Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Julissa vesiväri mekko

Julissa mekon kankaasta tuli mieleeni yksi meidän taulu, jossa hehkuu keltaisen eri sävyjä, oranssia ja siinä on myös ripaus sinistä. Tämä mekko on kuin vesiväri maalaus, henkäyksen kevyt ja herkkä, mutta näyttävä.

 

Minun lempihuivejani ovat Kita huivit, jotka ovat 100% villaa. Huivit ovat pehmeitä ja ihanan eleettömiä. Itse käytän huivia joko kaulassa tai harteilla. Tämä keskisininen Kita huivi kuuluu beigen lisäksi minun suosikkeihini, vaikka en niin sininen olekaan.

 

Julissa vesiväri mekko

Julissa mekossa on upea, vesivärimäinen väritys. Mekossa V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat pussimaiset ja vajaamittaiset. Hihoissa on nauhat ja pieni fyrrykantti. Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus, jossa on pienen pientä ryppyä. Rypyt antavat tilaa mekon helmaosalle. Mekko ylettyy juuri polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Katso Reel mekosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Mekossa on kerrassaan kauniit värit 🙂 Kata