Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko 5/7; näyttävät puffihihaiset mekot

Perjantain eli viikonlopun huumaan sopivatkin täydellisesti puffihihaiset mekot ja T-paidat. Otin tähän postaukseen myös T-paidat, koska ne kuuluvat samaan sarjaan mekon kanssa. Myös vaaleita Beck housuja saapui, housuja joita moni onkin odottanut jo hetken aikaa. Itse tykkään ihan super paljon näistä puffihihaisista mekoista, niissä on oma viehätyksensä.

 

Tämä on minun lempparisetti!

 

Puffihihaisia mekkoja löytyy mustana ja valkoisena. Minusta juuri nämä värit kuuluvat tähän mekkoon. Hihat ja runsahko helma tekevät mekosta näyttävän. Mekon edusta ja takaosa ovat T-paita materiaalia eli se tekee mekosta sen, että se sopii hyvin arkeen sekä myös pieneen menoon kun siihen yhdistää juhlavammat asusteet ja kengät.

 

Mary ballerinat

Mary ballerinat ovat super kauniit. Niissä on beigeä nahkaa sekä mustaa kiiltonahkaa. Sisäpohjallinen on pehmoinen. Ballerinat tulee hankkia napakkana, koska ne venyvät käytössä ja jos ne ovat liian isot, nousee kantapää kävellessä.

Minulla on 38 kokoinen jalka ja ballerinoista 38 on napakka ja varpaat nappaa päähän, mutta koossa 39 kantapää nousee eli oikea kokoni on 38

 

Enva puffihihainen mekko

Enva mekko on näyttävä mekko! Mekossa on kahta erilaista puuvillaa. Hihat ja helma ovat sileää kangasta ja mekon etu- sekä takaosa ovat t-paita materiaalia. Mekossa on O-kaula-aukko. Hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Hihansuissa on kuminauhat, jotka eivät ole tiukat. Mekko on yläosasta suora hieman vyötärön alaosaan asti, jonka jälkeen helmaosasta tulee reilumpi ja kangas muuttuu. Mekon sivuissa on taskut. Poikkileikkaus ei ole vyötärön kapeimmalla kohtaa vaan se on muutaman sentin vyötärön alapuolella. Mekko ylettyy polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Yhdistin valkoiseen mekkoon mustaa, niin mekosta tuli juhlavampi. Myös harmaa/vaalea kaulakoru sopii mekkoon hyvin, tuoden siihen syvyyttä. Kaulakoru sopii myös mustaan mekkoon.

 

Mekon T-paita yläosa joustaa eli mekko on reiluhkoa kokoa. Sanoisin, että siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti. Mekon alle voi pukea ihonvärisen alushameen tai alusmekon, jos siltä tuntuu. Itse en kokenut mekkoa läpinäkyväksi, mutta turvaa alusasut tuovat ainakin.

 

Enva sarjaan kuuluu myös T-paita. Yhdistin T-paidan vaaleisiin Beck housuihin.

 

Crane laukku

Crane laukku on style. Se sopii myös iltamenoihin ilman hihnaa ja myös arkilaukuksi hihnalla. Laukussa on magneettinen painonappi ja laukun sisällä on yksi tasku. Laukun koko on n. 20 x 15 cm.

 

Beck nilkkahousut

Beck housut ovat nilkkamittaiset. Housumalli on suosittu monestakin syystä. Ensinnäkin ne istuvat hyvin ja materiaali on helppohoitoista ”pese ja pidä” matskua. Housut ylettyvät navan kohdalle ja vaikka housuissa on sivutaskut, eivät ne lähde pullottamaan, koska tasku ei ole lantion sivulla vaan edessä. Beck housuihin voi pukea lenkkarit tai korkkarit ja ne taipuvat niin arkeen kuin pieneen juhlaan. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Enva T-paitaa löytyy mustan lisäksi vaaleansinisenä ja valkoisena.

 

Enva T-paita

Enva T-paita on näyttävä. T-paidassa on kahta erilaista puuvillaa. Hihat ovat sileää kangasta ja paidan etu- sekä takaosa ovat t-paita materiaalia. Paidassa on O-kaula-aukko. Hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Hihansuissa on kuminauhat, jotka eivät ole tiukat. Malliltaan T-paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on T-paidasta päällä koko 34. T-paita on reilua kokoa eli siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

  • Enva T-paita € 49,95 koot 34-44 valkoinen, vaaleansininen ja musta

 

Merle ballerinat

Merle ballerinat ovat klassiset ballerinat pienellä rusetilla. Ballerinat ovat pehmoista nahkaa. Ballerinoista tulee ottaa oma koko, niiden tulee olla napakat, koska muuten kantapää nousee ylös. Ballerinat venyvät käytössä.

 

Niin perus asukokonaisuus, mutta niin style!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tyrmäävä pikkumusta,sirot Mary ballerinat.Nilkkahousut oivat pienikokoiselle.

    • Hei Annamaija! Jep, minustakin on kerrassaan PUM eli täydellinen asukokonaisuus tämä musta! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *