Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin oloasut

Ihanat oloasut! Nämä ovat niin tyylikkäitä molemmat setit, että nämä käyvät muuhunkin kuin vapaa-aikaan. Nythän on pop pukeutua setteihin eli yläosa- ja alaosa ovat samaa sarjaa. Molemmat setit ovat ihania iholla. Harmaa collegesetti on hieman rennompi tyyliltään kun luonnonvaalea setti.

Katso Reels video, jonka teimme Gabin kanssa, se löytyy postauksen lopusta

 

Nuka collegepaita

Nuka collegepaidan voi yhdistää saman sarjan Nuka collegehousuihin tai käyttää paitaa erikseen. College materiaali on pehmoista ja hieman ohkaisempaa materiaalia. Collegepaidassa on O-kaula-aukko ja malliltaan paita on suora ja reilu. Collegepaidan helmassa on resori. Paidan edessä on sävy sävyyn paidan tuotemerkin Levete Roomin logo. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa.

 

Nuka collegehousut

Nuka collegehousut voi yhdistää saman sarjan Nuka collegepaitaan tai käyttää housuja erikseen. College materiaali on pehmoista ja hieman ohkaisempaa materiaalia. Housuissa on joustava kuminauha vyötärö, joka joustaa n. 10 cm alla oleviin mittoihin. Housujen sivuissa on taskut ja lahkeet ovat suorahkot ja lahkeen alasuussa on kuminauhat. Minulla on housuista päällä koko XS, housut ovat reilua kokoa. Gabilla on videolla päällä housuista koko S.

 

Minulla on jalassa Matt lenkkarit. Vastaavanlaisia lenkkareita saapuu meille useita eri mallisia. Mutta meille saapuu myös sirompia ja kevyemmän oloisia tennareita eli niistä voi valita omansa oman maun mukaan.

 

Tämä asu toimii rentona settinä yhdessä tai paidan voi yhdistää vaikkapa farkkuihin ja housut taas esim. neuleisiin.

 

Wide paita

Wide paidan voi yhdistää saman sarjan Wide housuihin, niin saa kauniin setin tai erikseen, vaikkapa farkkujen kanssa. Paidassa on O-kaula-aukko ja pussimaiset hihat, jotka ylettyvät kyynärpäiden yläpuolelle. Malliltaan paita on ihan suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa.

 

Wide housut

Wide housut ovat ihanat päällä. Kangas on pehmoista ja joustavaa, jerseymäistä trikoota. Housuissa on leveä kuminauhavyötärö ja sivuissa on taskut. Housut ovat hieman löysähköt ja ne laskeutuvat kauniisti. Edessä on prässit, jotka kaventavat reidet ja tekevät vartalon linjasta pitkän. Minulla on housuista päällä koko XS, mutta myös S on sopiva koko ja jopa kivempi, koska vaaleat housut eivät saa olla liian tiukat.

Wide housuja löytyy myös tummansinisenä, mutta paitaa ei tummansinisenä ole valmistettu

 

Katso alla oleva Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kauniit oloasut kauniiden, iloisten ja energisten rouvien päällä.

  Ripaus sporttisuutta on Nuka oloasussa, mikä näyttää kotoisan pehmeältä. Vaalea Wide oloasu on elegantti. Oloasu mikä päällä voisin pitkät lentomatkat matkustaa tuntemalla itseni styleksi.

  Wide housut sinisenä taas on helppo yhdistää mihin vain ja ovat super siistin näköiset. Varma valinta, jos haluaa olla tyylikäs, rento ja huoleton. Ihanat housut!

  • Hei Jaana! Jeps, ihanat reissuasut ja tosiaan, Wide housut voi yhdistää melkeinpä mihin vaan ja paita toimii myös siistimpien alaosien kanssa. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Wide housut on mukavan rennot mutta sopii myös työkäyttöön! Helppo yhdistellä erilaisiin yläosiin.

  • Hei Tiina-Leena 🙂 Jep, se on juuri näin! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Mukavat oloasut,Widesetti paremmin yhdisteltävissä muihin asuihin.

  • Hei Annamaija, Oloasut ovat kyllä ihanat ja kyllä, Wide settiä voi helpommin stailata myös enemmän eri tavoin 🙂 Kata