Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.12.2014 |

NYE dress

 

Uuden Vuoden juhla lähestyy joten tässä hieman asuvaihtoehtoja juhlaan. Tässä minulla on sama In Wearin pitsihame, joka on ollut päälläni aikaisemminkin, mutta eri yläosilla. Nyt yhdistin saman sarjan pitsipaidan ja -hameen yhteen eli yhdistelmähän näyttää ihan mekolta.
Muistatteko 80-90-luvulla kun puettiin esim. kukkahameet ja kukkajakut yhdessä? 2000-luvulla saman kuosin pukeminen yhteen oli kauhistus, mutta nyt on taas näkynyt samankuosisia yhdistelmiä. Se herättää kyllä ristiriitaisia tunteita ainakin täällä päässä, mutta kaikkeen tottuu. Jokatapauksessa tämä pitsikombo näyttää minusta oikein hyvältä!

Tämä Sandwichin musta pitkämekko on yksi suosikeistani. Se on malliltaan ihan suora ja kaulus on vesiputousmallinen. Hoikka ja pitkä nainen voi käyttää mekkoa ilman vyötä, mutta minä en. Siksi laitoinkin vyötärölle kapean vyön niin mekko lyheni noin 10 cm ja vartalo sai paremman muodon.
Tässä meidän kestosuosikki, In Wearin pitsimekko mustana ja mustalla vuorella. Tätä olen ylistänyt jo edellisessä postauksessa, täydellisiä pitsimekkoja, joten ei tästä sen enempää.

Tämä musta In Wearin mekko on sileää samettia ja stretchiä. Toisella puolella vyötäröä on rypytykset, joidenka päälle laitoin mustan silkkikukan. Haluan näyttää teille, että kukan voi laittaa myös muualle kun rintaan. Hihan ja helman pituus ovat toimivia. Mekko ei kaipaa boleroa eikä jakkua.

Näitä asusteita käytin ylläolevissa asuissa eli joko hopea- tai kultakoruja. Jalassa minulla on Wolfordin Satin touch 20 den shape&control sukkahousut, väri sand. Jos sinulla ei vielä ole Uuden Vuoden mekkoa, niin tervetuloa käymään:)

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Voi, huomasin vasta kommentisi. Suuri kiitos kauniista sanoistasi ja kannustuksesta! Hyvää Uutta Vuotta!

  2. Ihana blogi! Hienoa, että yrittäjänä laitat itsesi likoon myös blogin mallina, se tuo ihan eri tavalla kiinnostavuutta niin yritystäsi kuin tietysti myös Sinua kohtaan:) Mahtavaa yritteliäisyyttä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *