Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko 6/7; Liehuvat midit ja juhlavat paidat

Ihanaa lauantaita! Minun lauantai päivä onkin nyt hyvin erilainen. Tällainen se ei ole ollut 28-vuoteen. Arvaatko, jo mitä aion kertoa? No, minäpä kerron 🙂 Alexa, 6kk lapsenlapsemme on meillä tänään ensimmäistä kertaa yökylässä. Tai itseasiassa me menemme heidän kotiin yöksi, koska siellä on hänen oma sänky ja tavarat, niin se on kätevämpää. Alexa on pari viimeistä kertaa ruvennut vierastamaan miestäni eli alahuuli on kääntynyt hetkellisesti alaspäin, mutta itkua ei ole tullut. Minua hän ei ole vierastanut vielä koskaan, lähinnä hymyillyt kun on nähnyt minut 🙂 Eilenkin hän nauroi katketakseen, kun tanssahtelin lastenlaulujen tahtiin ja pidin showta yllä 🙂

Katso postauksen lopussa oleva Reels! Sieltä löytyy yksi ”asuste”, joka ei ole myytävänä 🙂

 

Tässä postauksessa esittelen kaksi henkäyksen kevyttä midimekkoa ja samaan sarjaan kuuluvat paidat. Mekkojen ja paitojen pohjaväri on joko tummansininen tai luonnonvaalea.

 

Berit midimekko

Berit midimekko on kepeä mekko, jossa on joustava sisämekko. Sisämekon saa neppareilla irti päällimekosta. Edessä on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on muutama nappi. Hihat levenevät kevyesti alaspäin ja ne loppuvat kyynerpäiden alapuolelle. Malliltaan mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Alla olevalla Reels videolla puen mustan Obi vyön tämän mekon vyötärölle. Vyö sopii mekkoon hyvin eli jos haluaa mekosta linjakkaamman, niin vyö toimii 🙂

Obi vyöt ovat käteviä, koska ne voi solmia vyötärölle. Se soveltuvat minkä päälle tahansa, koska niissä ei ole solkea, joka veisi huomion itse asusta

 

Tästä kuosista löytyy ripaus mustaa, joten yhdistin mekkoon mustat asusteet. Musta antaakin muuten vaalealle mekolle ”ryhtiä”.

 

Alaosana Georgette paidan kanssa minulla on Amalie housut beigen värisinä. Beiget housut tekevät asusta raikkaan, mutta sinisen väriset Amalie housut sekä Emal housut sopivat myös tähän siniseen yläosaan. Reelsissä minulla onkin siniset Amalie housut alaosana.

 

Georgette paita

Georgette paita on kevyt viskoosi paita, joka sopii niin juhlavampienkin alaosien kanssa kuin farkkujen kanssa. Kaula-aukkoa kiertää kuminauha. Paidan voi vetäistä toisen olkapään alapuolelle, jos haluaa. Hihat ovat hieman pussimaiset ja hihansuissa on kuminauhat. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Harteilla minulla on tyylikäs Lexington jakku tummansinisenä. Jakun kullanväriset napit ovat upeat. Tämä on klassinen ”seilorijakku” vaatekaappiin, joka toimii aina myös farkkujen kanssa.

 

Beige/musta kuosillisen lehtipaidan yhdistin mustiin Emal nilkkahousuihin. Täytyy kyllä todeta, että ihanempia housuja kuin nämä Emal ja Amalie housut, saa kyllä etsiä! Pese ja pidä, ne ovat aina siistit ja näissä vartalo näyttää hyvältä 🙂

 

Joa haluaa, voi paidan alle pukea Hydda topin. Suosittelen luonnonvaaleaa tai nuden väristä toppia. Itselläni paidan alla on ihonväriset rintaliivit. Hieman musta housu näkyy paidan läpi, jos paitaa ei halua pukea housujen sisälle. Jos paidan jättää housujen päälle, tulee toppikin jättää housujen päälle.

 

Loistava Eloise bolerojakku € 59,95 toimii tämänkin asun kanssa!

Katso Reel!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kauniit midimekot.Antoisaa mummolauantaita.Vauva-aika menee nopeasti ohi huomaamatta.

    • Kiitos Annamaija! No totta, 6 kuukautta on mennyt hujauksessa! Tuntuu jo isolta tytöltä, pinninkin sai hiuksiinsa tänään 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *