Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


22.1.2015 |

Menneen syksyn suosikit ja alennus 50-70%

Elokuussa saimme More&Morelta syksyn ensimmäiset mekot liikkeeseen. Yksi asiakkaiden ja minun suosikki oli tämä mekko. Mekko on viskoosia ja siinä on irrotettava vuori. Malli oli tosi kaunis ja kesän värikkyyden jälkeen syksyn sävyt houkutteli. Mekot myytiin hujauksessa.

Syyskuussa saapui tämä musta Part Twon mekko. Mikään muu mekko, ei ole koko aikanamme saanut sellaista haipakkaa aikaiseksi liikkeessämme, kuin tämä. Tilasimme mekkoa lisää useita kertoja, kunnes se loppui tanskanvarastosta. Saimme mekkoa myös luumun värisenä.

Okrankeltainen More&Moren hame oli myös suosittu. Se hurmasi ihmiset värillään ja hyvällä istuvuudellaan. Moni valitsi sen kaveriksi vaalean viskoosipaidan.

Lokakuun suosituin tuote oli pitkä, pehmoinen, oversize neuletakki. In Wearilta ja Part Twolta oli neuletakkeja useita eri värejä ja nekin menivät kaupaksi sitä mukaan kun saapuivat.

Kevytuntuvatakit olivat suosittuja myös tänä syksynä. Meillä oli kevytuntuvatakkeja luonnonvalkoisia, tummansinisiä, mustia, roosia ja pinkkejä. Tämä In Wearin takki on hieman paksumpi kun peruskevytuntuvatakki. Beige väri on onnistunut ja kultainen vetoketju ja painopanit tekivät siitä astetta tyylikkäämmän kuin peruskevytuntuvatakki, joka on usein hyvin pelkistetty ja sporttinen.

Marraskuu: Pitkästä aikaa mallistoissa oli myös hameita ja nämä kaksi hametta ovat olleet pidettyjä.
In Wearin pitsihame kultaisella vetoketjulla meni monelle juhlahameeksi. Itse käytin sitä arkisin liikkeessä, koska halusin näyttää asiakkaille, että sitä voi käyttää arkenakin kun sen yhdistää paksuihin sukkahousuihin ja nilkkureihin tai saappaisiin ja yläosaksi valitsee peruspaidan. Tässä minulla on päällä More&Moren paita, röyhelömiehustalla.
Leopardihame viehätti asiakkaita, jotka ostavat yleensä mustia vaatteita, koska tämä antoi pienen, mutta hillityn piristysruiskeen vaatekaappiin. Kummassakin hameessa oli hyvä istuvuus ja helman mitta.
Viskoosipaidat, erityisesti valkoiset ja luonnonvalkoiset paidat olivat hitti. Niitä myytiin housujen ja hameiden kanssa, niin arki- kuin juhlapaidoiksi.

Joulukuussa juhlittiin Itsenäisyyspäivää, pikkujouluja ja joulujuhlia sekä Uutta Vuotta. Punaisia mekkoja myytiin enemmän kuin koskaan. Toki musta on aina tähän aikaan se ykkönen, mutta moni nainen päätyi punaiseen, koska useinmiten musta mekko löytyy jo vaatekaapista. In Wearin pitsimekkoja löytyi useita värejä ja kuten olen edellisessä postauksessa ”Täydellisiä pitsimekkoja” KLIK! kertonut, on malli loistava.

Minun yksi suosikeistani oli Part Twon tekoturkki. Siinä on kaikki elementit kohdallaan. Väri, istuvuus, materiaali ja hinta. Tämä tekoturkki aiheutti paljon ihastusta muotinäytöksissä ja liikkeessämme.
Olimme erittäin tyytyväisiä syksyn- ja talven mallistoihin ja saimme asiakkailta positiivisia kommenteja. Meillä oli paljon hyviä tuotteita, joka aiheutti asiakkaille valinnanvaikeuksia!

Muistutus vielä, että liikkeemme loppu syys- ja talvimallisto on nyt -50-70%.
Tervetuloa!

 


5 kommenttia

 1. Johanna Kursu sanoo:

  Voir toi ekan cuvant mekko <3 <3 Aivan upee!

 2. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Tiina:) laitan kyllä postiennakolla tavaraa liikkeenteeseen, laita meiliä jos joku tuote tulee "yöuniisi"! Hauskaa viikonloppua!

 3. Tiina sanoo:

  Niin ihania kokonaisuuksia! Harmi kun olette niin kaukana ja ei minkään meikäläisten reittien varrella : ) Siskon mies käy kyllä Vaasassa työmatkoilla. Pitäsiköhän laittaa hänet asialle? Tai sitten vain ihailen täältä ruudun takaa.

 4. Doppwoman sanoo:

  Eikö vain, oikea piristysruiske!

 5. Tuo keltainen hame on upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *