Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Säpsäkkä kiwi!

Lauantaina hyppäsimme kevääseen! Sunnuntaina, kun ilmoitin että loput ale tuotteet myydään -70% alennuksella, niin suuren yleisöryntäyksen johdosta meidän verkkokauppa kaatui. Mutta onneksi vain hetkeksi, kun saimme tankattua lisää kapasiteettiä niin ostosten tekemistä sai jatkaa. Verkkokauppamme alennusmyynti on jo loppu.

 

Nyt minusta kaivataan hieman väriterapiaa vaikkakin aurinko onkin paistanut, ainakin Helsingissä, super ihanasti muutaman päivän. Kirkkaat värit, mitä olemme kuvanneet nyt muutamat päivät, hohtavat auringon ja valkoisen lumen kanssa kilpaa.

 

Nizza midimekko; kiwi

Nizza midimekko on näyttävä mekko. Mekko on paitamekon mallinen eli siinä on kaulukset ja napit edessä, ensimmäisen frillakantin kohdalla. Mekko on mukavan joustava päällä. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on pienet halkiot. Mekossa on neljä salsakanttia, helma levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on hieman reilumpaa kokoa kuin normaalisti. Mekon koon ratkaisee rinnanympärys, johon on hyvä jäädä muutamia senttejä väljyyttä.

 

Vaaleat farkut ovat myös kevään merkki. Meille onkin saapunut kivoja vaaleita farkkuja joista yhdet ovat nämä super pehmoiset Dream Summer farkut. Dream Summer farkut ovat hieman ohkaisempaa materiaalia kuin perinteiset Dream farkut. Summer farkut joustavat myös reippaasti ja juuri siksi farkuista kannattaa ottaa yksi koko pienempi koko kuin normaalisti käyttää.

Minun oikea kokoni Dream farkuista on 32, mutta tykkään käyttää nykyään farkuista kokoa 34. Laitan farkkuihin vyön ja pidän siitä että ne eivät ole ihan timmit, vaan edessä saa olla hieman löysyyttä ja jätän ne myös mielelläni haarasaumasta hieman ”roikkumaan”. Itse en pidä siitä, että ne imaisevat vartalooni kiinni, varsinkaan haaran kohdalta. Tämä koko asia on todellakin makuasia. Mutta jos ei pidä siitä, että ne löystyvät käytössä, niin silloin tulee ehdottomasti ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

Kaikki  farkut löystyvät käytössä ja kannattaa puntaroida, pitääkö siitä vai ei ja ottaa koko sen mukaan

 

Valkoinen Floora paita on kiva erilaisten alaosien kanssa. Paita on hieman pidempi eli se ylettyy juuri haarasauman kohdalle.

 

Dream Summer

Summer farkut ovat hieman ohkaisempaa materiaali kuin normaalisti. Ne joustavat ja ovat ihanan tuntuiset päällä. Farkkujen vyötärö ylettyy navan päälle eli ovat hieman korkeammat kuin klassiset Dream farkut. Lahkeet ovat kapeat ja loppuvat noin nilkan kohdalle, lahkeissa on pieni halkio. Takataskut tulevat pepun päälle. Farkut istuvat loistavasti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Farkuista suositellaan ottamaan yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti. (Dream Summer farkuista voi ottaa saman koon kuin Dream farkuista).

 

Kiwi väri on super raikas! Minusta kiwi väri on ihana juuri vaaleansinisten farkkujen yläosana. Toki myös valkoiset farkut ovat raikkaat kiwi värin kanssa. Dream Summer farkkuja saapuu valkoisina ensi viikon aikana.

 

Floora paita

Floora paita on loistava juuri kapeiden alaosien kanssa. Paidassa on O-kaula-aukko, jonka edessä on halkio. Halkio ei ole liian syvä eikä paljastava. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on kantti ja nappi. Malliltaan paita on suora ja ja hieman pidempi eli se ylettyy juuri ja juuri haarasauman kohdalle. Helma on kevyesti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on reilua kokoa.

 

ps. minulla on kuvissa viime kevään DOPP tennarit, jotka ovat loppuunmyyty. En malta vielä laittaa ulos lumihankeen uusia valkoisia tennareita.

Tässä pieni video Nizza mekosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Alet oli ja meni joten nyt on syytä suunnata katse jo kevääseen. Auringonpaiste on saanut jo Katan fiilistelemään kevättä ja saammekin väriterapiaa blogissa. Piristävä, säpäkkä kiwi, oikea c-vitamiinipaukku, joten pakko uskoa kevään tulevan lumisateesta huolimatta.

    Vaaleat farkut, valkoiset tennarit ovat ihan must keväällä joten oma vaatekaappi on katsastettava niiden osalta. Joku kevään räväkkä väri hullaannuttaa varmaan ainakin minun pääni. Kiwi, miksei ja hankkinassa on kesän hääjuhliin mekko, niin itse mutustelin mielessäni sitä Doppwomanin vihreää räväkkää mekkoa.

    Mitäköhän muita värejä on tulossa kevääksi? Tässä vaiheessa vuotta kaipaa jo niitä piristäviä värejä ja harmaa saa väistyä odottamaan ensi talvea. Kerro Kata mitkä värit ovat nyt keväällä in?

    • Hei Jaana! Kyllä, meillä on jo ihan katse keväässä. Alet loppuivat ennätys nopeasti, kiitos kaikille! Jep, kiwi antaa energiaa ja kysymykseesi mitkä ovat kevään värit niin niitä on monta 🙂 Mutta tässäpä värejä eli vihreä, pinkki, oranssi, valkoinen, vaaleansininen, persikka, rosa, tummansininen, beige ja musta. Tuossa meidän värit, jotka muistan ulkoa 🙂 Yllärivärejäkin voi noiden lisäksi tulla, koska niin paljon ihania asuja tulee, että kaikkia en edes muista 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Räväkkä Nizza midimekko kyllä huomataan,ei huku taustaan.

    • Hei Annamaija, kiwi väri on näyttävä! Mukavaa iltaa, Kata