ja raikas yhdistelmä. Voisiko Doppwpman myydä tuotteita myös netissä. Asun pahus vie turhan kaukana.

  2. Kiitos! Nettikauppa ei juuri nyt ole ajankohtainen, mutta kuka tietää, koska sen innostumme laittamaan pystyyn! Mutta jos mielessäsi on jokin tuote, jonka näet esim. tässä blogissa niin toki lähetämme tuotteen sinulle postiennakolla.

  3. Ymmärrän mistä puhut. Kauluspaidat ovat slimmattuja ja vaikka niissä on stretchiä niin varsinkaan In wearin mallit eivät ole kovin tilavia, More&Moren kauluspaidat ovat tilavempia kooltaan. Kiva kuitenkin että silkkipaitoja löydät sopivia, silkkihän on aivan ihana materiaali!

  4. Istuvan kauluspaidan hankkiminen on todella turhauttavaa, kun kurveja on yli standardimitoituksen. Käytän lähinnä silkkipaitoja, jos on kauluspaidalle tarvetta, sillä ohut materiaali laskeutuu kauniisti.