Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Takit -40%

Jos mielessäsi on uuden talvitakin hankinta, niin nyt se kannattaa! Tässä muutamia vaihtoehtoja eri malleista ja väreistä.
Ylläoleva roosa takki on Part Twon. Malli on hieman ”herraintyylinen oversize” eli isohko ja suoranmallinen. Takkia löytyy myös vaaleanharmaana kuten itselläni on päällä allaolevassa kuvassa.
Part Twon huiveja, 90 % villaa ja 10 % cashmereä, löytyy vielä muutama huivi väreissä roosa ja vaaleansininen.
Takin hinta on nyt € 137,95 (229,95) sekä huivin hinta on € 48,95 (69,95).

 

Soaked In Luxuryn villakangastakki vyöllä on naisellinen ja klassinen malli. Suurehkon ja leveän  kauluksen voit nostaa huppumaisesti päähäsi, niin se suojaa hyvin korvat mutta hiukset eivät mene pilalle 🙂 Takkia löytyy harmaan lisäksi myös tummansinisenä. Takin hinta on nyt € 98,95 (164,95).

More&Moren kevyttoppatakki on helppo ja kätevä jokapäiväiseen käyttöön. Takki ei ole untuvaa vaan siinä on polyesterivanu.  Se on tarpeeksi pitkä myös hameen kanssa pidettäväksi. Takki on täydellinen autoilijan unelma! Sitä löytyy ainoastaan mustana ja hinta on nyt € 113,95 (189,95).

Tämä tummansininen takki on untuvaa, mutta se on ohuehko ja kevyt. Takin vyötärössä on kiristettävä nauha. Takissa on myös huppu. Takkia löytyy myös tummanruskeana. Sen hinta on nyt  € 131,95 (219,95). Kaulassa minulla on Part Twon ruudullinen villahuivi € 48,95 (69,95).

More&Moren ruskeaa kevytvanutakkia voit käyttää ympäri vuoden. Moni nainen käyttää sitä sisäjakkuna talvella, varsinkin jos työpaikassa on viileä ilmastointi. Se on myös ihana pukea päälle esim.  kesällä, kun istuu iltaa terassilla ja sää viilenee. Takkia löytyy ainoastaan tässä väriyhdistelmässä. Takin hinta on nyt € 77,95 (129,95).

Takkeja on kokoja 34-44, mutta nyt tässä vaiheessa talvea joistakin takeista ovat koot loppuneet. Valitettavasti emme varaa takkeja emmekä lähetä niitä postissa. Palvelemme la 10-16 ja su 12-16. Tervetuloa takkikaupoille!

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset