Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi aamiaismekko!

Yks, kaks saapui Aamiaismekosta uusi väri! Aika ihana tämä sininen. Raikas ja kesäinen.

Jos haluat jotain ihanaa uutta Juhannukseksi, niin muistathan tehdä tänään viimeistään klo. 14.00 tilauksen, niin saamme sen heti lähtemään ja se mitä todennäköisemmin ehtii sinulle torstaiksi! Posti kulkee nykyään hyvinkin ripeästi 🙂

 

Mitä Juhannus suunnitelmia sinulla on? Me hyppäämme autoon miehen ja Valoran kanssa ja lähdemme Vaasan huvilalle. Tuntuu oudolta, että Juhannus on jo parin päivän päästä. En ole vielä mieleltäni keskikesässä. Miten tuntuukaan, että nykyään kaikki tulee niin äkkiä kuten nyt tämä juhannus ja ei hetkeäkään kun ollaan jo Joulussa. Tahti vain kiihtyy ja kiihtyy. Tuntuuko sinusta siltä?

Me vietämme Juhannusta perheen kesken. Aiomme syödä hyvää ruokaa ja toivottavasti nauttia auringosta ja lämmöstä. Ihana päästä huvilaan pitkän talven jälkeen. Se fiilis, kun avaat huvilan oven ja se tuttu tuoksu nappaa nenään, on ihana! Täytyy katsoa, löytyykö huvilasta pinnasänkyä vai täytyykö se käydä ostamassa. Muistelemme miehen kanssa, että yhdessä pikkuhuoneessa sellainen voisi olla. Tavaraa huvilassa on niin paljon, että kaikkea ei muista 🙂

 

Mabels Aamiaismekko

Aamiaismekko on helppo puuvilla mekko, joka sopii moneen menoon. Mekossa on O-kaula-aukko, joka tekee pienen V-aukon eteen. Hihat laskeutuvat olkapäiden alapuolelle ja hihansuissa on käännös. Edessä on huomaamaton rintatasku. Mekko levenee pari senttiä lantiota kohden ja mekko loppu noin polvien kohdalle. Mekkoon kuuluu ohut naryvyö. Vyön voi sitoa vyötärölle (hartioita voi nostaa, sitoa vyön ja laskea, niin vyötärön kapein kohta löytyy) tai taakse. Mekon helma on kauniisti pyöristetty. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekon ja vartalon väliin on hyvä jäädä noin 6-10 cm tilaa.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kukkainen aamiaismekko on freesi ja hyvän värinen. Taatusti monelle mieleen.

  Toden totta tilaukset tulevat pikavauhtia, että ajattelin jo kuka niitä paketteja kuljettaa.? Onko Kata valjastanut sukunsa kuntoilu mielessä polkemaan paketteja perille polkupyörällä? Katan hoikistunut ja säteilevä olemus voisi kieliä tästä, mutta tuskin hänkään jaksaisi 24/7 olla liikkeessä. Tiedän, että paljon, paljon Kata tekee töitä, mutta onneksi tulee juhannus minilomana väliin. Nauti Kata perheesi kanssa minilomasta.

  Kun ikää tulee niin aika rientää: vauhdilla tulee juhannus, kohta syysmyrskyt ja sitten tuleekin jo joulu. Huoh,voisiko hiukan hidastaa ajankulua?

  Juhannus menee levon merkeissä perheen kesken; hyvää ruokaa ja juomaa, pelejä, saunomista ja uimista sekä luontoa ihaillen. Kyllä Suomi on ihana maa; puhdas, raikas, kaunis, rauhallinen ja turvallinen. Mikä parasta meillä on 4 vaihtuvaa vuodenaikaa ja toivottavasti aurinkoinen sekä lämmin juhannus. Ihanaa keskikesän aikaa!

  • Hei Jaana, heh, heh kyllä posti niitä kuljettaa 🙂 Meillä ei ole pahaa sanottavaa postin toiminnasta, se toimii upean nopeasti. Postimiehet kyllä välillä huokailevat kun näkevät pakettimäärät ja postipussit loppuvat kesken :)) Ihana Juhannus teillä, meillä mennään myös samalla linjalla. Mukavaa Juhannusta, Kata

 2. Mekosta löytyy näköjään 3 värisävyä, mistä valita.

  • Hei Annamaija 🙂 Jep, nyt löytyy kolme väriä! Raitaa ja kukkaa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata