Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

8 Doppwoman neuletta ja asut niiden ympärille

Stailasin 8 meidän oman mallistomme Doppwomanin neuleita kahdeksalla erilaisella asukokonaisuudella. Neuleet ovat 100% merinovillaa eli neuleita voi käyttää vuoden ympäri. Merinovilla ei periaatteessa kutita, koska se on pehmoista, mutta tiedän että joitakin merinovillakin kutittaa. Itse olen herkkä kutinalle, mutta merinovilla ei minua kutita.

Ciara kietaisuneule

Ciara kietaisuneule on lyhyt, vyötärölle ylettyvä neule. Olemme pyrkineet mitoittamaan kietaisutuotteet niin, että niiden alle ei pakosta tarvitse pukea mitään. Ciara kietaisuneuleessa on pitkät hihat. Minulla on kietaisuneuleesta päällä koko S ja myös M on minulle sopiva. Kietaisuneuleen voi pukea paitojen ja mekkojen päälle. Jos on kahden koon välistä tai Ciaran alle haluaa pukea paitapuseron, niin kietaisuneuleesta kannattaa ottaa yksi koko isompi.

 

Chresta paita

Chresta paidassa on O-kaula-aukko, joka muuttuu V-malliseksi edestä. Kauluksessa on nauhat. Kauluksen reunaa kiertää pieni fyrrykantti. Hiha-aukoissa on myös fyrrykantit. Edessä on kumilanka rypytystä. Paita levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS. Chresta paitaa löytyy myös vaaleansininen.

 

Olena hihaton midimekko

Hihaton Olena mekko on söpö. Mekossa on leveät olkaimet ja olkainten reunassa on pieni fyrrykantti. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Leikkaus menee kaarevasti rinnan alapuolelta ja laskee selkää kohden. Helma levenee kevyesti alaspäin ja helmassa on yksi salsakantti. Mekko loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Kadina hame

Kadina hame on kaunis, ajaton hame. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö, joka joustaa alla oleviin mittoihin noin 5 cm. Hame levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Hameen edessä on halkio ja sivuissa on taskut. Minulla on hameesta päällä koko 34.

 

Dream Sun pitkät shortsit

Dream Sun shortseissa on pehmoinen, joustava ja ohkaisempi kesälaatu. Farkkushortseissa on klassinen Dream malli. Lahkeet ylettyvät polvien alapuolelle. Minulla on farkuista päällä koko 34.

 

Ellie paita

Ellie on lyhythihainen paita, joka toimii kivasti juuri kapeiden housujen päällä. Paidassa on kaulukset ja napit edessä. Hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle ja hihojen suussa on käännökset. Malliltaan paita on suora ja helma on kauniisti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on yhtä kokoa reilumpi kuin normaalisti.

Paitaa voi pitää myös auki ja pukea mekon/topin sen alle.

 

Gitte pellavahousut

Gitte pellavahousut ovat tyylikkäät ja eleettömät housut. Housuissa on korkea vyötärö ja vyötäröllä on kuminauha sekä nyörit. Housujen sivuissa on taskut. Lahkeet ovat suora, reisien kohdalla on tilaa. Minulla on housuista päällä koko 34. Housujen vyötärö venyy noin 10 cm. Lantion kohdalle tulee jäädä noin 6-max 10 cm tilaa. Housut ovat reiluhkoa kokoa.

 

Bonita liivi

Bonita liivi on i-h-a-n-a! Se on kuin mekko, mutta se on kuitenkin liivi ja vaatii jotain alleen. Liivi on edestä kiinni vyötärön korkeimpaan kohtaan eli mekon tai housujen vyötärö tulee edestä näkyville. Liivissä on ympyrä kaula-aukko, joka ylettyy solisluiden alapuolelle. Liivin koot ovat S/M ja L/XL. Minulla on päällä koko S/M. Liivin pituus on n. 91 cm. Liivi puetaan paitojen ja mekkojen päälle.

  • Bonita liivi € 169,00 beige melerattu, tummansininen melerattu ja musta

 

 

Betty neuletakki

Betty neuletakki on eleetön ja klassinen. Neuletakissa ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Olemme mitoittaneet sen siten, että se on kapeahko ja suora. Se ei ole over size mallinen eikä roikkuva päällä. Se on perusneuletakki, joka sopii mihin vaan!

  • Betty neuletakki € 179,00 vaaleansininen, luonnonvalkoinen, tummansininen ja musta

 

Lillian paita

Lillian paita on ihanaa materiaalia. Se joustaa ja on pehmoinen iholla. Paita on slimmattu. Paidassa on kaulukset, napit edessä ja rannekkeet käännetään tuplasti. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paita on yhtä kokoa pienempi kuin normaalisti.

 

 

Katso Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hyviä asukokonaisuuksia, erityisesti Olena midimekko ja Gitte pellavahousut.

    • Huomenta Annamaija! Oi, kiva kuulla että tykkäsit 🙂 Aurinkoista viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *