Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tiedätkö mitä on välillä vaikeata löytää?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Toden totta hyvälaatuista t-paita on välillä vaikea löytää. Tykkään, että t-paita pitää olla napakkaa kangasta, mikä ei pesussa ja käytössä kulahda heti. Väreiksi riittää ainakin minulle ihan perusvärit: valkoinen ja musta. T-paitoja ei voi koskaan olla myöskään liikaa vaan niitä on hyvä olla muutama ekstra. Voi vaihdella lennossa ja heittää likaisen pesuun tietäen ettei se lörähdä pesussa muodottomaksi.

    Ryan farkut ovat ihan pop. Keskisininen on niin chic väri ja yhdistettynä valkoiseen paitaan vaikka basic t-paitaan, niin näyttää aina hyvältä. Päälle neuletakki tai jakku tilanteesta riippuen, niin tallustella voi rinta rottingilla. Tuleekohan Ryan farkkuja harmaina tai mustina?

    Dopp on kyllä pop! Housujen ostaminen on siellä ihan mahdottoman mukavaa, kun malleja löytyy jokaiselle jotakin. Tykkään siitä, että Doppissa on huomioitu erimalliset ja eri tyyliset asiakkaat, niin että varmasti löytyy jotain päälle pantavaa. Asiakaspalvelu niin livenä kuin verkkokaupan puolella on niin luksusta, että tuntee itsensä ihan pilalle hemmotelluksi. Värimaailma liikkeessä samoin kuin vaatteiden ja asusteiden asettelu on silmiä hivelevän kaunista. Tykkään ja olen super onnellinen, että Dopp tuli ja pysyy Helsingissä.

    • Hei Jaana, Juurikin näin. T-paita on hyvä peruspilari vaatekaapissa ja aivan ihana farkkujen kanssa. niin perusasu kun ollla ja voi, mutta se ei koskaan mene pieleen. Sama kuin valkoinen loistokas kauluspaita ja sekin meiltä löytyy. Täytyy laittaa kuvia! Juu, toivotaan että valmistavat juuri tässä laadussa muitakin värejä. Kiitos, yritämme aina tehdä parhaamme 🙂 Aurinkoista viikonloppua, Kata

  2. Laadukas T-paita maksaa itsensä ajan mittaan hinnasta huolimatta.

    • Hei Annamaija 🙂 Kyllä se näin menee 🙂 Aurinkoista viikonloppua, Kata