Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Värinä ”kummitus”

Näiden tuotteiden värin nimi on phantom. Mieleeni tuli väristä opera ”Phantom of the Opera”. Olen nähnyt kyseisen operan kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran Lontoossa ja toisen kerran Helsingissä. Suomessa nähtyä operaa en halua moittia, mutta se ei yltänyt Lontoon tasolle. Virhe oli ehkä siinä, että näin operan ensin Lontoossa ja sitten Helsingissä, joten marssijärjestys oli väärä. Helsingin ”Phantom of the Operalla” oli isot saappaat täytettävinä juuri näin päin nähtynä. Mutta joka tapauksessa ”Phantom of the Opera” on iso suosikkini!

Oletko sinä nähnyt Phantom of the Operaa Helsingissä tai jossain muualla?

 

Tämän postauksen tuotteet ovat niin ihanaa materiaalia, ne ovat kuin sileää samettia!

 

Josine huppari

Josine huppari on ihanaa ja laskeutuvaa modali laatua. Hupparissa on huppu ja nauhat. Malliltaan se on suora ja hupparin helmassa on leveä resorikantti. Hihat ovat täyspitkät. Minulla on hupparista päällä koko XS.

 

Josine huppari on reiluhkoa kokoa. Minulla on hupparista päällä koko XS

 

Esittelin toukokuun lopussa Hilma hameen ja siihen sopivat T-paidat. Postaus löytyy tästä. Tämä Josine huppari ja nämä super pehmoiset Jojo housut ovat samaa sarjaa Hilma hameen kanssa. Tästä tulikin mieleeni, että jos olit onnekas ja ehdit saamaan Hilma hameen, niin voit yhdistää siihen Josine hupparin! Näin asusta saa kivan ja rennon valkoisilla tennareilla.

Olitko onnekas ja ehdit nappaamaan Hilma hameen toukokuun lopussa?

 

Tiedättekö koska itse aion pukeutua tähän asuun? Juhannuksena, kun aurinko laskee, vetäydyn Huvilassa takkatulen ääreen ja syön jotain hyvää, ehkäpä ranskalaista suklaakakkua.

Huom! Mistä Vaasasta saa ”Ranskalaista suklaakakkua”? Sitä sai Kauppahallista mutta kuulemani mukaan konditoria on lopettanut toimintansa. Kerrothan, jos tiedät. Se on maailman parasta suklaakakkua.

 

Jojo housut

Jojo housut ovat ihanaa materiaalia. Housuihin löytyy kolme erilaista yläosaa. Housuissa on leveä kuminauharesori vyötärö ja housujen sivuissa on taskut. Lahkeet ovat suorat ja pitkähköt. Housujen takana on viirutaskut. Housujen edessä on saumat, jotka tekevät housuista ryhdikkäämmät. Minulla on housuista päällä koko XS. Housujen vyötärönauha venyy, lantiossa on hyvä olla tilaa vähintään 6-8 cm.

 

Emillan T-paita

Emillan T-paita on ihanaa materiaalia. T-paidassa on O-kaula-aukko ja lyhkäiset hihat. Malliltaan T-paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Minulla on T-paidasta päällä koko S.       T-paita vastaa normaalia kokoa.

 

”Väri phantom on melkein musta, mutta hienompi kuin musta”

 

Janaya hame

Janaya hame on ihanaa modali laatua. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö ja nyörit. Malliltaan hame on suora ja hameen takana on halkio. Hameen sivuissa on taskut sekä myös reisitaskut. Reisitaskut eivät pullahda hameesta vaan sulautuvat hameeseen. Minulla on hameesta päällä koko XS. Vyötärö joustaa noin 10 cm. Lantion kohdalle tulee jäädä tilaa vähintään 6-8 cm, niin hame näyttää rennolta eikä nappaa lantioon kiinni.

 

Joey T-paita vetoketjulla

Joey T-paita on ihanaa materiaalia. T-paidassa on kaulukset ja edessä on vetoketju. Hihat ovat hieman pidemmät ja hihojen reunassa on paksu kantti. T-paidassa on myös rintatasku. Malliltaan T-paita on reilu ja helma on pyöristetty. Minulla on päällä T-paidasta koko XS. T-paita on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Mikä asuista on sinun suosikkisi?

Katso asuvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Tuleeko hupparia ja hametta lisää ”kummitus” väreissä?

  • Hei Satu! Kaikki on myyty, päävarastoa myöden eli emme saa niitä lisää. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Wau mikä väri! Tykkäsin ihan vietävästi. Väri oli kummitusmainen, mystinen ja salaperäinen. Jännä väri ja vetää todella puoleensa ainakin minua.

  Hilma hame oli aivan ihana ja tuntuu iholla aivan mielettömän hyvältä. Tykkään ja liihottelin sillä töissä sekä vapaalla. Style ja chic hame, mikä nousi heti lempparikseni.

  Huppari ihminen en ole, mutta tämä huppari on pop! Toden totta Hilma hameeseen yhdistettynä hupparin saisi rennon lookin. Nuorekas setti.

  Voin kuvitella Katan juhannuksena nauttimassa juuri tämä kummitus setti päällä suklaakakkua Vaasan huvilalla. Luulenpa, että tästä ”kummitusasusta” tulee monen lempiasu ja varmaan moni sukeltaa siihen juhannuksenakin.

  Vaasasta en tiedä yhtään herkkuleipomoa, mutta ihania suklaakakun ohjeita selailen minäkin. Kolmen suklaan kakku resepti kiinnostaa, mutta muut perheestä sanovat sen olevan överi. No kerran juhannuksena voi olla mieluummin överi kuin ilman mitään herkkuja. Elämästä pitää nauttia ja herkkuja voi nauttia kunhan ei tavaksi tule syödä joka päivä övereitä.

 3. Hame ja huppari mieluisat asut viileään kesäsäähän.

  • Hei Annamaija 🙂 Totta, oikein ihanat ja pehmoiset. Kata